כן גם אני קניתי שם כפי שמצויין למעלה, עם המספר טלפון, מומלץ, יש גם בבית וגן וטלזסטון ועוד כמה יעדים
איך הכפלים, נשארים מגוהצים או נפתחים עם הזמן,תתקשרי לטלפון של גוני תשאלי אולי יש להם מכירה במודעין עלית אם לא שווה לבוא לירושלים
מכירה את ישא ברכה. אמרו לי שהכפלים של ג'וני קצת פחות טובים אבל אין לי מושג כי קנינו ולא לבשנו עדיין. עוד חצי שנה אגיד לךאיך הכפלים, נשארים מגוהצים או נפתחים עם הזמן,
אני תמיד מזמינה אצל רחל [לא יודעת מה שם החנות]
נראה לי באזור רחוב ישא ברכה ירושלים, אני מאוד מאוד מרוצה...
אבל קצת יקר.
אני לא מכירה את החנות אבל הרבש"ע נמצא גם אחרי הסמינרלפי דעתי זה לא קשור...
כל אחת קונה לסמינר חצאית באורך טוב(כי עדיין זה לסמינר ובד"כ לא לובשים אותה אחרי הצהריים...אז מה אכפת לך להראות טוב בשביל הסמינר שאת באה לבית את מעיפה אותה...וזה עושה רושם טוב לסמינר)
את טועה ולבנות הטובות באמת אכפת. אנחנו מדברות פה על חנות שהיא אקסטרה אורך מניסיון.אני לא מכירה את החנות אבל הרבש"ע נמצא גם אחרי הסמינר
מחוסר מודעות לובשים חצאיות גבוליות ממש וכשיש קצת רוח היא מתרוממת מעל הברכיים
כואב לראות את זה!
זה יותר מחצי רגל?את טועה ולבנות הטובות באמת אכפת. אנחנו מדברות פה על חנות שהיא אקסטרה אורך מניסיון.
פשוט באמת נראה יותר יפה עם פחות אורך, כמובן שמי שמוסיפה אשרייה אבל אנחנו מדברות על תוספת אורך בלבד, לשם המחשה, כל בת צריכה להוסיף בין 10 ל15 ס"מ (תלוי מי 15 ומי 10) נראלי, תוספת אחרי הברך. שם הם יוסיפו לך אפילו 18...
עשר סנטימטר זה הרבה פחות...זה יותר מחצי רגל?
צריך אמצע הרגל, אמצע הרגל זה 10-15 ס"מזה יותר מחצי רגל?
חצאיות של חברה ידועה? ומה המחיר שם?גוני בהר נוף שאולזון 9 צריך תאום מראש
בטוחה?צריך אמצע הרגל, אמצע הרגל זה 10-15 ס"מ
נכוןצריך אמצע הרגל
בטוחה?אמצע הרגל זה 10-15 ס"מ
הנקודה פה זה לא הצניעות או ההלכה,אני לא מכירה את החנות אבל הרבש"ע נמצא גם אחרי הסמינר
מחוסר מודעות לובשים חצאיות גבוליות ממש וכשיש קצת רוח היא מתרוממת מעל הברכיים
כואב לראות את זה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: