ישר כח! אחותי תשמח מאוד לשמוע.נכתב ע"י אליהו פריד;768955:טעות, טועים, טועים... טעות.
כעת תנו לי לחדד.
1. לרגל השקת כל פונט חדש, פונטייפ תאפשר את רכישת הפונט החדש ב25 ש"ח למשקל לתקופה קצרה.
2. במידה ולפונט יהיו 2 משקלים ויותר, המבצע יהיה מותנה ברכישת מינימום 2 משקלים.
המבצע הנוכחי הוא גם לרגל השקת אתר חדש וקטלוג חדש.
ועל כן אנו יוצאים במבצע טעימות על כל ספריית הגופנים של פונטייפ.
טעות, טועים, טועים... טועמים
נכתב ע"י sarit_f;769520:וואי וואי, אין לי מילים, שלחתי אתמול את בעלי בטיסה לר' פריד ש'יגנוב' בשבילי איזה קטלוג
וכשהוא נכנס הבית פשוט נשארתי פעורת פה! הוא נכנס עם ספר ע-נ-ק ביד, כריכה רצינית נראה מליון דולר, וזה עוד לפני שהתחלתי לדפדף.. ובפנים - איזו השקעה מטורפת!!! פונטביט צריכים ללמוד, יש להם עכשיו מתחרה רציני..
נהניתי מכל דפדוף, הכל מעוצב ומסוגנן בצורה כ"כ נעימה ומהנה, מפורט על כל פונט למה הוא מתאים, תצוגה שונה של הפונטים בכל מיני גדלים ומשקלים, וכמובן הכרזות הטיפוגרפיות.. תאווה לעיניים! והכל מודפס ברמה מאד גבוהה, צבע פנטון כסוף משולב בכל דפי הקטלוג.. באמת, אין לי עוד מילים לתאר.
כל מעצב רציני שמכבד את עצמו צריך קודם כל שיהיה לו על המדף את הקטלוג, וכמובן גם את הפונטים.. זה עוד כזה זול שזה פשוט בדיחה!
המון הצלחה!
ואו... נשמע מושקע מאוד!!!נכתב ע"י sarit_f;769520:וואי וואי, אין לי מילים, שלחתי אתמול את בעלי בטיסה לר' פריד ש'יגנוב' בשבילי איזה קטלוג
וכשהוא נכנס הבית פשוט נשארתי פעורת פה! הוא נכנס עם ספר ע-נ-ק ביד, כריכה רצינית נראה מליון דולר, וזה עוד לפני שהתחלתי לדפדף.. ובפנים - איזו השקעה מטורפת!!! פונטביט צריכים ללמוד, יש להם עכשיו מתחרה רציני..
נהניתי מכל דפדוף, הכל מעוצב ומסוגנן בצורה כ"כ נעימה ומהנה, מפורט על כל פונט למה הוא מתאים, תצוגה שונה של הפונטים בכל מיני גדלים ומשקלים, וכמובן הכרזות הטיפוגרפיות.. תאווה לעיניים! והכל מודפס ברמה מאד גבוהה, צבע פנטון כסוף משולב בכל דפי הקטלוג.. באמת, אין לי עוד מילים לתאר.
כל מעצב רציני שמכבד את עצמו צריך קודם כל שיהיה לו על המדף את הקטלוג, וכמובן גם את הפונטים.. זה עוד כזה זול שזה פשוט בדיחה!
המון הצלחה!
הבנת נכון, אין התנייה לרכישת הפונט בייגלה.נכתב ע"י תקוה;770678:מצטערת. מרוב מילים לא הבנתי...
קיבלתי את הקטלוג במייל והבנתי מהפקידה ששוחחה איתי שכל המשקלים במבצע של 25 שקל. לא הבנתי נכון? בלי התניית קניה של בייגלה על משקליו.
נכתב ע"י נס ופלא;770706:ומה אתה מציע לפונט רץ רגיל. לא תורני? אחד עם שיק ומעוצב יפה וחדשני?
נכתב ע"י אליהו פריד;770710:אתה שואל אותי????
עיניך מאירות כשמש... אם לא מצאת משהו שמתאים לך, אז אין.נכתב ע"י נס ופלא;770715:אז את מי אשאל אם לא אותך?
בקטלוג הענק הלז לא מצאתי ולו אחד שעונה על דרישותי אולי אתה תאיר את עיני?
נכתב ע"י אליהו פריד;770724:עיניך מאירות כשמש... אם לא מצאת משהו שמתאים לך, אז אין.
עדיין, צריך יותר מידע על מה המדובר.
קלוה ופגסוס מחות מומלץ... פרוגטקסט עשוי להיות בחירה טובה.נכתב ע"י mina;770721:את האמת, אשמח לקבל תשובה לשאלה זהה.
אני בתחילת עבודת עימוד ספר (לא יכולה לפרט, אבל מדובר בספר חול עיוני), וכרגע אנחנו (המחבר ואני) מתעכבים די הרבה זמן על בחירת הפונט. הוא קצת מתקשה - מבחינתו, דוד הוא הקריא, המאוורר והברור ביותר.
ניסיתי בפונטים: קלוה, פגסוס ופרוגטקסט גולד. צדקתי בבחירה? יש פונט מוצלח עוד יותר לטקסט רץ?
___________________--
חוץ מזה, היכן אפשר לקבל את הקטלוג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: