חשבון חשמל הזוי...

פרפר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י sari93;1374044:
דירה קטנה (של זו"צים בד"כ...)
שעקב גודלה הקטן כל פעם שרוצים להכנס או לצאת מהחדר צריך לבקש: סליחה, אני יכול/ה לעבור בבקשה?..."

ואגב, דירות הסליחה האלו לפעמים מתבררות כלא כל כך זולות, בדרך כלל עקב מיקומן האטרקטיבי במרתפים או עליות גג, מה שמחייב הפעלת מזגן 24/7, אחרת אי אפשר לנשום.

פרפר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י יעל;1375376:
אז גם אני קיבלתי אתמול חשבון חשמל והופתעתי לטובה...
1220 ש"ח
חשבון ל58 יום שמתוכם 8 ימים לא היינו בבית..
בערך 25 ₪ תשלום חשמל יומי..
לפי האשכול הסוער הייתי בטוחה שנגיע לפחות ל2000

טוב, כנראה יש לנו פרוטקציה בחברת חשמל. אני מנסה להבין מאיפה ההפרשים האלו וממש לא מצליחה. אנחנו משפחה די גדולה, לא מתחשבנים על כל לחיצת מתג, וחיים בצורה סטנדרטית למדי ובכל אופן החשבון שלנו הוא ברגיל 400 ש"ח ומטה (במרץ אפריל לדוגמא קיבלנו 323 ש"ח). ועכשיו נפלנו מהכסא כשקיבלנו 650 לרגל חגיגת המזגנים (חשבון ל-68 ימים)... אז אולי אנחנו הלא נורמליים?:D

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
נכתב ע"י פרפר;1375438:
טוב, כנראה יש לנו פרוטקציה בחברת חשמל. אני מנסה להבין מאיפה ההפרשים האלו וממש לא מצליחה. אנחנו משפחה די גדולה, לא מתחשבנים על כל לחיצת מתג, וחיים בצורה סטנדרטית למדי ובכל אופן החשבון שלנו הוא ברגיל 400 ש"ח ומטה (במרץ אפריל לדוגמא קיבלנו 323 ש"ח). ועכשיו נפלנו מהכסא כשקיבלנו 650 לרגל חגיגת המזגנים (חשבון ל-68 ימים)... אז אולי אנחנו הלא נורמליים?:D

זה לא פרוטקציה, זה כיווני האוויר של הדירות שלנו...
אם היינו גרות ברחוב ממול, זה היה יכול להראות אחרת...

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא נראה לי כ"כ קשור כיווני אויר. אני בדירה עם 3 כיווני אויר..
אבל אוויר חם....

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
נכתב ע"י יעל;1375465:
לא נראה לי כ"כ קשור כיווני אויר. אני בדירה עם 3 כיווני אויר..
אבל אוויר חם....

תבואי אלי ;)

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
באיזה עיר את...
מן הסתם יש הבדל בין 3 כייוני אויר בבני ברק לצפת או לירושלים... או למודיעין עילית.

פרפר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י יעל;1375521:
באיזה עיר את...
מן הסתם יש הבדל בין 3 כייוני אויר בבני ברק לצפת או לירושלים... או למודיעין עילית.
ויש גם הבדל לאן פונים כיווני האוויר האלו, אם למרחב או למרפסת של השכן ממול...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה