יש בשערי הרווחה קטנים עגולים מלוחיםאני צריך בדחיפות "קרקרים" מה שאוכלים בקידוש עם הערינג
יש למישהו מושג איפה יש באזור ירושלים ?
אצלנו במכולת עוד לפני פסח נמכרו לחמניות עם כיתוב על גבי האריזה: נאפה לאחר פסח תשפ"ב.מוצרי קמח של חברה מסויימת בבית שמש..
נחתו בכל המכלות בי-ם
חצי שעה אחר יציאת השבת
עם הכיתוב "נטחן לאחר הפסח"...............................
בבד"ץ אמרו לי שאפשר לאכול את הפיצה אבל זה לא נטחן לאחר הפסח
מעלה פתוח לטובת הציבורעדכון 6 של הרב כ"ץ
היום הגיע ליש חסד באלעד, מסתבר שהגיע לכל הסניפים.אני צריך בדחיפות "קרקרים" מה שאוכלים בקידוש עם הערינג
יש למישהו מושג איפה יש באזור ירושלים ?
אני צריך בדחיפות "קרקרים" מה שאוכלים בקידוש עם הערינג
יש למישהו מושג איפה יש באזור ירושלים ?
בשערי רווחה ברנדייס יש הרבה מוצרים, קרקרים ודאי "מיוצר לאחר פסח", נראה לי גם גליליותיש למישהו ידע האם אפשר להשיג גליליות מאחרי פס בחנויות
דחוף לי!!
בעיקר כי הם לא נכוניםבלת"ק.
שימו לב שרק בחלק קטן מאוד מהמוצרים ניתן להקפיד על 'לאחר הפסח', וזאת משום שרק הקמח נטחן לאחר הפסח, ואילו ברוב המוצרים קיימים עוד מרכיבי חמץ - כגון לתת חיטה ושעורה, וחלק מהמתפיחים.
את המרכיבים האלו מייצרים בערך אחת לעשר שנים (!) וממילא בכל השנה אוכלים אותם לאחר שנמכרו ועבר עליהם הפסח - אגב הלכתית אין בכך שום בעיה, זאת חומרא גרידא.
ע"כ בייגלאך רוב הסוגים וופלים ועוד ועוד - אין ענין לחכות שהקמח יהיה מאחר הפסח ואילו הלתת תשאר מכורה...
ע"כ דעתי הצרה והמצומקת.
ואין לסמוך על דברי למעשה.
לפי העדה"ח- כשכתוב מקמח שנטחן הכוונה שכל המוצרים הם מאחרי פסח ולא רק הקמח!!בלת"ק.
שימו לב שרק בחלק קטן מאוד מהמוצרים ניתן להקפיד על 'לאחר הפסח', וזאת משום שרק הקמח נטחן לאחר הפסח, ואילו ברוב המוצרים קיימים עוד מרכיבי חמץ - כגון לתת חיטה ושעורה, וחלק מהמתפיחים.
את המרכיבים האלו מייצרים בערך אחת לעשר שנים (!) וממילא בכל השנה אוכלים אותם לאחר שנמכרו ועבר עליהם הפסח - אגב הלכתית אין בכך שום בעיה, זאת חומרא גרידא.
ע"כ בייגלאך רוב הסוגים וופלים ועוד ועוד - אין ענין לחכות שהקמח יהיה מאחר הפסח ואילו הלתת תשאר מכורה...
ע"כ דעתי הצרה והמצומקת.
ואין לסמוך על דברי למעשה.
ברוך שמסר עולמו לשומריםבלת"ק.
שימו לב שרק בחלק קטן מאוד מהמוצרים ניתן להקפיד על 'לאחר הפסח', וזאת משום שרק הקמח נטחן לאחר הפסח, ואילו ברוב המוצרים קיימים עוד מרכיבי חמץ - כגון לתת חיטה ושעורה, וחלק מהמתפיחים.
את המרכיבים האלו מייצרים בערך אחת לעשר שנים (!) וממילא בכל השנה אוכלים אותם לאחר שנמכרו ועבר עליהם הפסח - אגב הלכתית אין בכך שום בעיה, זאת חומרא גרידא.
ע"כ בייגלאך רוב הסוגים וופלים ועוד ועוד - אין ענין לחכות שהקמח יהיה מאחר הפסח ואילו הלתת תשאר מכורה...
ע"כ דעתי הצרה והמצומקת.
ואין לסמוך על דברי למעשה.
יש גם קישקע כשר לפסחמישהו ראה קישקע מקמח שנטחן לאחר הפסח?
זה לא אותו טעםיש גם קישקע כשר לפסח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: