יהודי חשוב
משתמש פעיל
הלתת הוא סבוך יותר משום שהוא עלול להיות 'מעמיד' ואכמ"לבלת"ק.
שימו לב שרק בחלק קטן מאוד מהמוצרים ניתן להקפיד על 'לאחר הפסח', וזאת משום שרק הקמח נטחן לאחר הפסח, ואילו ברוב המוצרים קיימים עוד מרכיבי חמץ - כגון לתת חיטה ושעורה, וחלק מהמתפיחים.
את המרכיבים האלו מייצרים בערך אחת לעשר שנים (!) וממילא בכל השנה אוכלים אותם לאחר שנמכרו ועבר עליהם הפסח - אגב הלכתית אין בכך שום בעיה, זאת חומרא גרידא.
ע"כ בייגלאך רוב הסוגים וופלים ועוד ועוד - אין ענין לחכות שהקמח יהיה מאחר הפסח ואילו הלתת תשאר מכורה...
ע"כ דעתי הצרה והמצומקת.
ואין לסמוך על דברי למעשה.