מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

האברך ממיר

משתמש מקצוען
וצריך לשים לב לדבר חשוב מאוד.
התוכנית הזו תגרום לרצף ישיר, בין משקפיים, רמה א', ורמה ה'.
כיום, השכונות הללו לא משפיעות אחת על השניה.
הרצף הזה יגרום שיהיה חיבור ביניהם, וגם ישפיע על הצביון בתוכם.
דומני, שההשפעה יכולה להיות רק חד צדדית.

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
נכון להיום יש מדרכה רחבה מאוד באליהו הנביא, וגם כמה מטרים בין קיר התמך והמדרכה, משמשמים היום לצמחיה ותעלת ניקוז.
נניח שכל זה יצטמצם ויהרוס את השדרה היפה הזו.
אבל בירקון אין לאן לצאת. האופציה היחידה זה להרוס את מסוף היציאה של התח"צ שראש העיר כל כך התפאר בו בהיותו ממונה תחבורה.
מה למסוף ולצמחיה ותעלות ניקוז מול הרבה דירות שיפתרו את כל בעיות הדיור וגם יעזרו להתחרדות השכונה מול סכנת המודרניציה
קח פורפורציות
;) ;)
@יהודי ישראלי זה בהומור, אל תגיב...

יהודי ישראלי

משתמש פעיל

מה למסוף ולצמחיה ותעלות ניקוז מול הרבה דירות שיפתרו את כל בעיות הדיור וגם יעזרו להתחרדות השכונה מול סכנת המודרניציה
קח פורפורציות
;) ;)
@יהודי ישראלי זה בהומור, אל תגיב...

גם ככה החלטתי לסיים עם זה, אלא אם הייתי משקיע אולי הייתי ממשיך להילחם :ROFLMAO:
ובפרט כשהאברך ממיר טוען טענה שזה רק יהרוס את צביון השכונה מהכיוון השני...........:unsure::unsure:

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
גם ככה החלטתי לסיים עם זה, אלא אם הייתי משקיע אולי הייתי ממשיך להילחם :ROFLMAO:
צירפתי מסמך עם הערות למטה העירייה ממליצה לוועדה המחוזית לצמצם את מספר הקומות ל9
תיקון מבורך!
(זה חורג מתקנת העיר שהתירו רק 8)
כמה כוח יש להמלצה כזאת? והאם הוועדה המחוזית תיישר קו עם העירייה?
ובפרט שהעירייה כבר אישרה את תוכניותיו של רוזנברג/פסגות, דבר המשליך בוודאי כתקדים להגבהת בניינים באותו תא שטח!
אני מקווה שהוועדה תנמיך את התוכניות כבקשת העירייה, ולא תאלץ את תושביה החרדים של האזור 'לשפר מגורים' למקום אחר!
????
נו, כמה סיכויים יש שהתוכנית האנטישמית תשתנה ותונמך לבניינים נמוכים?

כט

משתמש פעיל
מה בדיוק עשו שם? ומה היה פסק הדין?

השאלה אם זה בכלל רלוונטי.
כי לקבלן קל מאוד להראות שהמלחמה גרמה להרבה עיכובים.
בפועל היה דין בבי"ד של הרה"ג ניסים קרליץ בהרכב שבראשו עמד הרה"ג סגל שליט"א והוכרע שכל מי שתבע יקבל 100% שכירות על הדירה שרכש ולא 150% על ה8 חודשים הראשונים ו125% אח"כ על שאר החודשים וכן על הארבעים יום הראשונים הקבלן פטור מלשלם כלל כרגע זה עומד בשלב שכל צד צריך להביא שמאי על דירתו ואח"כ ביה"ד יכריע כמה הסכום
מצורף פסק הדין

קבצים מצורפים

• פסק דין.jpeg
    פסק דין.jpeg
    KB 618.1 · צפיות: 13

avi11

משתמש פעיל
בפועל היה דין בבי"ד של הרה"ג ניסים קרליץ בהרכב שבראשו עמד הרה"ג סגל שליט"א והוכרע שכל מי שתבע יקבל 100% שכירות על הדירה שרכש ולא 150% על ה8 חודשים הראשונים ו125% אח"כ על שאר החודשים וכן על הארבעים יום הראשונים הקבלן פטור מלשלם כלל כרגע זה עומד בשלב שכל צד צריך להביא שמאי על דירתו ואח"כ ביה"ד יכריע כמה הסכום
מה הסברות לפסק הזה?
1. למה 100 אחוז ולא 150 אחוז?
2. למה 40 יום פטור?

הקבלן הסכים ללכת לבית דין?

כט

משתמש פעיל
מה הסברות לפסק הזה?
1. למה 100 אחוז ולא 150 אחוז?
2. למה 40 יום פטור?

הקבלן הסכים ללכת לבית דין?
אני לא יודע מה היה שם אבל לגבי האחוזים אני מסתפק האם זה סוג של אסמכתא אבל בבה"ש היו מחייבים אותו על מלא או שזה סוג של פשרה
ולגבי הארבעים יום זה נראה לי כמו הימים היחידים שיצאו מכל התירוצים שלו

יהודי ישראלי

משתמש פעיל
החלה בניית שכונת הענק בבית שמש ▪︎ צפו

מזל טוב בית שמש. בימים אלו החלו העבודות על השטח שעליו תקום שכונת נווה שמיר 2 (רמה ה').

בתיעוד ניתן לראות את הכניסה לשכונה החדשה. הפועלים בשטח סיפרו לכתב 'חדשות העיר' כי תחילה הם מתחילים בסלילת הכבישים ובהכנת התשתיות לשכונת הענק, ורק אחר כך תחל בניית שכונת הענק, בה עתידות לקום אלפי יחידות דיור.

avi11

משתמש פעיל

מזל טוב בית שמש. בימים אלו החלו העבודות על השטח שעליו תקום שכונת נווה שמיר 2 (רמה ה').

בתיעוד ניתן לראות את הכניסה לשכונה החדשה. הפועלים בשטח סיפרו לכתב 'חדשות העיר' כי תחילה הם מתחילים בסלילת הכבישים ובהכנת התשתיות לשכונת הענק, ורק אחר כך תחל בניית שכונת הענק, בה עתידות לקום אלפי יחידות דיור.
צפה בקובץ המצורף 1795216
מתי היא תהיה מוכנה?

דג תמנון

משתמש פעיל
צילום מקצועי

צפה בקובץ המצורף 1795216
איני יודע ממתי הכתבה, אך העבודות מתקיימות שם כבר יותר מחצי שנה!

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עוד ציינתי כי כל זה "נכון להיום"
לדעתי, ואני מקווה מאוד שכך יהיה, בעוד כשנה דגלי ישראל (על אף שאני מאוד מעריך את מדינת ישראל) יעופו עם הרוח לכביש 10🫠

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
מה המטרה בלראות את שכונת רמת אברהם ?
לעמות זאת שלא הבאת עוד תמונות המראות את יופי רמה ה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה