עזרה חלות לשבת בתוך תבנית

saralulu

משתמש מקצוען
אני מכינה חלות לשבת בתוך תבנית מיוחדת עשויה טפלון כזה בצורת אליפסה.
החלות יוצאות גבוהות ורכות, ממש תענוג של תבניות.... וגם משחימות מאד יפה למעלה....
אבל... בצדדים זה לא תופס צבע... כל הדופן של החלה שהייתה צמודה לתבנית יוצא חיוור לחלוטין וגם לא מקבל קרום טוב...
האם יש פיתרון או עיצה לדבר הזה ????
שאלתי בשבילך מעדניה אצלנו בשכונה שמוכרים את התבניות וגם את החלות וגם נותנים את המתכון לחלות.
אז הנה התשובה שקיבלתי לגבי השאלה שלך:

לגבי החלות;
יתכן שהיא אופה את החלות על גבי תבנית תנור ולא על הרשת של התנור. באפית החלות בתבניות הפלא יש להקפיד שהתבניות יהיו עג הרשת של התנור ולא עג תבנית תנור.
* אם היא אכן אופה עג הרשת, כדאי אולי להניח את הרשת בשלב יותר נמוך בתנור ואז החלק העליון של החלות לא ישרף מהר וממילא החלות יאפו יותר זמן ויתקבל צבע גם בצדדים של החלה.
לקבלת תוצאה מיטבית, אם אוהבים את הקרום שהוא יותר קשה, כדאי לחלץ את החלה מהתבניות מיד כשמוציאים מהתנור ולהניח את החלה על רשת קרור.
בהצלחה!!

נעמה לוי

משתמש מקצוען
שאלתי בשבילך מעדניה אצלנו בשכונה שמוכרים את התבניות וגם את החלות וגם נותנים את המתכון לחלות.

לגבי החלות;
יתכן שהיא אופה את החלות על גבי תבנית תנור ולא על הרשת של התנור. באפית החלות בתבניות הפלא יש להקפיד שהתבניות יהיו עג הרשת של התנור ולא עג תבנית תנור.
* אם היא אכן אופה עג הרשת, כדאי אולי להניח את הרשת בשלב יותר נמוך בתנור ואז החלק העליון של החלות לא ישרף מהר וממילא החלות יאפו יותר זמן ויתקבל צבע גם בצדדים של החלה.
לקבלת תוצאה מיטבית, אם אוהבים את הקרום שהוא יותר קשה, כדאי לחלץ את החלה מהתבניות מיד כשמוציאים מהתנור ולהניח את החלה על רשת קרור.
בהצלחה!!
וואו.
אלפי תודות.
אני מחלצת מיד אחרי האפייה, וגם אופה המון זמן, לא יכולה להוסיף עוד זמן כי החלה מתייבשת.
מה שכן, אני אופה על תבנית, מעניין לנסות לאפות על רשת, לא מבינה מה זה יעזור,
כי הבעיה היא מהצד ולא (רק) מלמטה, אבל אני אנסה בשבת הקרובה בעז"ה.
תודה רבה.

ככר השוק

משתמש מקצוען
תבניות ח"פ שממחזרים בכל שבוע, יוצא מעולה ממש.
1000046163.jpg
1000046160.jpg

מסטיק מנטה

משתמש פעיל

לגבי החלות;
בהצלחה!!
אשמח למתכון

7126

משתמש פעיל
אני אופה כבר שנים בתבניות טפלון הנ"ל מניחה ע"ג תבנית תנור.
ברבע השעה האחרונה אני מפעילה טורבו חום תחתון ומשחים יפה מאד גם בצדדים.

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
לאפות בסוף כמה דקות בלי התבנית

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
בלתק חלקי
אחרי האפיה
להוציא מתבנית הפלא
להפוך לגמרי ולאפות עוד כמה דקות
יוצא קריספי ושחום

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
את את רוצה את יכולה להוציא א החלוצ מהתבנית ולשים את זה בתבנית של תנור(של של חלות)שטוחה ואז לחמם את זה ברמה שאת שמה את החלות כלפי הצדדים ואחר כמה דקות תהפכי לצד שיני

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני אופה עם התבניות הנ"ל כן ע"ג תבנית התנור לא על רשת, ויוצא צבע כמו בתמונה ולא חיוור כלל.
אבל יוצא רך ולא קריספי.(הצדדים)

saralulu

משתמש מקצוען
וואו.
אלפי תודות.
אני מחלצת מיד אחרי האפייה, וגם אופה המון זמן, לא יכולה להוסיף עוד זמן כי החלה מתייבשת.
מה שכן, אני אופה על תבנית, מעניין לנסות לאפות על רשת, לא מבינה מה זה יעזור,
כי הבעיה היא מהצד ולא (רק) מלמטה, אבל אני אנסה בשבת הקרובה בעז"ה.
תודה רבה.
לדעתי כדאי לך לנסות את המתכון של המעדניה, אני אנסה להשיג לך אותו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה