חלות עגולות כנהוג.
הבצק לדעתי הוא פשוט הבצק הרגיל שכל אחת רגילה לעשות .
אביא את שלי אבל כל בצק מתאים וטוב.
לבצק
מתפיחים בקערה נפרדת
2 וחצי כפות שמרים
כוס מים חמימים
וחצי כוס סוכר
לאחר שתופח ומתמלא בבועות
מפעילים מיקסר עם וו לישה
עם קילו קמח שלתוכו שפכנו את השמרים התפוחים (אפשר בתוך בור במרכז)
עוד כרבע כוס סוכר
עוד 2+ כוסות מים חמימים (סה''כ שלוש + כוסות מים)
ושלושת רבעי כוס שמן
לבסוף להוסיף מלח
ללוש היטב היטב בערך 7 דקות.
לכסות בניילון נצמד ומגבת
לתת לבצק לתפוח.
לקלוע בהנאה.
ולתנור- אני עושה על 200 מעלות עד שמשחים.
מוציאה מכסה את התבנית באשפתון ועליו מגבת
זה נותן לחלות אווריריות מיוחדת שאין דומה לה.
החלה עם החור באמצע קלה במיוחד ומרשימה מאד.
לקחתי תבנית ח''פ עם חור באמצע.
ופשט כדררתי כדורים מסביב.
ואופס לתנור - מתקבלת חלה מרהיבה ביופיה.
צפה בקובץ המצורף 961496
צפה בקובץ המצורף 961497