ה' אוהב אותך
משתמש מקצוען
דווקא יותר מהקודם...החליפו קבלן, והוא לא עובד כזה מהר
מאז שהתחלף הקבלן התחילו לזוז עניינים.
דווקא יותר מהקודם...החליפו קבלן, והוא לא עובד כזה מהר
הייתי שם ביום ראשון הוא אוחז בשלד של קומה 1 את הקרקע הוא בנה בכל ששת הבנינים זה מה שראיתי צילמתי בקטנהאיפה אוחזים בבניה באלי יוחנן הגרלה 994 ?
אתה יכול לפנות אלי במייל b7188062 וכו'האם יש איזשהו מאגר של דירות להשכרה?
איך אתה יודע שזה ליד אופק שלי?נחיתה - קבוצת עמים
EN 'עמים' מחברת לראשונה בין יזמים ואנשי עסקים בתחום הנדל"ן ומביאה לידי ביטוי מסורת וניסיון משותף של עשרות שנים סביב העולם, ביזמות פרויקטים בהיקפים בינלאומיים.עם חוד החנית של אנשי המקצוע בתחום התכנון, ההנדסה והביצוע, מקדמת הקבוצה פרויקטים גדולים למגורים ולמסחר, מתוך חזון של יצירת עתיד חדש בכל...amim.co.il
פיתוח יוקרה חדש שזה עתה יצא לשוק בנווה שמיר ליד אופק שלי. כל הדירות (350!) יימכרו בשוק החופשי. התקשרתי והמחירים עבור 5 חדרים מתחילים ב-2.65 מיליון.
אכן הגיע הזמן להקים מאגר שכזההאם יש איזשהו מאגר של דירות להשכרה?
הם כנראה שמעו שברמה ה' הולך להיות שמח בין המגזרים, אז הם הצטרפו והקדימו.......*אבנים, מקלות וירי באוויר*
עוד תיעוד מהמהומה הענקית ברמת בית שמש ה', אבנים ומקלות מתעופפים ויריות באוויר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: