מה שידוע לי שהלפרין הוא חב"ד.בגדול הלפרין יותר טוב אבל הוא גערער
מה שידוע לי שהלפרין הוא חב"ד.בגדול הלפרין יותר טוב אבל הוא גערער
מישהו יודע האם באופק שלי המשאבות כשרות?
יש עוד שרוצים להשתתף בפניה או שיודעים האם כבר יש הכשר?אשמח גם לדעת.
אולי צריך לארגן פניה משותפת לקבלן
חרדים זה ההכשר שכתוב על מד המים,התכוונתי שלהכשר קוראים 'חרדים'
האמת שאני לא בידיוק יודע מי עומד
מאחורי זה,
אנחנו גם רוצים...יש עוד שרוצים להשתתף בפניה או שיודעים האם כבר יש הכשר?
אם זה כ"כ חשוב לך תרים את הכפפה....אם כבר בשבת עסקינן, אולי יש גם צורך בהכשר למעליות שבת עבור אלו שלא יכולים לעלות במדרגות. עדיף שיהיה הכשר מקובל.
הכשר מקובל?אם כבר בשבת עסקינן, אולי יש גם צורך בהכשר למעליות שבת עבור אלו שלא יכולים לעלות במדרגות. עדיף שיהיה הכשר מקובל.
אולי תהיה אפילו משפחה חילונית בבניין ואם לא תהיה הסכמה על מעלית עם הכשר, הם ישתמשו ח״ו במעלית רגילה שוועד הבית מממן ולפי החוק, זאת זכותם. יהיו אנשים מגוונים בשכונה ואותו רב הלפרין של המשאבות גם נותן הכשרים למעליות (כמובן של אלו שמשתמשים (בריאות, זקנה וכו׳)הכשר מקובל?
על מי?
קודם צריך למצוא קבוצת אנשים שמקובל עליהם מעלית שבת......
אותו הרב הלפרין שנתן את ההכשר למעליותאולי תהיה אפילו משפחה חילונית בבניין ואם לא תהיה הסכמה על מעלית עם הכשר, הם ישתמשו ח״ו במעלית רגילה שוועד הבית מממן ולפי החוק, זאת זכותם. יהיו אנשים מגוונים בשכונה ואותו רב הלפרין של המשאבות גם נותן הכשרים למעליות (כמובן של אלו שמשתמשים (בריאות, זקנה וכו׳)
כתבתי חולים וזקניםאותו הרב הלפרין שנתן את ההכשר למעליות
ראו אותו פעם בשערי צדק עולה במדרגות בשבת
שאלו אותו הרי אתה נתת את ההכשר על המעליות שבת?
והוא ענה שזה מיועד לחולים.
לכלל דיירי סוהו על הפארק שלו' וברכה
מכיוון שהבניינים של הפרויקט הינם בני 10 קומות ויש צורך במשאבות חשמליות להזרמת המים והשימוש בשבת במשאבות שאינם עונות על הדרישות ההלכתיות לשבת כרוך באיסור ולאחר בדיקה מעמיקה על משאבות של מכון משמרת השבת שנמצאו עונות על כל הדרישות ההלכתיות פנינו למכון משמרת השבת שהסבירו שההתקנה של משאבות כאלו לאחר שהבנין גמור כרוכה בהוצאה כספית מאוד גדולה ואילו אם מתקינים אותם תוך כדי בנית הבניין העלויות הרבה יותר קטנות (שלא יפלו על הלקוחות אלא על החברה) ביקשנו מהמכון לפנות לחברה בשם חלק מלקוחות הבניין בבקשה להתקין את המשאבות הללו במקום המשאבות שאינם עונות על כל הדרישות ההלכתיות ונאמר מהחברה שיתכן שיסכימו להתקין אך אין שום הבטחה שיעשו זאת
אשר על כן באנו להודיע שככל שיהיו יותר לקוחות שיבקשו מהחברה להתקין את המשאבות של משמרת השבת ישנם יותר סיכוים שהחברה תסכים לכך (ניתן לפנות לשירות לקוחות של החברה )
בהצלחה
נ.ב.
מתי ששלחו זאת?יש לציין שחברת באמונה שהיא היזמית של הפרויקט שלנו היא חברה עם רמת שירות מיוחדת לשביעות רצון של כל לקוחותיהם ולכן פניה כזו בעז"ה תיפול על אוזן קשבת שתיתן מענה לשמירת קדושת השבת ע"פ כל הדעות
לא שמתי לב,כתבתי חולים וזקנים
ומה עם נמדר ? מישהו יודע
אני שלחתי להם בעבר בקשה אבל הם לא ממש שיתפו פעולה רציתי לדעת עם ממישהו יודע מה הם עשו בס ומה באמת קורה עם נמדר??????????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: