לא צריך שטיפה בכלל.בנוסף אין לשטוף את התבניות עם סקוץ וחומר, הכי טוב להשאיר ככך איך שיוצא מהתנור
כשזה מתקרר, מנגבת עם סמרטוט לח וזהו זה.
התבניות לא סופגות לכלוך בכלל.
לא צריך שטיפה בכלל.בנוסף אין לשטוף את התבניות עם סקוץ וחומר, הכי טוב להשאיר ככך איך שיוצא מהתנור
שאלתי בשבילך מעדניה אצלנו בשכונה שמוכרים את התבניות וגם את החלות וגם נותנים את המתכון לחלות.אני מכינה חלות לשבת בתוך תבנית מיוחדת עשויה טפלון כזה בצורת אליפסה.
החלות יוצאות גבוהות ורכות, ממש תענוג של תבניות.... וגם משחימות מאד יפה למעלה....
אבל... בצדדים זה לא תופס צבע... כל הדופן של החלה שהייתה צמודה לתבנית יוצא חיוור לחלוטין וגם לא מקבל קרום טוב...
האם יש פיתרון או עיצה לדבר הזה ????
וואו.שאלתי בשבילך מעדניה אצלנו בשכונה שמוכרים את התבניות וגם את החלות וגם נותנים את המתכון לחלות.
אז הנה התשובה שקיבלתי לגבי השאלה שלך:
לגבי החלות;
יתכן שהיא אופה את החלות על גבי תבנית תנור ולא על הרשת של התנור. באפית החלות בתבניות הפלא יש להקפיד שהתבניות יהיו עג הרשת של התנור ולא עג תבנית תנור.
* אם היא אכן אופה עג הרשת, כדאי אולי להניח את הרשת בשלב יותר נמוך בתנור ואז החלק העליון של החלות לא ישרף מהר וממילא החלות יאפו יותר זמן ויתקבל צבע גם בצדדים של החלה.
לקבלת תוצאה מיטבית, אם אוהבים את הקרום שהוא יותר קשה, כדאי לחלץ את החלה מהתבניות מיד כשמוציאים מהתנור ולהניח את החלה על רשת קרור.
בהצלחה!!
אשמח למתכוןשאלתי בשבילך מעדניה אצלנו בשכונה שמוכרים את התבניות וגם את החלות וגם נותנים את המתכון לחלות.
אז הנה התשובה שקיבלתי לגבי השאלה שלך:
לגבי החלות;
יתכן שהיא אופה את החלות על גבי תבנית תנור ולא על הרשת של התנור. באפית החלות בתבניות הפלא יש להקפיד שהתבניות יהיו עג הרשת של התנור ולא עג תבנית תנור.
* אם היא אכן אופה עג הרשת, כדאי אולי להניח את הרשת בשלב יותר נמוך בתנור ואז החלק העליון של החלות לא ישרף מהר וממילא החלות יאפו יותר זמן ויתקבל צבע גם בצדדים של החלה.
לקבלת תוצאה מיטבית, אם אוהבים את הקרום שהוא יותר קשה, כדאי לחלץ את החלה מהתבניות מיד כשמוציאים מהתנור ולהניח את החלה על רשת קרור.
בהצלחה!!
כנ"ל....
רעיון יפה, אנסה אותו בעז"ה.ברבע השעה האחרונה אני מפעילה טורבו חום תחתון ומשחים יפה מאד גם בצדדים.
איזה גודל תבנית זה הגודל הקלאסי?רעיון יפה, אנסה אותו בעז"ה.
תודה רבה.
לשים על הפלטה לפני הסעודה (על סיר וכדומה כמובן), מחמם את החלה ומקשה את הצדדים.
כשיהיה לי אשתדל בעז״ה לתת אותו כאן.אשמח למתכון
איך יוצא לך כזה צבע ?אני אופה עם התבניות הנ"ל כן ע"ג תבנית התנור לא על רשת, ויוצא צבע כמו בתמונה ולא חיוור כלל.
אבל יוצא רך ולא קריספי.(הצדדים)
לדעתי כדאי לך לנסות את המתכון של המעדניה, אני אנסה להשיג לך אותו.וואו.
אלפי תודות.
אני מחלצת מיד אחרי האפייה, וגם אופה המון זמן, לא יכולה להוסיף עוד זמן כי החלה מתייבשת.
מה שכן, אני אופה על תבנית, מעניין לנסות לאפות על רשת, לא מבינה מה זה יעזור,
כי הבעיה היא מהצד ולא (רק) מלמטה, אבל אני אנסה בשבת הקרובה בעז"ה.
תודה רבה.
לא מורחת שם.איך יוצא לך כזה צבע ?
את מצליחה למרוח שם ביצה ?
איך זה משחים ?
בעיקרון כן.לא מורחת שם.
את מניחה על תבנית התנור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: