הדירות בד' 1-2. שם יש פרוייקטים בבניה שכבר מוסרים דירות בעוד שנה וקצת.ואני הבנתי או שנתנו לי להבין שהדירות בד' יהיו מוכנות הרבה לפני רמה ה'.
3 שנים במקרה הטובלמה להחליף כי העירייה רוצה מאוד שנוה שמיר תהיה חילונית.
למה לא להחליף כי מלבד העובדה שנוה שמיר היא שכונה עם יותר פיתוח וכדו' זה יעלה לך עוד 3 שנים שכירות עם המתנה לדירה לכה"פ
• אם לא יהיה ביקוש להחלפת זכייה, ישקול המשרד אם לבצע את התהליך.
כלומר, נשארו עוד שלושה שבועות בדיוק עד לקבורתו הטוטאלית של המושג 'נווה שמיר לחילונים'...החלפת הזכייה תתאפשר מיום שלישי 24.9.2019 עד יום חמישי 10.10.2019 (להלן – תקופת ההרשמה להחלפת זכייה).
נסיון אחרון - ודי!!
שמעתי זה עתה שמלבד ההודעה שנשלחה לזוכים במייל, נשלחה גם הודעה [משמחת ] טלפונית על אפשרות ההחלפה, הכוללת את המילים 'בעזרת השם יתברך'... 'מיום שלישי כ"ד באלול עד י"א בתשרי'... - ניתן להתרשם שההודעה נוסחה ע"י טובי עסקני אנ"ש, הדואגים לטובתו של הציבור החרדי היקר...אני מאמינה שאני לא היחידה שקיבלתי הודעה ממשרד השיכון על אופציה להחלפה לרמת בית שמש ד'..... בסוף עשו את המהלך הזה ברצינות....
שמעתי זה עתה שמלבד ההודעה שנשלחה לזוכים במייל, נשלחה גם הודעה [משמחת ] טלפונית על אפשרות ההחלפה, הכוללת את המילים 'בעזרת השם יתברך'... 'מיום שלישי כ"ד באלול עד י"א בתשרי'... - ניתן להתרשם שההודעה נוסחה ע"י טובי עסקני אנ"ש, הדואגים לטובתו של הציבור החרדי היקר...
ובעירייה אף הגדילו לעשות והתחילו לטלפן אישית לכל זוכה (!), שמא לא קיבל את ההודעה הממוחשבת ואף הטלפונית ועשוי להחמיץ חלילה את הזדמנות חייו...
כמובן.ברצוננו להבהיר כי הזוכים יוכלו לממש החלפה זו רק בתנאי שטרם חתמו על חוזה רכישה מול הקבלן.
חוששני שבקרוב ממש (10/10) כשייקבע סופית צביון השכונה, ההיתרים יתחילו להתעכב ולהיתקע... וד"ל.למישהו יש מידע לגבי הגרלה 616 בנווה שמיר?
כמה זמן בדרך כלל זה עד להיתר בפועל? אשמח לכל מידע!!
אין רוב חרדי במועצה?חוששני שבקרוב ממש (10/10) כשייקבע סופית צביון השכונה, ההיתרים יתחילו להתעכב ולהיתקע... וד"ל.
חחח...אין רוב חרדי במועצה?
אני עד כדי כך לא מכיר את בית שמש כך שאני לא יודע אם אתה צוחק עלי או על המצב...חחח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: