איך הסתדרת?יש לי כתובת מייל
במוצאי שבת ניסיתי להיכנס אליו והוא כתב לי ש עקב פעילות חריגה יש לאמת את הקוד עם מספר טלפון אני הקשתי את המספר טלפון שלי ואז הוא היה צריך לשלוח לי קוד אימות הוא לא שלח לי את הקוד אז ניסיתי עוד פעם ככה כמה פעמים עד שהוא התחיל לכתוב לי שלא ניתן להשתמש במספר הזה המייל הזה הוא חומר מאוד יקר אני מצרף לכם צילום מסך ממה שהוא נותן לי אני מודה לכם מאוד תודה ויום טוב
אני לא יכולה לוותר עליולא הסתדר...
עזבתי את החשבון ההוא...
ממליצה לך להתיאש מראש ולפתוח מיד חדשאני לא יכולה לוותר עליו
יש לי חומר שאני לא יכולה לשחזר בענן של זה
תנסי להגדיר נייד שיש בו SMS מהמחשב שכן יש לך גישה למיילגם לי יש בעיה.
כשאני נכנסת למייל שלי ממחשב אחר זה עושה שאני צריכה להקיש קוד עימות,
אממה, הם שולחים אותו ב SMS ...
לא מצליחה לשנות את זה. מה עושים?
כשאת פותחת את מגיעה לשלב של להכניס מס' פלאפון פשוט תעשי דלג ואח"כ כשהחשבון נפתח תכנסי להגדרות ותכניסי מס' שאת רוצה ואז (אם אני זוכרת נכון) את יכולה להגדיר שתקבלי הודעות קוליות ולא smsועוד משהו,
אני לא יכולה לפתוח חשבון מייל חדש מבלי להזדקק לSMS?
אני לא בדיוק זוכרת רק זה קצת לחטט בהגדרות סוג בפרטיות או פרטי בעל החשבון (אני לא זוכרת את הניסוח המדויק אבל צריך ממש קצת חוש טכני...)רק איפה בהגדרות אני מכניסה את המספר?
ניסיתי לפתוח גם מייל חדש והוא לא נותן לי בלי SMS מה עושים ?וואו תודה על העזרה,
תכלס, ניסיתי בהגדרות וזה לא נותן לי להכניס מספר בלי, כמובן ,
SNS!!!!!!!!!!
גאוני, אה?
אתה על המחשב שלך או גולש כאורח?חייב עזרה דחופה החלפתי סיסמה בחשבון גימיי'ל שלי,
והשתמשתי בסיסמא שהוא המליץ לי ושכחתי לשמור אותה.
ואין לי שמץ של מושג מה הסיסמא. האם יש פיתרון לעניין ?!
ניסיתי לשחזר את החשבון,
אבל הוא שלח לי מייל למייל גיבוי ואז הזנתי את הקוד והוא כתב לי שבתוף 48 שעות אני יקבל קישור,
ועכשיו קיבלתי הודעה שהשחזור לא הצליח
יש מה לעשות ????
הוא שאל אותי אם לשמור, ואני בד"כ משתדל לא לשמור סיסמאות בגוגל (רק שבד"כ אני גם שומר את הסיסמא מיד)אתה על המחשב שלך או גולש כאורח?
כי אם זה על המחשב שלך יש אפשרות לעשות שמור את הסיסמה ואז לא צריך לזכור אותה
אם זה כאורח תגיש ערעור לגוגל (תחפש במרכז העזרה שלהם) ואז יש גם אופציה לפחות להוריד את הנתונים
זה לוקח זמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: