עזרה חנות שחסרה במודיעין עילית..?

פוש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
סתם קוטרים אתם כולכם,
הגעתי מירושלים, כמעט לא חסר לי דבר.

יש פה מספיק חנויות יוקרה ומכירות טובות של בגדים בסטייל.
יש פה מספיק חנויות ומכירות של בגדים זולים וסבירים.
כל דבר שצריך, יש פה חנויות מעולות.
אוכל, כלי בית, מתנות, ציוד מחשבים, בגדים,
גם אוכל מוכן לא חסר.
אפשר לראות פה אירועים מעוצבים, ברים יפייפים.
לקבל שירות אימיש בכל תחום שתרצו או לא.
איפה אתם חיים, קוטרים?!

צאו והתפרנסו זה מזה,
גם אם נדמה לכם שתוכלו לקנות משהו יותר זול בעיר אחרת, אז תקנו בעוד כמה שקלים, תחשבו על זה בתור צדקה. לא הייתם שמחים לתת ככה, בצורה היפה ביותר?

וסתם ככה,
כאחת שבאה משכונות ירושלים הענקית,
לכל בגד שרציתי היה צריך לנסוע למרכז העיר, באוטובוסים הצפופים והידועים לשמצה שם.
כל קניה הייתה סיפור של כמה שעות.
פה בעיר הכל קיים במרחקים קטנים הרבה יותר.

וואו, דיבררת אותי לגמרי.
אני מרגישה שיש פה ה-כ-ל! והכל במטר רבוע שליד ביתי (אבל אולי זה תלוי במיקום...)

אימי שגרה במרכז ירושלים, באזור נחשק. תמיד שהיא מגיע אלי עושה קניות.
אצלה, לכל שטות היא צריכה לרוץ לגאולה / בר אילן / והיום אזור רב שפע קצת קירב אליה את המרכז....

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אולי אולם ארועים.
נכון שיש הרבה.. אבל בקוש וארועים תמיד יש.
תקנו אותי אם אני טועה.

חשוב שהיה אולם שמביא איתו בשורה חדשה
ולא עוד אחד מהמנין.
נראה לי שנוף עילית מחזיק בציפורניים כדי לשרוד

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מידיעה אישית (בעלי לומד שם): יש מכירה של רוגעלאכים ובורקסים כבר כ6-7 שנים והרווחים שם מסתכמים בכ200 ש"ח ליום (אחרי ניכוי הוצאות).

רק צריך לבדוק מול ההנהלה אם אין התנגדות למכירת סנדביצים. מסתמא אם זה יהיה מכירה "שקטה" - לא מכונה רשמית וכדו'... אלא קרטון שמתמלא כל כמה שעות לא תהיה התנגדות.

בעבר ניסו ולא התמידו - וכמדומני שזו היתה בעייתם כי בכל פעם ששמו לא היה פעם אחת שזה לא נגמר תוך זמן קצר- כ30-40 סנדביצים ליום רק בתקופת ההתחלה.

לרווחיות הענין צריך להשיג את חומרי הגלם במקום זול או לעשות הסכם עם מאפיה באזור וכו'... וכמובן לעקוב בימים הראשונים למה יש יותר ביקוש ובהתאם לזה להגדיל היצע.

צריך להתייעץ עם אנשי מקצוע ולשקול, אבל לכאורה זה עסק ללא הוצאות של שכירות ויבוא סחורה יקרה והרווח שווה מאוד את ההשקעה בהכנה.
נראה לי שאסור להעמיד שם, והרוגעלך זה משהו ישן שקיבל אישור

פרפר

משתמש מקצוען
כאחת שבאה משכונות ירושלים הענקית, לכל בגד שרציתי היה צריך לנסוע למרכז העיר, באוטובוסים הצפופים והידועים לשמצה שם.
כל קניה הייתה סיפור של כמה שעות.
פה בעיר הכל קיים במרחקים קטנים הרבה יותר.
הבת שלי היתה צריכה חצאית. היות ואני גרה בשכונה מעט מרוחקת ממרכזי קניות - אנחנו יוצאות בשעת בין ערביים באוטובוס (אחד מאלו הצפופים והידועים לשמצה, כן, זה קיים גם במודיעין עילית) ל"מרכז" קניות א'.
חנות א': אין חצאית בצבע המבוקש.
חנות ב': אין חצאית לטעמה של הגברת.
חנות ג': סגור (לאלוקים פתרונים למה).
שלב ב': אוטובוס לאיזור אחר של העיר. המתנה של 12 דקות, נסיעה של 12 דקות.
חנות א': יש חצאית, אבל נגמר במידה שלה.
הליכה של רבע שעה לחנות ב': סגור (שעות פתיחה 16:00-21:30, עכשיו 20:45, אין אפילו פתק הסבר או התנצלות).
שלב ב': עוד פעם אוטובוס (בעמידה, לא נורא, רק רבע שעה). באוטובוס הגברת נזכרת, שאולי החצאית שראינו בחנות ב' בשלב א' בעצם כן מתאימה. נחשוב על זה עוד מעט, בינתיים אנחנו לקצה אחר של העיר, למכירה מבטיחה אחת, שהמלאי הענק מהפרסומות מצטמצם בה לכמה חצאיות בגזרות לא מזוהות. אכזבה. חוזרים לחנות ב' (זאת משלב א' במסע) בשביל לגלות שהיא נסגרה (איך עברו כבר 3 שעות מאז שיצאנו, למען ה'?).
למחרת יצאנו לירושלים.
נסיעה של 45 דקות. הסתובבנו בגאולה בין החנויות, התלבטנו, השווינו, חזרנו עם חצאית ועוד כמה פריטים. היה שווה.
טוב. גמרתי להיות קוטרית:
העיר שלנו נפלאה. באמת. אבל בקטע של הקניות היא לא משהו.

פרפר

משתמש מקצוען
אולי בעלת החנות היתה צריכה להתייעץ עם הגברת איזה בגדים להביא....
זה שלא היה לטעמה זה לא חיסרון בחנות עצמה
אולי מי שגרה במודיעין עילית צריכה להתאים את עצמה למלאי שנמצא בחנות אחת ושלום על ישראל. באמת לא ברור למה צריך ברבי עקיבא/גאולה כמה חנויות מאותה קטגוריה.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai

כשיש היצע דל של חצאיות, זה חיסרון בחנות בעצמה.
וכשיש הצע דל של חנויות, חסרון בעיר עצמה.

זושא כץ

משתמש מקצוען
אולי ה בעיה של העיר הזו ~~בכל התחומים~~ זה הניסיון לחנך את התושבים.
במקום שיבינו מה הם רוצים או צריכים, נסביר להם מה הם צריכים לרצות וכו'.
המציאות היא שזמן הנסיעות והסיבוב בין החנויות גדול לאין ערוך מזמן השהות בחנויות עצמם.

RUSI10

משתמש מקצוען
הפינה המתוקה נסגר, לבריאות גם נסגר וחבל, כי לדעתי כן חסר.- אולי כדאי משהוא כזה באזור קס"ם (גלידות, גלידריה , סנדוויצ'ים, וממתקים על המשקל)

חגיתי

משתמש מקצוען
מישהי כתבה על חנות איפור שאולי צריך
וכתבו שיש 3 חנויות ולחנות אחת יש 3 סניפים-אבל הנה עוד שטות -פתחו 3 סניפים שבכל סניף יש קצת מוצרים ובמיוחד במרכז עילית ששם הייתי מצפה שיהיה הכי גדול כי הכי נגיש שם יש הכי פחות מוצרים ותמיד שאני באה לכל סניף שלהם -חסר מה שאני צריכה ומדובר על החברות שהם מוכרים--יש את זה עכשיו רק בסניףx , אה-זה נגמר עכשיו, רגע אני יבדוק אולי בסניף השני-לא גם שם נגמר...
כמעט לא יוצא לי לקנות שם מוצרי איפור כי תמיד חסר ואין להם עכשיו וכו'
אבל זה דוקא חנות שנראה לי מרויחה יפה בעיר הזו,אבל למה לשלם שכירות ב3 מקומות ולא לפתוח משהו אחד גדול וטוב שיהיה שם הכל?
הסניף בסוף נתיבות המשפט -חשבתי אולי הסניף שם שווה משהו-ניסיתי ושם אין בכלל כלום רק קצת דרדורנטים ובשמים בודדים-אז למה פתחו את זה? נשגב מבינתי..

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
הדבר הראשון שצריך לעשות במודיעין עילית
זה תאום שעות פתיחה בין כל העסקים.

מי שרוצה ללכת לחנויות או מכירות צריכה לעשות עבודת בילוש של כמה שעות לדעת מי פתוח ומתי
ולאן הם עברו לפני שבוע, והאם אין לבעלת החנות איזו חתונה היום או שהיא בחופשת לידה...

אולי קו מידע עדכני של כתובות ושעות פתיחה אפשר לפתוח - ממש עסק שחסר כאן.

פרפר

משתמש מקצוען
הדבר הראשון שצריך לעשות במודיעין עילית
זה תאום שעות פתיחה בין כל העסקים.

מי שרוצה ללכת לחנויות או מכירות צריכה לעשות עבודת בילוש של כמה שעות לדעת מי פתוח ומתי
ולאן הם עברו לפני שבוע, והאם אין לבעלת החנות איזו חתונה היום או שהיא בחופשת לידה...

אולי קו מידע עדכני של כתובות ושעות פתיחה אפשר לפתוח - ממש עסק שחסר כאן.
או בקיצור:
תודעת שירות

YRN

משתמש מקצוען
עוד קטע מצחיק זה הוראות ההגעה...
חנות אחת ממוקמת "בשביל שבין המדרגות מתחת למחסן כניסה מהחניה".
חנות שניה "מתחת לגשר של קרלין ליד החומה"
חנות שלישית "במחסן ליד פח האשפה הירוק לרדת שלוש מדרגות ולהמשיך ישר בשביל".
מה נסגר?
ואם שכחתי את הוראות ההגעה אז לך תמצא את החנות

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
הבעיה בעסקים בעיר זה לא ההיצע הדל, מכל תחום יש כמה חנויות.
הבעיה הוא הפיזור של החנויות, כשאני רוצה לצאת לקנות לדוג' נעליים אני יחפש את האזור שיש בו הכי הרבה חנויות נעליים קרובות אחת לשניה, וכשאני צריכה לנדוד מרחוב לרחוב ומשכונה לשכונה כל החשק לקנות יוצא. וקונים בחנות הראשונה או יוצאים מהעיר.

nit

משתמש פעיל
איכות השירות ותודעת שירות הן ניגזרת של רווח. וזה דבר ידוע בסיסי בפסיכולוגיה ובעסקים.
כשאדם יודע שיש לו רווח מדבר מסוים יש לו פניות אישית להשקיע ולתת מעצמו. עוד חיוך עוד שירות לבוא לקראת.
ברוווח המינימלי שבעלי העסקים מרוויחים במודיעין עילית לא פלא שקשה עד מאד לתת שירות ראוי. שעות פתיחה יצומצמו. בעל העסק מרגיש ויודע שהוא מוכר כמעט בחינם אז אין לו כח לתלונות צרכנים ובעיות. אם יש חתונה אז זה בסדר לסגור מוקדם וכדו.
וגם עסקית רווח ככ מועט לא מאפשר להתגמש בהחזרות. להפסיד לטובת הלקוח. לקחת מוכרת ולהרחיב שעות פתיחה וכו.
אז צריך לדון לכף זכות ואפילו צריך שיהיה לנו הלקוחות עניין שבעל העסק ירוויח. כן על חשבונינו. ונוכל לקבל היצע גדול יותר ושירות טוב יותר. ויהודי שמח הרבה יותר. ונוכל לקנות קרוב לבית כי אנחנו רוצים חנויות לידינו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה