אפליקציותיש חיה כזו?
ראיתי המון כובעים מעוצבים, יותר בכיוון חסידי.
מטפחת היא מטפחת. מה יש לעצב בה?
אפליקציותיש חיה כזו?
ראיתי המון כובעים מעוצבים, יותר בכיוון חסידי.
מטפחת היא מטפחת. מה יש לעצב בה?
נראה לי שיש בחנויות שכבר הוזכרו, אבל אולי אני לא מספיק מבינה.אפליקציות
מעניין... איך זה מסתדר בעצם?יש כאן יותר פאניות מתושבים
כנראה התכוונה יותר פאות מתושבים...מעניין... איך זה מסתדר בעצם?
כבוד הזולת זה גם משהו חשוב,בתור אשה חרדית שמקפידה על כיסוי ראש מלא ולא הולכת עם שערות על ריקמה... חסר כאן מאד מאד מאד חנות של כיסויי ראש יפים ומכובדים שמתאימים גם לאירועים. אני יכולה לפתוח ספר טלפונים ולגלות שיש כאן יותר פאניות מתושבים... {בושה לעיר}. ומטפחות יש כאן רק כאלה מוזנחות עם משולש פתוח מאחורה, שעומדות על הראש בדיוק כמו שאשה שהולכת בפאה רוצה שיראה... {שלא יחשבו ח"ו שהיא בעיקרון הולכת במטפחת}.
בקיצור מי שיש לה את זה נשמח לקנות ולפרנסה בכבוד.....
כששבעים קשה לזכור מה חסר.לכל הקסניקים: אשכול זה לתשומת ליבכם
לא הבנתי...כששבעים קשה לזכור מה חסר.
אולי תתנו אתם את ההצעות הרלוונטיות ואז יוכלו לעזור לכם יותר מתוך ההצעות. בהצלחה.
אתם מחפשים רעיונות לחנות, כנראה שלאנשים אין רעיונות לחנות שחסרה להם כרגע, אבל אם תעלו רעיונות ואפשרויות יהיה לאנשים יותר קל להגיב ולחשוב על זה.לא הבנתי...
אני לא מחפש חנות.אתם מחפשים רעיונות לחנות, כנראה שלאנשים אין רעיונות לחנות שחסרה להם כרגע, אבל אם תעלו רעיונות ואפשרויות יהיה לאנשים יותר קל להגיב ולחשוב על זה.
נראה לי שזה יותר מתנדבות, תקן אותי אם אני טועהמתנדבים
זה לא פרוייקט שלי.אני לא מחפש חנות.
אני מחפש מתנדבים מק"ס לפרוייקט הנפלא של @hbecker . קפצתי על האשכול הזה, שמן הסתם יש בו קסניקים...
הייתי מציע ל @hbecker להצטרף למיזם שנקרא ''תושבים למען תושבים'', פרויקט שהתחיל עוד בגל הראשון ונמשך עד עכשיו. הוא מנוהל ע"י מישהי מברכפלד. @hbecker אם צריך פרטים, אפשר באישי.אני לא מחפש חנות.
אני מחפש מתנדבים מק"ס לפרוייקט הנפלא של @hbecker . קפצתי על האשכול הזה, שמן הסתם יש בו קסניקים...
גם וגםנראה לי שזה יותר מתנדבות, תקן אותי אם אני טועה
וגם אין מעבר באוטובוסים...הבעיה האמיתית של העיר זה צורת המסחר שלה.
1. שטחי המסחר- כמה מרכזי עסקים בלבד (2 גדולים וכמה קטנים) מרוחקים זה מזה.
מה שיוצר סיוט בכל יציאה!
לדוגמא, כשגבר מחפש מתנה לזוגתו הוא יוצא לעלי כותרת במרכז קסם, ממשיך לחנות ליד שהכל ב'עילית' ואח"כ לגלינסקי ואולי גם ללבבות. סיבוב כזה הוא לכה"פ מעל שעה, כשהחגיגה הגדולה זה שעות הפתיחה.
2.מכירות- בכל תחום יש מכירה ביתית או באולם שמחות
3. במוצרי צריכה וחגים יש את משנת יוסף. (אם בעבר חנות מכשירי כתיבה היו מפעילים שנה שלימה חנות על רווח מזערי ואת הקופה היו עושים בתחילת שנה, כיום משנת יוסף מוכר גם מוצרים כאלה. כך גם במוצרי ירקות סוכות ופסח ומוצרי ביגוד).
4. מוצרי עוף יש את מכירות מיר וקרן אור שי.
5. העיר בנויה כשכונות נפרדות, למעט האזור של היכל יצחק כמעט ואין איזורים שבהם מגיעים אנשים משכונות אחרות (אולי רחוב רשב"י).
6. העיר עם תושבים ברובם פשוטים. כמעט ולא ירוצו באוטובוס לשכונה אחרת לקנות קוגל תפו"א טעים ככל שיהיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: