בשל המנעות ממוצרי חלב, קניתי כתחליף חלב שקדים, אבל ממש לא טעים לי. ניסיתי עם קורנפלקס, ודייסת קוואקר, ובשתיהם הטעם השונה היה לי מודגש מדי.
האם יש רעיונות לשימוש בחלב שלא יהיה מדי מודגש, או אפילו ייתן ערך מוסף?
חשבתי אולי כתחליף לחלב בעוגה, שהטעם של השקדים "ישדרג", אבל אין לי מתכון ספציפי.
אשמח לכל רעיון, לאו דווקא עוגה.
האם יש רעיונות לשימוש בחלב שלא יהיה מדי מודגש, או אפילו ייתן ערך מוסף?
חשבתי אולי כתחליף לחלב בעוגה, שהטעם של השקדים "ישדרג", אבל אין לי מתכון ספציפי.
אשמח לכל רעיון, לאו דווקא עוגה.