עזרה חסימה לאנדרואיד (בתשלום)

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בפורום מקצועי.

הדברים ידועים לכל האקר מתחיל.

בקצרה, קוד פתוח בפרט של מערכת כל כך פופולרית כמו אנדרואיד עובר מליוני אם לא מאות מיליוני עיניים שבודקות ומדווחות על בעיות אבטחה.

לעומת קוד סגור שאומנם הקוד מקור כביכול לא גלוי אבל האקר לא צריך את הקוד בפועל יש לו כלים אחרים שבודקים את הדברים,
באופן רשמי כאן אמור להיות פורום מקצועי...
עכ"פ איני מבין מה אתה שח, הן ידוע בעולם כי מכשירי iOS בטוחים בהרבה ממכשירי אנדרואיד. האם כבודו קורא תיגר על דעה זו? לא ידעתי שהדבר שנוי במחלוקת.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
באופן רשמי כאן אמור להיות פורום מקצועי...
עכ"פ איני מבין מה אתה שח, הן ידוע בעולם כי מכשירי iOS בטוחים בהרבה ממכשירי אנדרואיד. האם כבודו קורא תיגר על דעה זו? לא ידעתי שהדבר שנוי במחלוקת.
לא יודע מה ידוע בעולם.
גם לא מי זה העולם הזה שאתם מדברים עליו.

בעולם המקצועי זה לא שנוי במחלוקת.
עד כמה שידוע לי, לדעת כולם אנדרואיד בטוח יותר.
אולי יש כאלו שקוראים תיגר על זה? יתכן.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
לא יודע מה ידוע בעולם.
גם לא מי זה העולם הזה שאתם מדברים עליו.

בעולם המקצועי זה לא שנוי במחלוקת.
עד כמה שידוע לי, לדעת כולם אנדרואיד בטוח יותר.
אולי יש כאלו שקוראים תיגר על זה? יתכן.
שומע. ממש מוזר לי, כי תמיד, אבל תמיד, שמעתי אחרת, מבעלי מקצוע ואנשים שמבינים בתחום.
מחיפוש קצר מאוד, תוכל להסתכל כאן למשל.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
שומע. ממש מוזר לי, כי תמיד, אבל תמיד, שמעתי אחרת, מבעלי מקצוע ואנשים שמבינים בתחום.
אז הנה לך עוד דעה ממישהו. :)

מה שכן חשוב להדגיש, שהיות ואנדרואיד בקוד פתוח אז האקרים שלא מקצוענים ברמות-על מתמקדים בה, ולא בios.
וזה גורם שישנם פי לא יודע כמה ניסיונות וכתוצאה מכך אף הצלחות.

אבל הרמה הגבוהה של הפצחנים, אם זה גופי ביון או חברות שנותנים שירות לגופי ביון וכדו' ברגע שהם מוצאים פירצה לiso זה בדר"כ הצלחה ארוכת טווח.
לעומת אנדרואיד שע"פ הרוב בגירסה הבאה זה מסודר והם צריכים למצוא משהו חדש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה