קליטה טובה
משתמש מקצוען
ניסיתי וזה עושה מיספר לא תקיןבגולן אפשר להתקשר לכל קו שחסום עם הוספת +972 כאילו שמתקשרים מחו"ל ואז המספר לא חסום
ניסיתי וזה עושה מיספר לא תקיןבגולן אפשר להתקשר לכל קו שחסום עם הוספת +972 כאילו שמתקשרים מחו"ל ואז המספר לא חסום
מה ניסית? ככה: 972+ היינו קודם + ואח"כ 972ניסיתי וזה עושה מיספר לא תקין
זה יש לי....אני צריך משהו יותר זמין ונוח.....כמו ניידיש אפשרות לקנות קו בזק בעלות
לכאורה לא אמור להחסם
תודה על המידע!בשבוע הבא אמור להתקיים דיון בבי"ד צדק בני ברק של הרב סילמן הבי''ד שמפקחים על הסמארטפונים האם לפתוח גם קומה כשרה שמתחרה בועדת הרבנים
אין לי יותר מידע אפשר אולי לברר בבי''דתודה על המידע!
יש דרך להביע שם דעה? או לטעון לאחד הצדדים?
שיהיה קומה כשרה משלהם עם קריטריונים אחרים וחסימת מספרים לפי מה שהם חושביםמה זאת אומרת?שבעצם יהיה קומה לא כשרה עם מיספר כשר?
מה זאת אומרת?שבעצם יהיה קומה לא כשרה עם מיספר כשר?
אני מניח שאני לא הראשון שירצה להגיב פה את דעתו על עצם הענין - אבל איני יודע אם זה המקום המתאיםשיהיה קומה כשרה משלהם עם קריטריונים אחרים וחסימת מספרים לפי מה שהם חושבים
ממש לא מביע דעה בענין, אבל כמי שהיה פעם קורא בפורום 'איש אל רעהו' חשבתי שכאן אני יחסוך את הדיונים "החשובים" האלו...
ממש לא מביע דעה בענין, אבל כמי שהיה פעם קורא בפורום 'איש אל רעהו' חשבתי שכאן אני יחסוך את הדיונים "החשובים" האלו...
כל מי שחושב כמוני ומעוניין להשאיר את הפורום הזה מקצועי נטו מוזמן להגיב
אני מניח שאני לא הראשון שירצה להגיב פה את דעתו על עצם הענין - אבל איני יודע אם זה המקום המתאים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: