כי אני מכיר המון אמריקאים שעוברים לשם. יש גם שכונה של לב התורה ואפילו דתיים לאומיים. אני מגדיר את עצמי חרד״לי וההשקפה שלי קרובה להשקפה חרדית. אבל גם בתוך הקהילה הקדושה החרדית יש מגוון רחב מאוד. כמו כן בניינים של 12 קומות לא מתאימות לחרדים שלא משתמשים במעלית שבת (כמובן עם הכשר מהודר). אז יש כאן כמה עשרות אנשים שחושבים שהם ישכנעו את כולם שמדובר על שכונה כולה חרדית וזה לא נכון - אולי אפילו ספק גניבת דעת. זהו.... אני בלי נדר לא מגיב יותר.
לא צריך להתרגש מכמה הודעות של אנשים בודדים, אני רואה מה קורה בשטח, ברוך השם יש מגוון רחב של תושבים, נראה שרובם הגדול דתיים, אבל יש גם קצת חילונים.
כחרדי בעצמי אני שמח לראות את המגוון הרחב של התושבים, יש ליטאים, ספרדים, חסידים, חב"ד, דתיים לאומיים, חרד"לים.
עולים חדשים וגם תושבים ותיקים, דתיים וגם חילונים.
לאורך כל הדורות היו מחלוקות בין ישראל, למרות שיש לי דעה מסויימת אני מכבד גם את הצד השני, אני אשמח לדבר גם עם שכן תולדות אהרון וגם עם שכן דתי לאומי, כל עוד כולם יכבדו אחד את השני, והמחלוקת בינינו תהיה רק לשם שמים, ואני בטוח שכולנו נרוויח מזה.
האמת שלאחר שקראתי את כל התגובות פה גם לא רציתי להגיב כבר, אני בטוח שעוד רגע יצוץ מישהו שיקרא לי "סוכן של העירייה", או יצהיר שאני לא חרדי, או משהו כזה רק בגלל שאני לא חושב בדיוק כמוהו.
כל דבר אפשר לפתור אם באים בדרכי נועם, גם גנרטורים לשבת אפשר לעשות, רק לא באופן פיראטי ולא ליד מבני מגורים, אם נצליח למצוא פיתרון משותף עם העירייה, כולנו נרוויח ואני בטוח שגם לא יהיו מתנגדים אם זה ייעשה בצורה תקינה (בלי כבלים שתלויים בין הבניינים, ללא גנרטורים באיזורי מגורים)