נכתב ע"י ונתנו10;767805:השקעה. שאפו!
(אני עוד מחכה לקטלוג. המזכירה לקחה את הפרטים ולא שלחה )
נכתב ע"י N.O;767890:המצבע הישן (שעוד לא נגמר...) של ה 25 ש"ח הוא גם על הפונטים החדשים? ככה משמע פה (כמובן למי שקנה אז.)
נכתב ע"י הרשל'ה;767990:ראשית גילוי נאות: אני משוחד מכל הכיוונים, אליהו פריד הוא חבר ורע לי מזה שנים, וכך גם הצוות המוכשר של אריו-דיגיטל.
את הקטלוג הפיזי לא יצא עדיין לפגוש, לאתר נחשפתי רק בליל אמש. ממה שראיתי עד כה - אחד האתרים היותר נוחים וחכמים שפגשתי בתחום. זאת גם בהשוואה לאתר של פונטביט (!), שלא לדבר על זה המחריד של מאסטר פונט.
מישהו עשה כאן עבודת אפיון יעילה ואינטליגנטית.
ניסיתי - מדליק!נכתב ע"י קופירייט;767778:ניתן להקליד כל מילה משפט ואפילו פסקה בת אלפי מילים ולקבל את התצוגה שלהם בכל סוגי הפונטים של פונטייפ (!) בכל גודל שתבחרו ובתוך שניות.
נכתב ע"י chchch;768809:מדהים! עושה חשק לקנות, אבל מה לעשות שכבר רכשתי חבילה מפונטביט ועדין לא ניצלתי אותה...
למה אין מחיר מיוחד של חבילת סטודנט לתלמידי פרוג???
כל הקבוצה שלי רכשה מפונטביט במבצע.
נכתב ע"י eliezer;768861:אפשר לקנות פונטים בודדים ב25 ש"ח מכל הקטלוג.
לפחות למי שיקנה שני משקלים של ביגאלך ב60 ש"ח בסה"כ.
אבל אני קבלתי מכם היום מייל בלשון זו:נכתב ע"י אליהו פריד;768870:פונטייפ אינה אוכפת לקוחות.
המבצע הוא 25 ש"ח למשקל, ברכישת מינימום 2 משקלים.
לא חייבים להזמין את בייגלה, על אף שאני ממליץ עליו.
נכתב ע"י לו יצוייר;768941:אבל אני קבלתי מכם היום מייל בלשון זו:
המבצע עכשיו הוא בהתניית קניה של 2 משקלים של הפונט בייגלה
וכולל גם את כל שאר הפונטים.
מה זה אומר?
(ולא שאלתי בשבילי. עבור מישהו אחר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: