אתר מבורך ומוערך
https://aspaklar.com/
https://aspaklar.com/
למה את חושב כך?בנייה יותר מרווחת, בריכה בשכונה בנוסף לבתי הכנסת, גינות מטופחות, אולי גם עבודות פיתוח מהירות יותר, ובוודאי טופס 4 מהיר וכל דבר שמביא טופס 4 יהיה מהיר יותר
ברמה ה' תשלם 4 שנים שכירותבהחלט, יקבל זכייה אוטומטית לשלם עוד שנתיים שכירות
איפה? אני מחפש
לו חכמה ישכילו, היו משמיטים את השם 'נווה שמיר' שבעוד מספר שנים יימחק ויעבור מן העולם,
נכון.שאלה:
כידוע, הפרויקטים של 'מחיר למשתכן',
הם לא פרויקטים שכל הבנינים הינם מחיר למשתכן,
אלא בכל בנין חצי מהדירות הינם מחיר למשתכן, וחצי מהדירות משווקים באופן פרטי.
אז זהו, שמשווקים ממש בימים אלה את נווה שמיר לציבור החרדי.בימים אלה אפשר לראות את השיווק של רמה ד' בציבור החרדי, ללא ספק חלק ניכר מהבנינים, חלקם שייכים למחיר למשתכן.
באותה מידה כנראה שמשווקים ממש בימים אלה את נווה שמיר לציבור החילוני.
א. הציבור החרדי (נרשם ואף) זכה ברוב מוחלט (לפחות 70% ואולי אף הרבה יותר) מהדירות ששווקו במסגרת מחיר למשתכן בנווה שמיר.מה שאומר שגם אם הציבור החרדי זכה ב50%, עדיין הוא יהיה רק 25% מהשכונה
אמת.לו חכמה ישכילו, היו משמיטים את השם 'נווה שמיר' שבעוד מספר שנים יימחק ויעבור מן העולם,
והיו מציינים 'שכונת העתיד החרדית - רמת בי"ש ה''
אפילו 40 שנה.ברמה ה' תשלם 4 שנים שכירות
שוב כנראה אנשים שלא גרים בבי"ש, כל מי שגר באיזור רואה כל יום את קצב שלדי הבניינים שקמים בזה אחר זה!אפילו 40 שנה.
מי שיבוא עוד שנתיים לגור שם בשכירות, ישלם שכירות כפי מספר השנים שיגור שם בשכירות.
אבל הדירות המדוברות ברמה ד, הם לפני תכנון ולפני היתרים מה שיכול לקחת הרבה שנים !!שוב כנראה אנשים שלא גרים בבי"ש, כל מי שגר באיזור רואה כל יום את קצב שלדי הבניינים שקמים בזה אחר זה!
אפשר לדבר ישירות עם הקבלנים שבונים שם הם מצהירים רשמית שהם מוכרים לציבור החרדיאיפה? אני מחפש
אני אישית חתמתי חוזה ובמפרט יש 2 כיורים במטבח ואף כיור לנטילת ידיים מחוץ לשרותים... וכמובן מרפסות סוכה.... אמנם קטנות אבל יש.אפשר לדבר ישירות עם הקבלנים שבונים שם הם מצהירים רשמית שהם מוכרים לציבור החרדי
לא מלטפים עכשיו, תוקפים לא מעט ואסף פאסי מתערב שם תיק 4000 קטן עליונכון.
אבל מצחיק לראות שעשיו הם כן מלטפים את השלטון!!!
אכן שקט ושלווה, כלל המוסדות מקבלים את מה שהם צריכים תושבי קרית הנציב ללא בית כנסת וללא גני ילדיםהם רוצים שקט ושלווה שהגיעו לעיר סוף סוף.
למה 4 שנים? מדובר על אכלוס של עוד שנה וחציברמה ה' תשלם 4 שנים שכירות
אז אני מכיר כמה אנשים שחתמו חוזה ברמה ד', לדברי הקבלן מפרט משרד השיכון מחייב כיור אחד במטבח, 'כנראה' שהם יבואו לקראת הדיירים ויעשו שתי כיורים במטבח....אני אישית חתמתי חוזה ובמפרט יש 2 כיורים במטבח ואף כיור לנטילת ידיים מחוץ לשרותים... וכמובן מרפסות סוכה.... אמנם קטנות אבל יש.
מי זה ?לא מלטפים עכשיו, תוקפים לא מעט ואסף פאסי מתערב שם תיק 4000 קטן עליו
יועץ התקשורת של העירייהמי זה ?
מה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: