יש מקרים. אבל זה לא לחלוטין.זה לא נכון
קיבלתי משלוח תוך שבועיים
כבר היה כמה פע' שהזמנתי בשיטת השילוח הזו , זה כן מגיע יותר מהר מכל שיטת שילוח אחרת אך לא מדויק שיגיע עד שבועיים. מה שכן כשהמחסן בישראל זה מגיע מהר מאוד.
יש מקרים. אבל זה לא לחלוטין.זה לא נכון
קיבלתי משלוח תוך שבועיים
זה ברורמה שכן כשהמחסן בישראל זה מגיע מהר מאוד.
כידוע לכל מזמין בעלי אקספרס, אחד החסרונות הגדולים ביותר באתר, זהו המשלוח וביתר דיוק זמן המשלוח עד שזה מגיע,
ולכן חשבתי לפתוח את האשכול החדש הזה שיתמקד בשיתוף חנויות שיש להם מחסן בישראל, כך שזמן המשלוח מתקצר למספר ימים בודדים
ע"י חברת השילוח, בד"כ מדובר בשליח עד הבית והרבה מאד פעמים זה גם בחינם כך שהאשכול יכול בהחלט להועיל מאד להרבה אנשים בבחירת החנות שבה הם מזמינים...
אז אנא אם נתקלתם בחנות כזאת הזמנתם ונהנתם מזמן המשלוח ו/או יש לכם ניסיון עם חברות השילוח האלה (אקסלוט, צ'יטה, וכדו) או עם החנויות האלו שתפו לתועלת כולנו.
וכמובן שאני אשמח להתחיל
קניתי מברגה שהגיע מהר והייתי מרוצה מהמוצר מהמחיר ומהמשלוח
משלמים זה הסיבה שאמאזון לא פתחהמי אמר שהם לא משלמים כשהם מכניסים קונטיינר מלא סחורה
כמו שכתבה אפיקיםאיפה אפשר משלוח מהיר מאליאקספרס?
זה בהחלט לא מהיר כמו משלוח מישראל, רק כתבתי תיקון לכותרת האשכול.אבל גם זה לא מהיר (בערך חודש) כמו חנויות שיש להן מחסן בישראל (בערך שבוע)...
לא צריך מחסן בישראל כדי לקבל תוך 10 ימים,
מספיק לבחור משלוח מהיר (אם זה לא בחינם זה בד"כ בתוספת של 1-3 דולר),
ומגיע בפחות משבועיים.
במחסנים מישראל זה אמור להגיע תוך 3 ימים!
הם לא בישראל הם בטורקיה,אני חושב שהחנות זאת היא גם עושה משלוח מהיר לישראל חנות של תשחקים בגדי תינוקות וכדו'
אולי @הכלבויניק ידע להחכים אותנו בענין חחברת השילוח
צודק! שכחתי מזה...רק תיקון טעות קטנה, המחסנים הם לא בישראל אלא בקפריסין.
ולכן באמת אין מע"מ. אבל מהירות השילוח גבוהה מאד.
מעניין!זה משהו שנוסף חדש \ תמיד היה?
פעם ראשונה נתקלתי בזה..
כשלחצת על האופציה של ישראל זה נתן לך אופציה של חנויות עם משלוח מישראל?זה משהו שנוסף חדש \ תמיד היה?
פעם ראשונה נתקלתי בזה..
לא נתן חנות.כשל
כשלחצת על האופציה של ישראל זה נתן לך אופציה של חנויות עם משלוח מישראל?
וואו אם תצליח למצוא אופציה כזאת שוב אתה אלוף ענק ופוטר את הבעיה שלשמה הוקם האשכול אתה יכול אולי לנסות לבדוק האם זה מופיע שוב?לא נתן חנות.
נתן מוצרים עם אופציה של משלוח מישראל (4-10 ימים)
האמת שזה יעיל, אבל אין הרבה מוצרים עם משלוח לישראלפוטר את הבעיה שלשמה הוקם האשכול אתה יכול אולי לנסות לבדוק
כן, מופיע שובהאם זה מופיע שוב?
אין לי מושג.. לא נגעתי שם בכלום. נכנסתי וככה הופיעאולי איך בהגדרות משהו?
מותר אז כביכול להזמין יותר מ75 דולר מהחניות עם מחסן בישראל ?
רק תיקון טעות קטנה, המחסנים הם לא בישראל אלא בקפריסין.
ולכן באמת אין מע"מ. אבל מהירות השילוח גבוהה מאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: