@chocolate יודע מה הוא
מדובר במקצוען!!
מדובר במקצוען!!
לא יודע לגבי ווינדוס.אתם כותבים שאתם לא מבינים אבל משום מה אתה יודעים ש"אא לחסום במאה אחוז בגלל שזה קוד פתוח.
אני לא הבנתי הקשר
ההיפך הוא הנכון אנדראויד ניתן לחסום במאה אחוז וווינדוס א"א.
אני כןלא יודע לגבי ווינדוס.
אנדרואיד אי אפשר לחסום במאת האחוזים. לא מבין מאיפה הבאת את זה? אני לא אומר את זה מעצמי, זה מקצוענים אמרו לי (מארגון שממוקד לחסימות אינטרנט, עם עשרות סניפים ברחבי העולם).
הייתי כותב שIOS א"א לחסום במאה אחוז, בלי המילה אפילויצוין שאפילו אייפון (מערכת קוד סגור) לא באמת ניתן לחסום במאת האחוזים,
בארגון הנ"ל (ארגון TAG, אם אתה מכיר), אמרו לי (ולעוד כמה אנשים שאני מכיר) שמבחינת חסימה אינטרנטית אייפון עדיף עשרות מונים מכל מכשיר אנדרואיד, כיון שהחסימה שלהם מאובטחת ואיכותית הרבה יותר, והרבה יותר קשה לפרוץ אותה - בגלל קוד סגור.הייתי כותב שIOS א"א לחסום במאה אחוז, בלי המילה אפילו
ושוב אין שום קשר לקוד פתוח או סגור
במילים אחרות, מה שידוע על האבטחה החזקה של אפל, שהיא הרבה יותר חזקה מכל מכשיר אנדרואיד, הכל שטויות?קיים צדדים לכאן ולכאן
זה נושא מאוד רחב
בIOS ניתן ג"כ להגיע למאה אחוז, אבל זה לא מעשי ברוב המקרים
מה זה קשור לחסימה?במילים אחרות, מה שידוע על האבטחה החזקה של אפל, שהיא הרבה יותר חזקה מכל מכשיר אנדרואיד, הכל שטויות?
לא מצליח להבין אותך.
עובד בחברת אפל אמר לי שהיה לו מקרה, בו אחד שכח את הסיסמה שלו באייפון, ועובדי אפל לא הצליחו להיכנס למכשיר שלו.
החסימה הטובה באפל היא חסימה פנימית, שמבוססת על בקרת הורים. פריצה לבקרת הורים ב iOS קשה פי אלף מפריצה לבקרת הורים באנדרואיד. (מה גם שבדר"כ החסימה ששמים על אנדרואיד היא חסימה חיצונית, ותמיד קל יותר לפרוץ לתוכנה חיצונית מאשר לתוכנה פנימית. מי שיעשה חסימה חיצונית ב iOS, מן הסתם יהיה קל יותר לפרוץ לשם, ועדיין קשה יותר מבאנדרואיד).מה זה קשור לחסימה?
השאלה איך אתה חוסם את זה ולא שום דבר אחר
לא נכון אין שום קשר לקוד סגורבארגון הנ"ל (ארגון TAG, אם אתה מכיר), אמרו לי (ולעוד כמה אנשים שאני מכיר) שמבחינת חסימה אינטרנטית אייפון עדיף עשרות מונים מכל מכשיר אנדרואיד, כיון שהחסימה שלהם מאובטחת ואיכותית הרבה יותר, והרבה יותר קשה לפרוץ אותה - בגלל קוד סגור.
נכון מאוד אבל אחרי שהוא כבר על מכשיר וחסמת אותו אז אין דרך לשנות כלום (כי חסמת גם האפשרות לעשות שינויים)מערכת קוד פתוח הוא קוד אשר מאפשר לכולם לגשת לקוד המקור, ללב המכונה, ולבצע שינויים בקוד (עם ידע מקצועי, כמובן).
מערכת קוד סגור הוא בדיוק להיפך. אף אחד, מלבד היוצר (או המורשים), לא יוכל לגשת לקוד המקור ולבצע בו שינויים.
על מנת לפרוץ לתוכנה, צריך לפרוץ לקוד ולבצע בו שינויים - דבר שכאמור קל בקוד פתוח וקשה עד מאוד בקוד סגור.
מה לא נכון פה?
אבל מכיון שמדובר בקוד פתוח, אז גם החסימה של האפשרות לעשות שינויים נתונה לפריצה בקלות יחסית לקוד סגור.אחרי שהוא כבר על מכשיר וחסמת אותו אז אין דרך לשנות כלום (כי חסמת גם האפשרות לעשות שינויים)
כמו שאמרתי זה נושא רחב אני ארחיב טיפההחסימה הטובה באפל היא חסימה פנימית, שמבוססת על בקרת הורים. פריצה לבקרת הורים ב iOS קשה פי אלף מפריצה לבקרת הורים באנדרואיד. (מה גם שבדר"כ החסימה ששמים על אנדרואיד היא חסימה חיצונית, ותמיד קל יותר לפרוץ לתוכנה חיצונית מאשר לתוכנה פנימית. מי שיעשה חסימה חיצונית ב iOS, מן הסתם יהיה קל יותר לפרוץ לשם, ועדיין קשה יותר מבאנדרואיד).
לא נכון, א"א לפרוץ אם המכשיר סגור ואין לך דרך לשנות הקוד של המכשיראבל מכיון שמדובר בקוד פתוח, אז גם החסימה של האפשרות לעשות שינויים נתונה לפריצה בקלות יחסית לקוד סגור.
למה כוונתך? בקרת ההורים עובדת דרך זמן המסך. זה לא אותו דבר כמו הפרופיל? או שכוונתך לחסימת משך זמן השימוש, שזה לא חסימה רלוונטית בכלל...1.זמן מסך
פשוט לא נכון.או לחבר המכשיר לחשבון אפל ID אחר
זה לא נקרא בקרת הורים זה נקרא זמן מסך screen timeלמה כוונתך? בקרת ההורים עובדת דרך זמן המסך. זה לא אותו דבר כמו הפרופיל? או שכוונתך לחסימת משך זמן השימוש, שזה לא חסימה רלוונטית בכלל...
הלוואי וד"לפשוט לא נכון.
כל עוד יש למישהו אחר את הסיסמה של החסימה הפנימית (היינו בקרת ההורים), זה יכול להיות גם על האפל ID של בעל המכשיר. אין קשר בין השתיים.
שומע. אני לא מכיר את זה.זה לא נקרא בקרת הורים זה נקרא זמן מסך screen time
פרופיל זה משהו שונה לגמרי (כל הסינונים על IOS וMAC עובדים עם פרופיל
הפוך באמצעות זמן מסך ניתן להגדיר בקרת הוריםשומע. אני לא מכיר את זה.
זה מה שאני מכיר. וזה נקרא בקרת הורים, לא Screen Time... זה עובד דרך Screen Time. וככל הידוע לי - אין דרך לפרוץ את זה, וכו' - כל מה שכתבתי עד עכשיו.
זה מה שכתבתי. זה עובד דרך זמן מסך.הפוך באמצעות זמן מסך ניתן להגדיר בקרת הורים
נכון.אבל המילים "בקרת הורים" לא תמצא בההגדרות.
ההיפך.וככזו היא מועדת לפריצות הרבה יותר ממערכת קוד סגור
מילים מסתוריות הבוקעות מצלליות הערפל...ההיפך.
ואכמ"ל.
בפורום מקצועי.(אם אין כאן מקום להאריך, אז איפה כן המקום?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: