נכתב ע"י רותי בן שימול;1373593:אתם כנראה מדליקים את המזגן על פחות מ 25 מעלות.
אנחנו מדליקים על 27 מעלות....
ואל תפתחו עלי עיניים תמהות, קריר לנו ונעים מאוד.
אולי זה ההבדל.
נכתב ע"י צ פומרנץ;1373611:רותי, הייתי כ"כ בהלם עד שהלכתי לבדוק בפרופיל שלך באיזה איזור את בארץ.
ועכשיו הכל מובן לי.
תנסי בשעת צהרים חמה להדליק בבני ברק מזגן על 27 מעלות ותהפכי בעצמך למזגן פולט חום תוך דקה.
נכתב ע"י צ פומרנץ;1373611:רותי, הייתי כ"כ בהלם עד שהלכתי לבדוק בפרופיל שלך באיזה איזור את בארץ.
ועכשיו הכל מובן לי.
תנסי בשעת צהרים חמה להדליק בבני ברק מזגן על 27 מעלות ותהפכי בעצמך למזגן פולט חום תוך דקה.
אצלי המזגן עובד על 24 מעלות שזה די נעים. בשעת הצורך מונמך לפחות מעלות.
בסלון יש לי של תדיראן 2.5 כח סוס (אנחנו משתגעים מקור אחרי 2 דק' שזה דולק על 25 מעלות)
ודרך אגב אולי כאן זה המקום לשאול את המומחים: האם הדלקת מזגן וכיבוי מידי כמה דקות צורכת יותר כמות חשמל מאשר כשהמזגן מופעל כל הזמן?
כדי שלא תגיעי לערב, כשהטמפרטורה יורדת מתחת ל25 והמזגן ימשיך לעבוד על פול ווליום..נכתב ע"י רותי בן שימול;1373811:אז למה ההמלצה להדליק על 25 מעלות?
בהנחה שהתרמוסטט שלך תקין.נכתב ע"י רותי בן שימול;1373814:זה לא ממש מעניין אותם.
את התשלום הם גובים בתוקף.
אז אם אני מורידה את המעלות ל - 25, את ההפרש בחשבונית אני שולחת אליך?
נכתב ע"י רחל ז.;1373400:לא תאמינו -
שלחו לי טכנאי לבדיקה ומה שהוא אמר הזוי לגמרי
היה להם טכנאי שקורא את המונים שהחליט ל"רחם" על אנשים ולהוריד להם את הצריכה. ככה הוא עשה במשך כמה חודשי עד שתפסו אותו. ובעצם התשלום הגבוה זה עבור ההפרשים
כמובן שפיטרו אותו מיד, כך הוא אמר לי וגם תבעו אותו. והמונה שלי - כמובן תקין לחלוטין.
להאמין???
נכתב ע"י קקטוס;1373810:כשמדליקים מזגן במקום חם על 27 מעלות (מזגן רגיל - באינוורטר אין לי מושג), הוא יפעל באותה עוצמה כמו ב24 או ב16.
ההבדל היחיד הוא שבמקום חם הוא כמעט ולא ייכבה את המנוע, ובמקום קריר הוא ייכבה יותר פעמים.
בקיצור - זה לא משנה.
נכתב ע"י חויד;1373855:ואוו אני בהלם מהסכומים!!
אנחנו גם זוג + 2
מדליקים מזגן נון סטופ!! על 25 מעלות
מגיע לנו חשבון 600-700 ש"ח בשיא!
איך מגיעים ל- 1800? 2000? נשמע מוסד או בית כנסת.. הזוי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: