עזרה חסימה לאנדרואיד (בתשלום)

chocolate

משתמש צעיר
אתם כותבים שאתם לא מבינים אבל משום מה אתה יודעים ש"אא לחסום במאה אחוז בגלל שזה קוד פתוח.
אני לא הבנתי הקשר
ההיפך הוא הנכון אנדראויד ניתן לחסום במאה אחוז וווינדוס א"א.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אתם כותבים שאתם לא מבינים אבל משום מה אתה יודעים ש"אא לחסום במאה אחוז בגלל שזה קוד פתוח.
אני לא הבנתי הקשר
ההיפך הוא הנכון אנדראויד ניתן לחסום במאה אחוז וווינדוס א"א.
לא יודע לגבי ווינדוס.
אנדרואיד אי אפשר לחסום במאת האחוזים. לא מבין מאיפה הבאת את זה? אני לא אומר את זה מעצמי, זה מקצוענים אמרו לי (מארגון שממוקד לחסימות אינטרנט, עם עשרות סניפים ברחבי העולם).
יצוין שאפילו אייפון (מערכת קוד סגור) לא באמת ניתן לחסום במאת האחוזים, כי הרי תמיד יש האקרים מומחים שידעו לפרוץ את זה, רק שאנדרואיד יותר קל לפרוץ.

(אגב, ווינדוס היא מערכת קוד סגור? ככל שאני יודע רק iOS היא מערכת קוד סגור).

נערך לאחרונה ב:

chocolate

משתמש צעיר
לא יודע לגבי ווינדוס.
:) אני כן
אנדרואיד אי אפשר לחסום במאת האחוזים. לא מבין מאיפה הבאת את זה? אני לא אומר את זה מעצמי, זה מקצוענים אמרו לי (מארגון שממוקד לחסימות אינטרנט, עם עשרות סניפים ברחבי העולם).
:):)
יצוין שאפילו אייפון (מערכת קוד סגור) לא באמת ניתן לחסום במאת האחוזים,
הייתי כותב שIOS א"א לחסום במאה אחוז, בלי המילה אפילו
ושוב אין שום קשר לקוד פתוח או סגור

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
הייתי כותב שIOS א"א לחסום במאה אחוז, בלי המילה אפילו
ושוב אין שום קשר לקוד פתוח או סגור
בארגון הנ"ל (ארגון TAG, אם אתה מכיר), אמרו לי (ולעוד כמה אנשים שאני מכיר) שמבחינת חסימה אינטרנטית אייפון עדיף עשרות מונים מכל מכשיר אנדרואיד, כיון שהחסימה שלהם מאובטחת ואיכותית הרבה יותר, והרבה יותר קשה לפרוץ אותה - בגלל קוד סגור.
אגיד לך את המידע שאני יודע, ותגיד לי מה לא נכון.
מערכת קוד פתוח הוא קוד אשר מאפשר לכולם לגשת לקוד המקור, ללב המכונה, ולבצע שינויים בקוד (עם ידע מקצועי, כמובן).
מערכת קוד סגור הוא בדיוק להיפך. אף אחד, מלבד היוצר (או המורשים), לא יוכל לגשת לקוד המקור ולבצע בו שינויים.
על מנת לפרוץ לתוכנה, צריך לפרוץ לקוד ולבצע בו שינויים - דבר שכאמור קל בקוד פתוח וקשה עד מאוד בקוד סגור.
מה לא נכון פה?

נערך לאחרונה ב:

chocolate

משתמש צעיר
קיים צדדים לכאן ולכאן
זה נושא מאוד רחב

בIOS ניתן ג"כ להגיע למאה אחוז, אבל זה לא מעשי ברוב המקרים

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
קיים צדדים לכאן ולכאן
זה נושא מאוד רחב

בIOS ניתן ג"כ להגיע למאה אחוז, אבל זה לא מעשי ברוב המקרים
במילים אחרות, מה שידוע על האבטחה החזקה של אפל, שהיא הרבה יותר חזקה מכל מכשיר אנדרואיד, הכל שטויות?
לא מצליח להבין אותך.

עובד בחברת אפל אמר לי שהיה לו מקרה, בו אחד שכח את הסיסמה שלו באייפון, ועובדי אפל לא הצליחו להיכנס למכשיר שלו. (לא זוכר את הפרטים המדויקים של הסיפור).

נערך לאחרונה ב:

chocolate

משתמש צעיר
במילים אחרות, מה שידוע על האבטחה החזקה של אפל, שהיא הרבה יותר חזקה מכל מכשיר אנדרואיד, הכל שטויות?
לא מצליח להבין אותך.

עובד בחברת אפל אמר לי שהיה לו מקרה, בו אחד שכח את הסיסמה שלו באייפון, ועובדי אפל לא הצליחו להיכנס למכשיר שלו.
מה זה קשור לחסימה?
השאלה איך אתה חוסם את זה ולא שום דבר אחר

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מה זה קשור לחסימה?
השאלה איך אתה חוסם את זה ולא שום דבר אחר
החסימה הטובה באפל היא חסימה פנימית, שמבוססת על בקרת הורים. פריצה לבקרת הורים ב iOS קשה פי אלף מפריצה לבקרת הורים באנדרואיד. (מה גם שבדר"כ החסימה ששמים על אנדרואיד היא חסימה חיצונית, ותמיד קל יותר לפרוץ לתוכנה חיצונית מאשר לתוכנה פנימית. מי שיעשה חסימה חיצונית ב iOS, מן הסתם יהיה קל יותר לפרוץ לשם, ועדיין קשה יותר מבאנדרואיד).

chocolate

משתמש צעיר
בארגון הנ"ל (ארגון TAG, אם אתה מכיר), אמרו לי (ולעוד כמה אנשים שאני מכיר) שמבחינת חסימה אינטרנטית אייפון עדיף עשרות מונים מכל מכשיר אנדרואיד, כיון שהחסימה שלהם מאובטחת ואיכותית הרבה יותר, והרבה יותר קשה לפרוץ אותה - בגלל קוד סגור.
לא נכון אין שום קשר לקוד סגור
מערכת קוד פתוח הוא קוד אשר מאפשר לכולם לגשת לקוד המקור, ללב המכונה, ולבצע שינויים בקוד (עם ידע מקצועי, כמובן).
מערכת קוד סגור הוא בדיוק להיפך. אף אחד, מלבד היוצר (או המורשים), לא יוכל לגשת לקוד המקור ולבצע בו שינויים.
על מנת לפרוץ לתוכנה, צריך לפרוץ לקוד ולבצע בו שינויים - דבר שכאמור קל בקוד פתוח וקשה עד מאוד בקוד סגור.
מה לא נכון פה?
נכון מאוד אבל אחרי שהוא כבר על מכשיר וחסמת אותו אז אין דרך לשנות כלום (כי חסמת גם האפשרות לעשות שינויים)

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אחרי שהוא כבר על מכשיר וחסמת אותו אז אין דרך לשנות כלום (כי חסמת גם האפשרות לעשות שינויים)
אבל מכיון שמדובר בקוד פתוח, אז גם החסימה של האפשרות לעשות שינויים נתונה לפריצה בקלות יחסית לקוד סגור.

chocolate

משתמש צעיר
החסימה הטובה באפל היא חסימה פנימית, שמבוססת על בקרת הורים. פריצה לבקרת הורים ב iOS קשה פי אלף מפריצה לבקרת הורים באנדרואיד. (מה גם שבדר"כ החסימה ששמים על אנדרואיד היא חסימה חיצונית, ותמיד קל יותר לפרוץ לתוכנה חיצונית מאשר לתוכנה פנימית. מי שיעשה חסימה חיצונית ב iOS, מן הסתם יהיה קל יותר לפרוץ לשם, ועדיין קשה יותר מבאנדרואיד).
כמו שאמרתי זה נושא רחב אני ארחיב טיפה
IOS יש שתי דרכים לחסום או לסנן ושתיהם אופציות שאפל נותנים 1.זמן מסך 2.פרופיל בשתיהם יש יתרונות וחסרונות
כדאי שזה יהיה %100 צריכים או לחסום האפשרות לחבר המכשיר למחשב (לא מעשי בדרך כלל) או לחבר המכשיר לחשבון אפל ID אחר (אפשר לדון על זה, תלוי בהרבה דברים, יש פה עוד כמה נקודות שאין לי עצבים ליכנס בהם)
א"א לפרוץ לתוכו אבל קיים המון דרכים לגלות/לאפס/להעיף הקוד ואכמ"ל
באאנדרואיד אין משהו מובנה אבל יש כלים מובינם שאין דרך לעקוף (תקרא קצת על KNOX MDM וכו')
אבל מכיון שמדובר בקוד פתוח, אז גם החסימה של האפשרות לעשות שינויים נתונה לפריצה בקלות יחסית לקוד סגור.
לא נכון, א"א לפרוץ אם המכשיר סגור ואין לך דרך לשנות הקוד של המכשיר

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
למה כוונתך? בקרת ההורים עובדת דרך זמן המסך. זה לא אותו דבר כמו הפרופיל? או שכוונתך לחסימת משך זמן השימוש, שזה לא חסימה רלוונטית בכלל...

או לחבר המכשיר לחשבון אפל ID אחר
פשוט לא נכון.
כל עוד יש למישהו אחר את הסיסמה של החסימה הפנימית (היינו בקרת ההורים), זה יכול להיות גם על האפל ID של בעל המכשיר. אין קשר בין השתיים.

נערך לאחרונה ב:

chocolate

משתמש צעיר
למה כוונתך? בקרת ההורים עובדת דרך זמן המסך. זה לא אותו דבר כמו הפרופיל? או שכוונתך לחסימת משך זמן השימוש, שזה לא חסימה רלוונטית בכלל...
זה לא נקרא בקרת הורים זה נקרא זמן מסך screen time
פרופיל זה משהו שונה לגמרי (כל הסינונים על IOS וMAC עובדים עם פרופיל
פשוט לא נכון.
כל עוד יש למישהו אחר את הסיסמה של החסימה הפנימית (היינו בקרת ההורים), זה יכול להיות גם על האפל ID של בעל המכשיר. אין קשר בין השתיים.
הלוואי וד"ל

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
זה לא נקרא בקרת הורים זה נקרא זמן מסך screen time
פרופיל זה משהו שונה לגמרי (כל הסינונים על IOS וMAC עובדים עם פרופיל
שומע. אני לא מכיר את זה.
זה מה שאני מכיר. וזה נקרא בקרת הורים, לא Screen Time... זה עובד דרך Screen Time. וככל הידוע לי - אין דרך לפרוץ את זה, וכו' - כל מה שכתבתי עד עכשיו.

נערך לאחרונה ב:

chocolate

משתמש צעיר
שומע. אני לא מכיר את זה.
זה מה שאני מכיר. וזה נקרא בקרת הורים, לא Screen Time... זה עובד דרך Screen Time. וככל הידוע לי - אין דרך לפרוץ את זה, וכו' - כל מה שכתבתי עד עכשיו.
הפוך באמצעות זמן מסך ניתן להגדיר בקרת הורים :)
אבל המילים "בקרת הורים" לא תמצא בההגדרות.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ההיפך.
ואכמ"ל.
מילים מסתוריות הבוקעות מצלליות הערפל...
מה ואכמ"ל? דבר ידידי!... פרט נא דבריך, למען נחכים ונשכיל. (אם אין כאן מקום להאריך, אז איפה כן המקום?)
סה"כ כתבתי את הידוע לי, וכמובן שיתכן שאני טועה, ועל כן אשמח להבין במה שגיתי.

נערך לאחרונה ב:

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
(אם אין כאן מקום להאריך, אז איפה כן המקום?)
בפורום מקצועי.

הדברים ידועים לכל האקר מתחיל.

בקצרה, קוד פתוח בפרט של מערכת כל כך פופולרית כמו אנדרואיד עובר מליוני אם לא מאות מיליוני עיניים שבודקות ומדווחות על בעיות אבטחה.

לעומת קוד סגור שאומנם הקוד מקור כביכול לא גלוי אבל האקר לא צריך את הקוד בפועל יש לו כלים אחרים שבודקים את הדברים,

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה