וואו, אני ממש רוצה לקרוא את הסידרה.
יש למישהו להשאיל לי את זה? (ירושלים, בי"ש)
יש למישהו להשאיל לי את זה? (ירושלים, בי"ש)
חסום ומנקר עינים.הנה הוא במלוא הדרו
תודה גדולה על המחמאות תמר!אשמח להשלים חסכים, יש דרך?
אני מבינהתודה גדולה על המחמאות תמר!
האמת שאין דרך כמו שאמרת, בפרקים האלה יש תפניות קריטיות בעלילה ואני לא יכולה לפרסם אותם בלי להרוס לקוראים עם ספוילרים. אני ממליצה לחכות לספר
הסיפור התפרסם בעיתון, אבל בספר נוספו עמודים שלא התפרסמו בעיתוןזה עדיין מה שהתפרסם בעיתון? או פרקים חדשים?
למה לא פורסמו בעיתון?הסיפור התפרסם בעיתון, אבל בספר נוספו עמודים שלא התפרסמו בעיתון
בעיתון הסיפור חייב להתקדם (וזה התפרסם עוד רק פעם בשבועיים) ולכן שיקולים אומנותיים נדחים מפני שיקולי מקום. אבל בספר מודפס ידי חופשית לפנק בויזואליות, ולכן קישטתי את הספר בכמה עמודי "full frame" כדי להשלים את החוויהלמה לא פורסמו בעיתון?
כדי שמי שקרא בעיתון ויקנה עכשיו יהיה גיוון? או שהם היו מלכתחילה והעיתון לא אישר? (מכל סיבה שהיא)
אהבתי.full frame
איזה פינוק!בעיתון הסיפור חייב להתקדם (וזה התפרסם עוד רק פעם בשבועיים) ולכן שיקולים אומנותיים נדחים מפני שיקולי מקום. אבל בספר מודפס ידי חופשית לפנק בויזואליות, ולכן קישטתי את הספר בכמה עמודי "full frame" כדי להשלים את החוויה
זה בשום אופן לא בשביל שיקנו 'שוב' , כי 1:0 הוא סוג הסיפור שגם ככה קוראים כמה פעמים בד''כ
miriamyael87 בשטרודל ג'ימייל וכו'הי מרים! איך משיגים אותך?
מה הכתובת אימייל שלך?
תודה רבה! בעזרת השם כשיהיה חדשות בנושא, אעדכן!הראשון שקונה כל ספר שאת מוציאה...
מתי יוצא כבר קופסה שחורה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: