אוהבת את הרעיון.בינגו משודרג.
יש לך רשימה מוכנה של קריטריונים ושאלות עבורם? כי בזה אני חלשה....
אוהבת את הרעיון.בינגו משודרג.
בשבוע שעבר שמעתי חידות חמודות בקו הזה, אבל משום מה המדור של התוכניות-חידות כבר לא קיים שם, משהי אולי כתבה את החידות או לחילופין מצליחה להכנס למדור של התוכניות לחנוכה?? אשמח לשמועמיתד שלנו
יש עוד רעיונות שמתאימים גם לרווקים במשפחה?יש עוד?
אנחנו עשינו משהו דומה.הזכרתי את זה באשכול אחר
העתקתי גם לפה
בחירות במשפחה
משפחה לא בוחרים - בוחרים להיות משפחה
בוחרים תפקידי שרים למשפחה כמו שר התקשורת, הבריאות, התרבות, החינוך, החוץ וכד'
מעבירים מעטפות עליהם כתוב תפקיד שר, כל אחד בוחר מתוך "הקלפי" שכולל את כל שמות המשתתפים מי מתאים לדעתו
בינתיים אפשר לשמוע ברקע, כדאי לכם לשים אותי לשר ה... אני מבטיח לתת לכם כל יום..... או פלוני הכי מתאים כי...וכו' כמו תעמולה
אח"כ סופרים קולות ומכריזים על הנבחר לתפקיד, מחלקים לו תעודה - ברכות לרגל בחירתך ומשימה קצרה כמו: שר הבריאות יעורר לכולם נקיפות מצפון למה טעמו מהסופגניות... או השר לאיכות הסביבה - אחראי לנקיון לאחר המפגש
אולי הכוונה למשחק שכל אחד צריך לספר על עצמו דברים חדשים שאתם לא יודעים עליו כמספר הפריטים שהוא לקחיש איזו תוכנית שנותנים לכל אחד לקחת כמה סוגים של קטניות/ממתקים
מבלי לדעת מה המטרה, וכל אחד לוקח כמה שרוצה
אח"כ אומרים שזה שווה כסף וסופרים
אני לא זוכרת את ההמשך, מישהי תוכל לעזור לי?
עשינו את זה במשפחה....להיכנס לנעליים של...
נשאלות שאלות לא הגיוניות בעלות 3 תשובות כמו:
לו הייתה נולדת לך בת איזה שם הייתה נותנת:
שפרינצא
סביון
געננענדל
כולן מנסות לענות תשובה שהנבחרת הייתה עונה ואח"כ היא עונה
מי שקלעה לתשובה מקבלת נקודה
מי שזכתה במירב הנקודות מקבלת מתנה נעלי בית (ב10 ש"ח) וכד'
מספר ילדיםחברה סיפרה לי על תוכנית שעשו, אבל היא לא זוכרת את התוכן. אולי היצירתיות כאן יוכלו לעזור
הרעיון הוא, שמתחלקים למשל למשפחות, וכל משפחה מקבלת מארז של שקיות. בכל שקית יש פיצוחים מסוג מסוים/חרוזים בצבע מסוים/וכו
כל מספר, מייצג קטגוריה, והמשתתפים צריכים ע"י ספירת התכולה ותשאול הצוותים האחרים להבין מה המספר מייצג.
לדוג'- מס ילדים במשפחה = חרוזים אדומים
לכל משפחה יהיה מס שונה של חרוזים אדומים בהתאם למס הילדים במשפחה.
העניין הוא שאין לי רעיונות לקטגוריות.
מישהי מכירה? ויש לה דוגמאות לתת לי?
ספרה אחרונה בטלפוןמספר ילדים
מיקום במשפחה (בכורה, שניה שלישית רביעית וכד)
מספר בניין
מספר קומה
מספר חדרים בבית
כל הכבוד לך על היוזמה וההשקעה!תבורכי!קיבצתי את רוב הרעיונות שעלו אי פעם בפרוג לכל הנושאים/הגילאים/התקופות
תהנו!!!
וכן נספחים למשחקים:
גוקים, להכנס לנעליים של.. יום הולדת (לא בטוחה שמספיק מסונן)
מחיר מיוחד למזמינים עד יום חמישימחיר מצחיק מיוחד לערבי לביבות....
לפרטים-0527685220 צפה בקובץ המצורף 573156
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: