את יכולה להשתמש במקש TAB ולעבור בעזרתו עד ללייקיםשכוייח ממש!
(אני בלי עכבר ולכן לא יכולה ללייק 'שכוייח' אלא רק 'תודה'.)
וללייק עם אנטר.
את יכולה להשתמש במקש TAB ולעבור בעזרתו עד ללייקיםשכוייח ממש!
(אני בלי עכבר ולכן לא יכולה ללייק 'שכוייח' אלא רק 'תודה'.)
לגבי תחזוקה של מחיצת זכוכית אפשר ללכת לכיוון של זכוכית חלבית ואז סימני ידיים וכו' פחות נראים אבל החיסרון הוא שהאור פחות יבור מחלל לחלל.מקווה שאני לא מנדנדת יתר על המידה, התמקדתי בעיקר בשתי האחרונות כיון שהן תופסות פחות מקום.
יש לי מטבח פתוח לסלון, לא יחידה אחת אבל מטבח וסלון ללא הפרדה של קיר. התמונה האחרונה שהעלית- יפיפיה אבל חוששתני שדורשת תחזוקת נקיון שלא מתאימה לבית תוסס עם ילדים. הסרגלים- גם מצאה חן בעיני, קצת מבהיל אותי לתחום כך את המטבח באופן שאין ממנו אפשרות חזרה, כיום השולחן "גולש" מעט מהמטבח וזה גם טוב וגם מפריע לי. מתעניינת מאד לגבי המחיר של כזה דבר. מי היוצר של זה? נגר? זה בהזמנה אישית או שיש מפעל שמתעסק בזה?
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: