כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חמודי, חמודי... ומה מעבר?!

שמע

משתמש רשום
הייתי שמחה לפתוח דיון מקצועי בענין הקמפיין של קופת חולים כללית. מעניין אותי לשמוע חוו"ד של חברי הפורום.
מצד אחד, הקמפיין שלםה עם חמודי מאוד חזק, רחב, גדול ובולט. אי אפשר להתעלם ממנו, הוא מלווה כל חג אקטואלי ואירוע בציבור החרדי בדגלים, בדיסקים ובפרסומים חמודים באמת...
וכאן אני שואלת: האם המיתוג הזה נכון בכלל עבור קופת חולים?
יש לי משום מה התחושה שחמודי וכל הקמפיין הזה לא עושים את העבודה כלל.
הרי הדבר החשוב ביותר למבוטחים הוא המקצועיות של הקופה, הרפואה המתקדמת שלה. נכון, גם החיבור שלה לקהילה. אבל זה לא מספיק!! וזה מה שהקמפיין שלהם בעיקר משדר- אנחנו חלק ממכם, החרדים. ובחרנו לעשות את זה עם דמות של חמודי מטומטם אחד וכך נצליח לשכנע אותם שאנחנו הטובים ביותר!!!
פעם שמעתי ממנהל שיווק של אחת מקופות החולים (ולא כללית) שהראיה שלהם היא להשקיע בדור הצעיר כדי שכאשר הם היפכו להורים יהי להם תקוע בראש שהקופה שלהם היא הבחירה הנכונה ביותר.

ועכשיו דעתכם...

נוכחות לעסקים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה תורנית
D I G I T A L
שמעתי פעם הרצאה על הנושא של מח ולה מי גובר על מי וציטט מאיש פרסום בעל תשובה שאמר לו שאחד מהדברים הבסיסים בפרסום היא לגרום לך להתחשק על מוצר אחרי זה יהיה לך כבר 10 סיבות למה אתה צריך ולמה שזה הולך לשמש אותך

לעניניו זה אותו דבר היעד שלהם היא שאתה תכיר אותם ותרצה לקבל את השירות שלהם
אחרי זה יהיה לך כבר 10סיבות למה

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
דמות החמודי שלך,
ממש לא יוצרה עבור הציבור החרדי, ואף לא טרחה 'להתגייר' במיוחד עבורו,
ממה שידוע לי זו איזו דמות בקומיקס פופולארי.
כך בערך הוא נראה בציבור הכללי, אם אינני טועה,
מה שבטוח שהוא התחיל משם,
אף אחד לא עשה אותו בשבילנו...

א

איצה מאייר

אורח
כפי שאת כותבת החמודי מלווה אותנו בכל חג ומקום!
מה שהם עשו זה שהם לקחו אוביקט(שלא צריך להיות כל כך קשור)ודרך האוביקט שולחים לנו מסרים שמגיעים אלינו בלי שנוכל להתחמק!
וכך זה עובד: נתנו לנו את חמודי שכולם יודעים את מי הוא מייצג! עכשיו הוא מופיע לנו לעיתים קרובות עם מסרים שרוצים להעביר לנו!(כגון רופאים און ליין...)והיות ואנו יודעים כבר במי מדובר אז המסר עובר בצורה פשוטה וברורה בלי הרבה צעקות שלכללית יש רופאים און ליין כל שעות היום והלילה כך שאת המסר הבנו בצורה ברורה וחלקה בלי הרבה קונצים וחוכמות לחשוב איך הלקוח ישים את תשומת ליבו במודעה!
לכן לקחו את חמודי שעושה את המקצוע בצורה מאוד טובה ומדי פעם מסביר לנו מה יש בכללית

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כבר אמר מי שאמר, שאם הרופאים היו מקצוענים כמו הפרסומאים, הוא כבר מזמן היה עובר קופה...
אבל בקופת חולים בכל אופן מחפשים את האיכות, וקופת החולים כללית אמנם התקדמה הרבה ב 100 השנים האחרונות, אבל עדיין נשארה ארכאית, מיושנת, ולא מתגמשת.

דניאל נ

משתמש מקצוען
כל השאלה היא במבחן התוצאה ואני לא חושב שהם הצליחו בו לפחות הם מנסים לשמר את הקיים ע"י מיתוג הקופה וכל אחד חושב לעצמו שאם הם מוציאים כ"כ הרבה על פרסום שולי וודאי שהם יוציאו על רופאים טובים ( מה שממש לא נכון.. )

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זו נקודת הכשל של החמודי הכל כך חמודי הזה:
אם אנשים ממשיכים להיות משוכנעים שהקופה הזו גרועה, אז מה עשה הפרסום?
מצד שני, שם שהקופה רכשה לעצמה בתשעים שנות קיומה, קשה למחוק בעשר שנים. אם באמת בעתיד, בטווח של עשר שנים נניח, הם יצליחו לשכנע את כולנו שכללית של היום זו לא כללית של פעם - זו תהיה בהחלט הצלחה.

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מי;554638:
זו נקודת הכשל של החמודי הכל כך חמודי הזה:
אם אנשים ממשיכים להיות משוכנעים שהקופה הזו גרועה, אז מה עשה הפרסום?
מצד שני, שם שהקופה רכשה לעצמה בתשעים שנות קיומה, קשה למחוק בעשר שנים. אם באמת בעתיד, בטווח של עשר שנים נניח, הם יצליחו לשכנע את כולנו שכללית של היום זו לא כללית של פעם - זו תהיה בהחלט הצלחה.

היום התפרסם בעיתונים שבסקר "המבחן של המדינה" כללית מקבלת את המקום הראשון בתכנית כללית משלימה (כמדומני)
כנראה שאנשים לא כל כך משוכנעים כבר שהם הכי גרועים.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
יש לי בעיה אישית להתייחס לחמודי בחביבות, כשאני רואה לידי את הצוות הרפואי של קופת החולים של כללית. (אנחנו שכנים צמודים) אני מעדיפה לעלות על רכב או מונית בדרך אל הרופא שלנו ובידי עולל קודח, העיקר לא לתת את האוצר היקר בידי הסנדלריה ממול.
-מה, אתם הכי קורבים לקופה, ואתם לא ב"כללית"?! כך שואלים. אז זהו שבריאות היא ערך חשוב הרבה יותר מנוחות של מיקום ובודאי מאיזה "חמודי".

א

איצה מאייר

אורח
נכתב ע"י נוי;554698:
יש לי בעיה אישית להתייחס לחמודי בחביבות, כשאני רואה לידי את הצוות הרפואי של קופת החולים של כללית. (אנחנו שכנים צמודים) אני מעדיפה לעלות על רכב או מונית בדרך אל הרופא שלנו ובידי עולל קודח, העיקר לא לתת את האוצר היקר בידי הסנדלריה ממול.
-מה, אתם הכי קורבים לקופה, ואתם לא ב"כללית"?! כך שואלים. אז זהו שבריאות היא ערך חשוב הרבה יותר מנוחות של מיקום ובודאי מאיזה "חמודי".
זה לא נשמע טוב!

מיצג

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אותי, חמודי לא תפס
אצל אחרים? מי יודע...

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י ROT;554689:
היום התפרסם בעיתונים שבסקר "המבחן של המדינה" כללית מקבלת את המקום הראשון בתכנית כללית משלימה (כמדומני)
כנראה שאנשים לא כל כך משוכנעים כבר שהם הכי גרועים.

נראה לי שהמקום הראשון הוא לא מבחירת המבוטחים וניתן להם על כך שהשירות של "הביטוח המשלים" שלהם הוא המקיף ביותר מבין כל הקופות.

מכאן ועד מה שאנשים חושבים יש שמיים וארץ...

שמע

משתמש רשום
כדי להיות הוגנת, אני חייבת לציין לשבח את סניף קופת חולים כללית הממוקמת בשכונת המגורים שלי. לא שאני חברה בה, אבל היא בהחלט נחשבת למקצוענית והרופאים שלה למעולים.
איני שונאת את חמודי, למרות שאיני נמנית על אוהדיו המושבעים.
כמודמני שגם אם הייתי מאוהבת בו, עדיין לא היה עושה לי החיבור אליו שום תחושת חיבור ורצון להתקשר אל הקופה.
לא זה המיתוג והקמפיין שאני מצפה מקופת חהולים שלי.
אני רוצה אותה משדרת מקצוענות, רפואה מתקדמת, ואולי גם אין לי כל כך צורך שתהיה חרדית ו"היימיש".
לפעמים דווקא לקופה הפחות חרדית יש דימוי מקצוען יותר.

וסתם כתוספת נחמדה...
מעניין היה לגלות לפני כמה שבועות פרסום של תאגיד המים של בית שמש, שיו"ר שלו הוא ישעיהו ארנרייך, המשמש גם כנציג קהילה של הכללית.
התאגיד בחר לעצמו איזו דמות המתקראת "שמשי", והיא דומה לחמודי להפליא. או יותר נכון- חמודי דומה לה, יען זוהי דמות של אב, ואם כך- חמודי הוא בנה...
שמשי בישר לתושבי בית שמש הנעשקים ע"י התאגיד כי מהיום הוא ילווה אותם ויסביר להם כל דבר הקשור בתאגיד.
בקיצור- הכללית מס' 2...
אם מישהו ראה ויכול להעלות- החגיגה שלכם תהיה מושלמת...

Aאילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י נוי;554698:

איך נראים רופאי הכללית ליד הבית שלך שהם כ"כ מבעיתים אותך?
על סמך מה את קובעת שהם סנדלרים?

אני יכולה להגיד לך שאני מאד מרוצה מכללית!

ובקשר לחמודי הבנות שלי פשוט דלוקות עליו (משום מה)
ובכל ביקור במרפאה נהנות לראות אותו בכל הפוסטרים והפליירים.

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י Aאילה;554753:

אני יכולה להגיד לך שאני מאד מרוצה מכללית!

ובקשר לחמודי הבנות שלי פשוט דלוקות עליו (משום מה)
ובכל ביקור במרפאה נהנות לראות אותו בכל הפוסטרים והפליירים.

הבנות שלך? בטח שהן אוהבות אותו...
האמת שזה מאוד חביב על הילדים. וכנראה שמחכים לרופא בכללית יש יותר מה לראות מאשר במאוחדת... (העניין שבכללית מחכים או או מחכים) זאת קופה שאני ממש לא מצליחה להבין מי יכול להיות חבר בה.

ולענין חמודי, הוא לא יפה, לא חכם, ולדעתי גם לא מוכר. בכ"א לי.

מותר לקחת את הדיון צעד אחד קדימה?
בכלל יש מי שעובר קופת חולים בגלל פרסומת?

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י Aאילה;554753:
1. חכמת אדם תאיר פניו.
2. כמעט כ-ו-ל-ם משוחחים יותר טוב ברוסית, ואל תאשימו אותי בשנאת זרים, אני חושבת שתקשורת טובה היא דבר בסיסי בין רופא למטופל ובעניינים שבבריאות זה פשוט חיוני.
3.הכרות מלבבת עם הצוות הרפואי כשכנים ושמיעת שיח הפציינטים לא עושה תיאבון גדול להצטרף לחגיגת הבריאות עם חמודי.

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
נכתב ע"י pr;554591:
דמות החמודי שלך,
ממש לא יוצרה עבור הציבור החרדי, ואף לא טרחה 'להתגייר' במיוחד עבורו,

החמודי החילוני הוא גלוי ראש רח"ל
החמודי החרדי חובש כובע מצחיה אדום

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הקמפיין בין אם הוא חזק ובי אם לא מדבר הרבה יותר לגיל הילדים.
להוכחה קחו את הדיסק שמחולק חינם והילדים מרותקים לנעשה שם. הרמה שלו לא יורדת מדיסק שמע שנמכר בחנויות, הסיפורים מרתקים ומהדלת האחורית נכנס חמודי ומזכיר על כמה נקודות של כללית.
הילד שלך ידע להגיד לך (ולא משנה איך תשאלי את זה.)שכללית היא הקופה הטובה ביותר.
ילדים הם תמימים ומה שתתני להם יקבלו ויגידו תודה, כנראה שהמטרה הי אלפנות אליהם.
למה? גם אני לא הכי מבינה.
נו נו כנראה גדולים ממני ידעו להסביר.

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י נוי;554698:

זה יכול לקרות (ואני בטוחה שקורה....) בכל קופה אחרת.
את בשוכנה X מבועתת מהכללית ומישהו אחר בעיר Y מבועת ממאוחדת/לאומית/מכבי......
בכל קופ"ח יש את הסניפים המוצלחים יותר והמוצלחים פחות.....
אני בכל אופן מאד מרוצה מה'כללית' במקום מגוריי.....!!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה