עזרה חנות שחסרה במודיעין עילית..?

קטונתי

משתמש רשום
לא נראה לי ברמה הזאת.
בכל אופן אישתי לא קונה שם בסגנון הזה.
הכוונה היא למטפחות בעלות של 200-300 למטפחת.
זה נעשה בעבודת יד.

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש כאן יותר פאניות מתושבים
מעניין... איך זה מסתדר בעצם?
emoji_u1f914.png

כרמלית בננה

משתמש פעיל
בתור אשה חרדית שמקפידה על כיסוי ראש מלא ולא הולכת עם שערות על ריקמה... חסר כאן מאד מאד מאד חנות של כיסויי ראש יפים ומכובדים שמתאימים גם לאירועים. אני יכולה לפתוח ספר טלפונים ולגלות שיש כאן יותר פאניות מתושבים... {בושה לעיר}. ומטפחות יש כאן רק כאלה מוזנחות עם משולש פתוח מאחורה, שעומדות על הראש בדיוק כמו שאשה שהולכת בפאה רוצה שיראה... {שלא יחשבו ח"ו שהיא בעיקרון הולכת במטפחת}.
בקיצור מי שיש לה את זה נשמח לקנות ולפרנסה בכבוד.....
כבוד הזולת זה גם משהו חשוב,
לא רק מטפחת(ושתראה מטפחת)

אין עוד מילבדו

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עצוב לי לישמוע שככה את חושבת יכולות להיות נשים חשובות וצדיקות שילכו אם מיתפחות משולש והם ישארו צדיקות וצנועות וכןם כאלה אם פאות פאה לא חייבת להיות=חוסר צניעות או חוסר צדיקות פריצות וכו גם רבניות ונשים חשובות הולכות אם פאה
ואם מנהגך בכ זאת ללכת ללא לא צריך להקניט וכו ........
מאוכזבת מאוד ..... :( :eek::eek::eek::eek:

(סליחה על ההיתפרצות )

=

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
חנויות מטפחות מומלצות:
נועה- מרכז קסם.
בתי'ס- רשבי 46
הולצמן- גרין פארק

כלנית11

משתמש צעיר
אולי לפתוח "בית מוסר" בתשלום , שם ילמדו כאלו שהולכות עם מטפחות ומרגישות שהעולם הבא בכיס שלהן( ומתירות לעצמן לקטרג ולהקניט ולדבר לשון הרעע על צבור שלם בישראל שהולך כהוראת רבותיו ) שיש להן הרבה הרבה מה לתקן בעצמן.זה באמת מאד חסר בק"ס.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
אתם מחפשים רעיונות לחנות, כנראה שלאנשים אין רעיונות לחנות שחסרה להם כרגע, אבל אם תעלו רעיונות ואפשרויות יהיה לאנשים יותר קל להגיב ולחשוב על זה.
אני לא מחפש חנות.

אני מחפש מתנדבים מק"ס לפרוייקט הנפלא של @hbecker . קפצתי על האשכול הזה, שמן הסתם יש בו קסניקים...

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
אני לא מחפש חנות.

אני מחפש מתנדבים מק"ס לפרוייקט הנפלא של @hbecker . קפצתי על האשכול הזה, שמן הסתם יש בו קסניקים...
הייתי מציע ל @hbecker להצטרף למיזם שנקרא ''תושבים למען תושבים'', פרויקט שהתחיל עוד בגל הראשון ונמשך עד עכשיו. הוא מנוהל ע"י מישהי מברכפלד. @hbecker אם צריך פרטים, אפשר באישי.

יפיו

משתמש רשום
(ספרו גם את הפאות של החסידים ... :rolleyes:)
כנראה ספרתי את פאותיך
[/QUOTE]

באקינגהם

משתמש מקצוען
הבעיה האמיתית של העיר זה צורת המסחר שלה.
1. שטחי המסחר- כמה מרכזי עסקים בלבד (2 גדולים וכמה קטנים) מרוחקים זה מזה.
מה שיוצר סיוט בכל יציאה!
לדוגמא, כשגבר מחפש מתנה לזוגתו הוא יוצא לעלי כותרת במרכז קסם, ממשיך לחנות ליד שהכל ב'עילית' ואח"כ לגלינסקי ואולי גם ללבבות. סיבוב כזה הוא לכה"פ מעל שעה, כשהחגיגה הגדולה זה שעות הפתיחה.

2.מכירות- בכל תחום יש מכירה ביתית או באולם שמחות
3. במוצרי צריכה וחגים יש את משנת יוסף. (אם בעבר חנות מכשירי כתיבה היו מפעילים שנה שלימה חנות על רווח מזערי ואת הקופה היו עושים בתחילת שנה, כיום משנת יוסף מוכר גם מוצרים כאלה. כך גם במוצרי ירקות סוכות ופסח ומוצרי ביגוד).
4. מוצרי עוף יש את מכירות מיר וקרן אור שי.
5. העיר בנויה כשכונות נפרדות, למעט האזור של היכל יצחק כמעט ואין איזורים שבהם מגיעים אנשים משכונות אחרות (אולי רחוב רשב"י).
6. העיר עם תושבים ברובם פשוטים. כמעט ולא ירוצו באוטובוס לשכונה אחרת לקנות קוגל תפו"א טעים ככל שיהיה.
וגם אין מעבר באוטובוסים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה