מהו אופן הטיפול ?סליחה על הבורות..טיפלתי בבני (ובעצמי) בשיטת מוח אחד בחרדות של בן שנתיים וב''ה עזר.
(חרדות לדוגמא- צרחות כשירדנו במעלית ומישהו זר נכנס)
מהו אופן הטיפול ?סליחה על הבורות..טיפלתי בבני (ובעצמי) בשיטת מוח אחד בחרדות של בן שנתיים וב''ה עזר.
יש לי מספר של מישהי כזאת - תודה!!יש טיפולים כמו שלושת המיימדים וכדו' באמצעות העברת אנרגיות לא יודעת -לא למדתי את זה אבל זה עובד לרוב מעולה אם את רוצה יש לי מספר של אחת כזאת מעולה..
התחלתי מח אחד - בינתיים לא עזר..טיפלתי בבני (ובעצמי) בשיטת מוח אחד בחרדות של בן שנתיים וב''ה עזר.
זה שיטה שונה מ- 3 המימדים??יש גם את שיטת תרפית מימדים
אחינית שלי הקטנה פחדה ללכת לבית ספר
היא בכיתה א'
עשינו לה כמה טיפולים
ממש הלם כמה שזה עזר
תכלס---
איך מוציאים חרדות מילדים כל כך קטנים??????
ילדה לא בוכה במשך שעות!בוקר טוב,
הבת שלי עם חרדות - לא מוכנה ללכת למעון, היא הולכת למעון ויכולה לבכות שם במשך כמה שעות עד שנרגעת.
איך מטפלים בדבר כזה??? מישהו התנסה??
דחוףף !!-- הלב שלי נקרע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: