בהכנה אין בעיה כי המכין יודע שלא מדובר בחלב פרה.לא יודע למה אבל הגויים החליטו שיש מתכונים בשרים שדורשים חלב , הם כותבים שזה קריטי ובלי זה זה לא יעבוד
מדובר בחלב פשוט 3% לא מוקרם או משהו כזה
שאלתי במה אפשר להמיר את החלב החלבי
והאם יש בעיה של מראית עיין (בתוצר הסופי לא רואים את החלב זה משמש לבלילה לציפוי)
בכל תחליף חלב מהמכולת- חלב סויה, שקדים, שיבולת שועל, קוקוס, אורז...שאלתי במה אפשר להמיר את החלב החלבי
אם רואים את זה בתוצר הסופי (כמו קפה) חייבים לשים על השולחן את קרטון תחליף החלבוהאם יש בעיה של מראית עיין (בתוצר הסופי לא רואים את החלב זה משמש לבלילה לציפוי)
לא יודעת, אני היית מחפש מתכון אחר...
לכן אני שואל..להכין בשר עם חלב סויה ???????????
אני לא מסוגלת לעשות דבר כזה.....
ולהכין כבד עם מרגרינה?להכין בשר עם חלב סויה ???????????
אני לא מסוגלת לעשות דבר כזה.....
אני מסכימה שזה לא משהו אמיתי אלא הרגשה שלי, ועדיין אני לא מסוגלת....ולהכין כבד עם מרגרינה?
מה ההבדל - מרגרינה זו חמאה פרווה.
רק בגלל השם הזהה?
זה לא נכון כי מה שאסרו חכמים משום מראית עין אסור אפילו בחדרי חדרים.בהכנה אין בעיה כי המכין יודע שלא מדובר בחלב פרה.
בהגשה גם אין בעיה כי לא נראה כחלב/ לא רואים, אם יש טעם חלבי יכולה להיות בעיה.
מי פוסק כך?יש פוסקים שבימינו אין בעיה של מראית עין בחלב משום שיש סוגים רבים של חלב פרווה והאנששים כבר התרגלו למציאות הזו,
אז כמו בכל דבר.. כדאי שכל אחד ישאל את רבו...
גם אני בדקתי לעומק.מי פוסק כך?
למה שלא יתפרסם כאן?גם אני בדקתי לעומק.
אם היה אישי- הייתי שולחת צילום של העמוד. רב ידוע, אשכנזי, פוסק גדול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: