עד כמה שידוע לי זה קיים, בעלות של 15 ש"ח למשלוח.משהו שחסר ויכול ללכת זה מישהו שיאסוף מהדואר את כל הפיצ'יפקעס והשמונצעס שכולנו מזמינים באלי אקספרס ונקסט ויביא עד הבית במקום שניסחב לדואר
(אא"כ זה הפסיק מחוסר ביקוש)
עד כמה שידוע לי זה קיים, בעלות של 15 ש"ח למשלוח.משהו שחסר ויכול ללכת זה מישהו שיאסוף מהדואר את כל הפיצ'יפקעס והשמונצעס שכולנו מזמינים באלי אקספרס ונקסט ויביא עד הבית במקום שניסחב לדואר
זה חסר גם בב"במשהו שחסר ויכול ללכת זה מישהו שיאסוף מהדואר את כל הפיצ'יפקעס והשמונצעס שכולנו מזמינים באלי אקספרס ונקסט ויביא עד הבית במקום שניסחב לדואר
ביוטיקר לא נותנים לאנשאים פרטיים לפתוח סניפים שלהםאולי ביוטיקר
או משהו ברעיון
השאלה לאן היא הולכת, יחידים שרדו עם חנות כזאת, זה אפשרי רק אם אתה יבואן כמו שוקהשקלחנויות הכל בשקל בשכונות החדשות
חנות שתמיד הולכת
נראה שאת לא גרה בקריית ספר:חנות משחקים אין במרכז מסחרי עילית...
באיזור של אבני נזר מרכז קסם חסר מאוד חנות למכשירי כתיבה...(או חומרי יצירה, או חנות משחים עם מכישירי כתיבה... - יש את הכל בו בלומנטל שיקר נורא...)
חנות של אוכל מוכן בשרי - סוג מסעדה....
אביזרי צילום - לא יודעת כמה שימושי בק"ס, אבל יכול להיות...
באופן כללי בק"ס אוהבים באזרים - כמה שיותר בזול, וכמה שיותר שימושי...
פירגנת...נראה שאת לא גרה בקריית ספר:
צודקת, לא אחזתי,במרכז עילית יש משחקים בעזרה ואחווה
נתון לדיון... כי לי באופן אישי מוכר הרבה שרצו לצאת, ולא היה לאן חוץ מלהשקיע לסוע לירושלים, שלפעמים שווה לוותר על העונג...מסעדות לא הולך בכלל! (פשטו רגל כמה...)
לא יפה לייאש מראש, קחי את מעל המצופה לדוגמא, הרוויחו הרבה, ומוכרים בכל הארץ.בהמלצה אישית כבעלת עסק אל תפתחו כאן עסקים!!!
זה נכון, עד כדי כך שיש הרבה בניברקים וכו', שבאים לבקר בלוקסי ק"ס - כדי לקנות את אותו הדבר ב50% ומטה, ועוד ועוד.תושבי העיר יודעים למצוא את ההכי זול בכל פעם ובדרך כלל בזול מאוד
מנסיון אישי - לא כדאילפני כמה שנים חבר קרוב שלי עמד על סף פתיחה של חנות בדים במקום, הרעיון היה שיש הרבה נשים תופרות בעיר ובבגדי שבת יוצא להם יותר זול לתפור מאשר לקנות כמו כן בגדי חתונה וכו', זה גם היה צורך שעלה מהתושבים במקום, בסופו של יום דמות רבנית ידועה הורידה אותו מהעניין מסיבות אחרות, כדאי לבדוק אם הרעיון עדיין נכון.
אחוזים אפשר לשלוח באישי....
בכל מקום יש את אלו שהצליחו, אבל קחו נתונים שבמדינת ישראל 7 מתוך 10 עסקים קטנים נסגרים בשנה הראשונה, אחד מכל 3 עסקים שנפתחו יסגור את שעריו בתוך5 שנים. מדי שנה עשרות אלפי עסקים חדשים, מצטרפים אל מעגל הקסמים ...לא יפה לייאש מראש, קחי את מעל המצופה לדוגמא, הרוויחו הרבה, ומוכרים בכל הארץ.
ומה עם בית קברות??!!...בית אבות לא ידוע לי שיש
עולה לי בראש לפחות 3 חנויות בדים בעיר.לפני כמה שנים חבר קרוב שלי עמד על סף פתיחה של חנות בדים במקום, הרעיון היה שיש הרבה נשים תופרות בעיר ובבגדי שבת יוצא להם יותר זול לתפור מאשר לקנות כמו כן בגדי חתונה וכו', זה גם היה צורך שעלה מהתושבים במקום, בסופו של יום דמות רבנית ידועה הורידה אותו מהעניין מסיבות אחרות, כדאי לבדוק אם הרעיון עדיין נכון.
אחוזים אפשר לשלוח באישי....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: