חנויות בעלי אקספרס עם מחסן בישראל=מגיע תוך 10 ימים...

שרה שרם צילומותק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
י
אולי יש גם חנות לבגדי ילדים עם משלוח מישראל?
אם מישהו מכיר, אשמח לקישור...
יש את שיין שמגיע מהר תוך שבוע וחצי ..
הם מוכרים באלי אקספרס אבל יותר זול להזמין מאתר החברה

דיויד כץ

משתמש פעיל
אולי יש גם חנות לבגדי ילדים עם משלוח מישראל?
אם מישהו מכיר, אשמח לקישור...
יש עם משלוח מטורקיה שזה גם אמור להיות מהיר
אגב יש עוד מלא מטורקיה וגם אצלי מופיע בשורת הסינון אופציה של משלוח מטורקיה
מישראל אין מחסן לפחות לא מצאתי דרך שורת הסינון שהופיע לי
קישור לא שיווקי

tovi video

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
כידוע לכל מזמין בעלי אקספרס, אחד החסרונות הגדולים ביותר באתר, זהו המשלוח וביתר דיוק זמן המשלוח עד שזה מגיע,
ולכן חשבתי לפתוח את האשכול החדש הזה שיתמקד בשיתוף חנויות שיש להם מחסן בישראל, כך שזמן המשלוח מתקצר למספר ימים בודדים
ע"י חברת השילוח, בד"כ מדובר בשליח עד הבית והרבה מאד פעמים זה גם בחינם כך שהאשכול יכול בהחלט להועיל מאד להרבה אנשים בבחירת החנות שבה הם מזמינים...
אז אנא אם נתקלתם בחנות כזאת הזמנתם ונהנתם מזמן המשלוח ו/או יש לכם ניסיון עם חברות השילוח האלה (אקסלוט, צ'יטה, וכדו) או עם החנויות האלו שתפו לתועלת כולנו.
ללא קישורים שיווקיים.

וכמובן שאני אשמח להתחיל
קניתי מברגה שהגיע מהר והייתי מרוצה מהמוצר מהמחיר ומהמשלוח
הזמנתי מהם לפני 10 שבועות,
כתוב שהמשלוח הוא בין 4-10 יום,
ועד היום לא קיבלתי.
כתוב שההזמנה התקבלה ושאין מידע לוגיסטי מעודכן.
מי הסוכן שלהם בארץ?
עם מי אפשר לדבר?

מרימית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כידוע לכל מזמין בעלי אקספרס, אחד החסרונות הגדולים ביותר באתר, זהו המשלוח וביתר דיוק זמן המשלוח עד שזה מגיע,
ולכן חשבתי לפתוח את האשכול החדש הזה שיתמקד בשיתוף חנויות שיש להם מחסן בישראל, כך שזמן המשלוח מתקצר למספר ימים בודדים
ע"י חברת השילוח, בד"כ מדובר בשליח עד הבית והרבה מאד פעמים זה גם בחינם כך שהאשכול יכול בהחלט להועיל מאד להרבה אנשים בבחירת החנות שבה הם מזמינים...
אז אנא אם נתקלתם בחנות כזאת הזמנתם ונהנתם מזמן המשלוח ו/או יש לכם ניסיון עם חברות השילוח האלה (אקסלוט, צ'יטה, וכדו) או עם החנויות האלו שתפו לתועלת כולנו.
ללא קישורים שיווקיים.

וכמובן שאני אשמח להתחיל
?
קניתי מברגה שהגיע מהר והייתי מרוצה מהמוצר מהמחיר ומהמשלוח
האם יש להם מחסן בקרית שדה התעופה? יש לך טלפון של איש קשר שם? בגלבוע 1?

chava malka

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
למשהו יש נסיון עם החברות משלוחים שלהם??
אני הזמנתי חבילה לפני שבוע שהיה כתוב שתגיע תוך 1-5 ימים! (אני מירושלים)
אני רואה שזה נשלח אבל זה מס' מעקב J-NET וכבר עבר שבוע ואין לי שום אפשרות לעקוב אחרי זה בגלל שזה מס' לא תקין לדואר ישראל:(
משהו נתקל בזה פעם??
אשמח לעזרה!
זה מוצר יקר יחסית לאלי אקספרס ואני זקוקה לו בדחיפות לצורך פרויקט לימודי...................
תודה רבה!!!

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
למשהו יש נסיון עם החברות משלוחים שלהם??
אני הזמנתי חבילה לפני שבוע שהיה כתוב שתגיע תוך 1-5 ימים! (אני מירושלים)
אני רואה שזה נשלח אבל זה מס' מעקב J-NET וכבר עבר שבוע ואין לי שום אפשרות לעקוב אחרי זה בגלל שזה מס' לא תקין לדואר ישראל:(
משהו נתקל בזה פעם??
אשמח לעזרה!
זה מוצר יקר יחסית לאלי אקספרס ואני זקוקה לו בדחיפות לצורך פרויקט לימודי...................
תודה רבה!!!
את צריכה לעקוב באתר של JNET

chava malka

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
אולי גם יש לכם מושג מה זה אומר על המיקום של החבילה???
הייתי אמורה לקבל את זה תוך 1-5 ימים וכבר עבר יותר משבוע מבצוע ההזמנה, ושבוע ויום מאז שהמוכר הראה ששלח:(
תודה רבה!!
1634666363384.png
1634666363384.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה