אם תוכלי לפרט לי מה ולמהאני יכולה להמליץ לך איזו חסימה לא לשים...
בחיסמות אחרות אין בעיות אבטחה?במקום העבודה לא מסכימים את נטפרי מטעמי אבטחה.
כשר פליי הבנתי שהיא חסימה טובה אבל אני לא יודעת אם יש אותה גם במחשבים. אתרוג עיסקי שמעתי עליו המלצות בזמנו...אני עובדת בתכנות.
יש לי בבית חסימה של נטפרי.
במקום העבודה לא מסכימים את נטפרי מטעמי אבטחה.
איזה חסימה הכי נוחה ויעילה לעבודה ואיזה מסלול?
ז"א חסימה שהכי פחות מפריעה לעבודה תקינה וזורמת.
אני אישה כך שתמונה פה ושם פחות מפריע לי.
לאתרוג יש שירות ברמה נמוכה מאוד. האינטרנט עושה בעיות, [עם ראוטר של רימון], לוקח הרבה זמן עד שאפשר להשיג אותם, ואז עד ששולחים טכנאי...אם תוכלי לפרט לי מה ולמה
לבנותכשר פליי אתם קוראים חסימה טובה?????????
יכול להיות, אני שמעתי ממזמן שזה חסימה טובהלאתרוג יש שירות ברמה נמוכה מאוד. האינטרנט עושה בעיות, [עם ראוטר של רימון], לוקח הרבה זמן עד שאפשר להשיג אותם, ואז עד ששולחים טכנאי.
לפני כמה זמן? הם שינו חלק מהחסימה לפני חצי שנה...יכול להיות, אני שמעתי ממזמן שזה חסימה טובה
לפני כמעט שנהלפני כמה זמן? הם שינו חלק מהחסימה לפני חצי שנה...
[החסימה עצמה טובה, אבל השירות והקליטה לא משהו בכלל]
לפני כמעט שנה
הם שינו חלק מהחסימה לפני חצי שנה...
נטפרי עובדים אחרתבחיסמות אחרות אין בעיות אבטחה?
אני מעדיפה משהו מנסיון .כשר פליי הבנתי שהיא חסימה טובה אבל אני לא יודעת אם יש אותה גם במחשבים. אתרוג עיסקי שמעתי עליו המלצות בזמנו...
האינטרנט הוא של העבודהלפני כמה זמן? הם שינו חלק מהחסימה לפני חצי שנה...
[החסימה עצמה טובה, אבל השירות והקליטה לא משהו בכלל]
ביצור?תתקשרו לביצור יוכלו להדריך אותכם
כל חברה שמסננת חייבת לדעת מה התוכן שאתם צורכים כדי לסנן אותואני לא ממש מבינה בזה אבל בגדול הבנתי שהם יכולים להאזין לרשת שלך.
אם את רק מתקינה את התוכנה, ולא עוברת גם לראוטר של אתרוג, זה יכול לעבוד מעולה. [מניסיון. הבעיות אצלנו התחילו ברגע שעברנו לראוטר של אתרוג]האינטרנט הוא של העבודה
החברה לא מוכנה שמישהו יבדוק את התוכן שלהם ,נקודה.כל חברה שמסננת חייבת לדעת מה התוכן שאתם צורכים כדי לסנן אותו
אם הם לא היו מפענחים את התעבורה שלכם לא הייתה להם אפשרות לסנן אותו
אמנם בחברות שבהם הסינון לפי רשימה לבנה / שחורה של אתרים אין להם סיבה לגשת לתוכן אבל זה אומר שאתר שפתוח יהיה פתוח לגמרי גם אם יש בו תמונות ותוכן בעייתיים, זה לא מתאים לרמה הרוחנית של כל אדם
זה אומר שאתם צריכים סינון שיושב על המחשב, או סינון שעובד לפי רשימה לבנה / שחורה של אתריםהחברה לא מוכנה שמישהו יבדוק את התוכן שלהם ,נקודה.
אני בכל זאת צריכה איזו חסימה .
תמונה פה ושם זה לא משהו שממש מפריע לי .
בדיוק,זה אומר שאתם צריכים סינון שיושב על המחשב, או סינון שעובד לפי רשימה לבנה / שחורה של אתרים
כמו שכבר כתבו, תוכלו להתייעץ עם המוקד של ועידת הרבנים לביצור חומות הדת בטל' 1599-550-330
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: