מחיר למשתכן אופק שלי
משתמש חדש
אם הכתובת נכונה כמו שהזמנתי:
אתה אמור לראות את זה במרחבים משותפים במייל
צפה בקובץ המצורף 1275731
צפה בקובץ המצורף 1275728
אם הכתובת נכונה כמו שהזמנתי:
אתה אמור לראות את זה במרחבים משותפים במייל
צפה בקובץ המצורף 1275731
צפה בקובץ המצורף 1275728
סליחה, אבל טעיתי, הדירה שלי היא 90.23 מ"ר מרפסת 17 מ"ר ומחסן 10.5 מ"ר ב984,150 ש"חאני שילמתי על דירה 93 מ"ר + מרפסת +מחסן+חניה ב990 א"ש
לא רע. דירה כזו נמכרת היום בשכונה בכ2 מיליון ש"ח!סליחה, אבל טעיתי, הדירה שלי היא 90.23 מ"ר מרפסת 17 מ"ר ומחסן 10.5 מ"ר ב984,150 ש"ח
אין תלונות....לא רע. דירה כזו נמכרת היום בשכונה בכ2 מיליון ש"ח!
יש מציאות כזו של 93 מ"ר בדירת 3 חדרים בוודאות אצלינו בניני Bאין תלונות....
פשוט היה כאן וויכוח על גדלי הדירות ועמדתי על שלי שהדירה שלי היא 92-93 מ"ר והיום הראו לי אתת הנתון האמיתי אז ראיתי צורך לתקן את עצמי
מי זה אצלינו? באיזה פרויקט?אצלינו
אופק שלי מדברים, לא?מי זה אצלינו? באיזה פרויקט?
תודה רבה על המאמץ.בתור תושב השכונה , ולבקשת כמה מידידי ת"ח אברכי כולל יקרים שגם זכו בהגרלה זו , הלכתי לברר זאת לעומק - ואני יברר זאת עוד יותר לעומק כפי יכולתי - עכ"פ מה שהבנתי שבחודש האחרון חלה התקדמות בנושא , ויכול מאוד להיות שעוד עד סוף חודש/שנה הלועזית יקראו כבר לכלל הזוכים לכנס זוכים.
ואנסה לברר עוד יותר עם יהיה לי יותר מידע בלי נדר אשתדל לכתוב כאן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: