תעלו הצעות מה לדעתכם כן אפשר לעשותלדעתי לא מספיק!
אל תשכחו שגיל בית ספר הוא גיל מאוד קטן בשביל לקלוט דברים עם מסר עמוק!
כי גיל היסודי לדעתי יכול לרוץ מכיתה א ואילך ולא צריך לחכות עד התיכון אחרי המקרה....
תעלו הצעות מה לדעתכם כן אפשר לעשותלדעתי לא מספיק!
אל תשכחו שגיל בית ספר הוא גיל מאוד קטן בשביל לקלוט דברים עם מסר עמוק!
גם תכנית שתמשך חודשיים, עם הרבה בונוסים ומתנותוכתוכנית שיעור של 45 דקות עם מסר נוקב, משולב ראיונות וסרטון הסברה לגילאי היסודי (כולל נספח למורה-גישות לתלמידות ולהורים וכו'...), לדעתכם/ן זה ירוץ?
זה לא אמור להיות תוכניתגם תכנית שתמשך חודשיים, עם הרבה בונוסים ומתנות
וברגע שתפסק התכנית, הכל יחזוק לקדמותו,
זה עבודה של מורה!!! כל הזמן- כל השנה!!!!
לא הטפות מוסר פעם ב.....
ולא תכנית "חוייתית" של חודשיים
אני חושבת שזה בעיקר מול ההורה והמורה להנחות אותם איך הילד שלהם לא יחווה ואיך הוא לא יעשה חרם לילדים בכיתהגם תכנית שתמשך חודשיים, עם הרבה בונוסים ומתנות
וברגע שתפסק התכנית, הכל יחזוק לקדמותו,
זה עבודה של מורה!!! כל הזמן- כל השנה!!!!
לא הטפות מוסר פעם ב.....
ולא תכנית "חוייתית" של חודשיים
לא לעשות כלום זה בעצם לתת ידיים למעשה הנפשע הזה!!!לצערי מכירה מקרוב מאוד כמה מקרים כאלו.... (בבית יעקב)
והצוות החינוכי התעלם במופגן, אם לא השתתף בחרם...
לפעמים כשמורה מתערבת זה עושה את החרם יותר גרועלצערי מכירה מקרוב מאוד כמה מקרים כאלו.... (בבית יעקב)
והצוות החינוכי התעלם במופגן, אם לא השתתף בחרם...
יש מעבר ללא לעשות כלום!!לא לעשות כלום זה בעצם לתת ידיים למעשה הנפשע הזה!!!
אני לא יודעת מה לגבי מקרים אחרים אבל ממה שאני הייתי מעורבת בחרם שעשו על חברה טובה, אם המורה הייתה מתערבת היא בהחלט הייתה יכולה להציל.... (במיוחד שהיה לה אפשרות לעשות זאת)לפעמים כשמורה מתערבת זה עושה את החרם יותר גרוע
אם המחרימה היא מלכת כיתה ולא חביבה בעיני המורהלפעמים כשמורה מתערבת זה עושה את החרם יותר גרוע
צודקת ממש!אמאלה , מזעזע פה התגובות נגד המורות !!!
לא מבינה איך אח"כ הילדות שלכן מסוגלות לקבל משהו מהמורה אם זה מה שאמא שלהן מכניסה להן !
למה אתן שולחות לביה"ס ??? תחנכו את הילדות שלכן בבית !! בחיים לא הייתי שולחת את הבת שלי לביה"ס אם הייתי חושבת שהמורה שלה באה בשביל הפסקה , או שהיא משתתפת בחרם , או נהנית , או עושה את זה בכוונה !!
ואני חוזרת על מה שאתן אמרתן !לא אני !!
תסלחו לי ,מזעזע !!
וכתוכנית שיעור של 45 דקות עם מסר נוקב, משולב ראיונות וסרטון הסברה לגילאי היסודי (כולל נספח למורה-גישות לתלמידות ולהורים וכו'...), לדעתכם/ן זה ירוץ?
שיעור אחד לא יעזור.זה לא אמור להיות תוכנית
זה אמור להיות שיעור של בנ"א לחברו (45 דקות) עם המסר הכי חזק שיש, שיכול לגרום אפילו לילדה בכיתה א להתרגש ולעלות עם זה לכיתה ב.
ובינינו - יש שיעורים שלא שוכחים!!!!! (לרמה כזאת אנחנו רוצים להגיע!)
אז אני בתור אחת שחויתי על בשרי, וחברה שלי שגם כן חוותה - החלטנו כן לראות עד כמה זה במועדעות אצל אנשיםחרם רישמי שמכריזים על ילדה אחת לא מדברים איתה לא נתקלתי מעולם וגם לא שמעתי אף פעם מחברות וכד
כן היו ילדות דחויות שלא התיחסו אליהן יפה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: