100% אבל בסוף זה שירות להורים ולא להנהלהשיווק...
כן גם חיידר הכי מבוקש עוסק בשיווק, בדרכים שלו כמובן
אוליי גם להנהלה יש אינטרס בשירות הזה אבל זה שירות להורים
100% אבל בסוף זה שירות להורים ולא להנהלהשיווק...
כן גם חיידר הכי מבוקש עוסק בשיווק, בדרכים שלו כמובן
אתה יכול לומר את זה על כל פעולה שיווקית, וזה בדיוק מה שמוריד את המושכל הראשון שצריך לשלם, בעצם יש כאן שני צדדים שנהנים ואין כאן הגיון שדורש לשלם (או חובה מוסרית שזועקת), אלא רק במקרה שיש דרישה מפורשת או מנהג מקומי.100% אבל בסוף זה שירות להורים ולא להנהלה
אוליי גם להנהלה יש אינטרס בשירות הזה אבל זה שירות להורים
אבל בסוף לטענתך המנהל נהנה הורה נהנה והמלמד עבד עבודה לא קשה ולא שיגרתית בלי תשלום כי כל אחד זורק את זה על השניאתה יכול לומר את זה על כל פעולה שיווקית, וזה בדיוק מה שמוריד את המושכל הראשון שצריך לשלם, בעצם יש כאן שני צדדים שנהנים ואין כאן הגיון שדורש לשלם (או חובה מוסרית שזועקת), אלא רק במקרה שיש דרישה מפורשת או מנהג מקומי.
באיזה עיר עם זה בירושליים למשל זה סכום נורמלישילמנו 200 ש"חח והיה שווה כל שקל הילד זכר את זה חודשים קדימה בהתלהבות,
הרבה יותר מהמסיבה הגדולה שעשינו לו עם כל המשפחה.
הרבה בא במיוחד לגן והפעיל את הילדים בצורה מדהימה, השקיע הרבה אנרגיה.
בני ברק,באיזה עיר עם זה בירושליים למשל זה סכום נורמלי
אבל במודיעין עילית וכו' זה אפילו קצת הרבה אבל זה שווה אם הילד זוכר את זה
ואם הילד אצל המלמד הזה אז גם המלמד זוכר את זה
ראיתי באחד הספרים שמי שלא נותן כסף למלמד זה כמו שהוא מפקיר את בנו כי זה כמו שוחד והמלמד זוכר את זה לטובה
(לא זוכר מקור אני אבדוק בעזרת השם)
חסידי?בני ברק,
זה לא כ"כ מדויק יש ענין גדולנעשה סדר בשביל כמה כאלה שמערבבים הכל ביחד.
א. פעם עד גיל 3 הילד היה בבית, ומגיל 3 היה הולך לחיידר, ואז עשו מסיבה וכל הטקס, היום שהוא היה אצל גננת וממשיך אצל גננת - עיקר העניין לא שייך בכלל, ולכן משפחות רבות לא הולכים לחיידר בחלאקה ולא קוראים איתו פסוקים (אולי כן נותנים לו ללקק דבש ואותיות בשביל הטקס והתמונות).
הטקס האמיתי נעשה ע''י הרבה בתחילת שנה שבאמת מתחילים ללמוד.
הקובץ לא תקיןזה לא כ"כ מדויק יש ענין גדול
מצרף את הספר נטעי גבריאל
מצרף את הספר נטעי גבריאל
ואם כבר מדברים על הטקס ... מה עם שאר הכיתה?????אני בתור מלמד יכול להגיד שאנחנו בהחלט לא צריכים את הטקס הזה זה דורש להכין את הילדים לפני ולשמור שהילדים יהיו רגועים אחרי בפרט אצל ילדי חלאקה ביישניים שעד שהם אומרים לוקח זמן בזמן הזה הילדים האחרים מתפרקים וחוץ מזה שהילדים עובדים קשה ואף פעם אי אפשר לרכז את הילדים או לעשות איתם עבודות אחרי החלאקה כמו ביום רגיל הילדים כבר מפורקים
אצלנו בחידר בזמן הטקס העויזר יוצא עם הילדים לחצר, אחרי שגומרים הכל מחזירים אותם והם רוקדים ביחד עם ילד החלאקה ומקבלים ממנו ממתק.ואם כבר מדברים על הטקס ... מה עם שאר הכיתה?????
ילדים בני שנתיים וחצי-3 וחצי יושבים משועממים לפחות חצי שעה! הייתי בכמה חידרים במשפחה, רק בחידר אחד העויזר היה מסתובב עם איזה צעצוע מדליק אורות בין הילדים, שאר המקומות העויזר רק עובר בין הילדים ואומר לשבת יפה ומידי פעם מחלק עדש, מה עם להעסיק אותם? אולי לתת דף ציור לכל ילד ואח"כ יקבל חתן החלאקה חוברת ציורים ? הזוי שבגיל הזה ילד במעון מקבל תעסוקה שמתחלפת כל 10-20 דקות- ופה הם אמורים להיות ילדי חידר גדולים שיודעים לשבת יפה חצי שעה!!!! ותמיד אני אקלוט את הילד שיותר קשה לו לשבת והוא זוכה להכי הרבה גערות ו-"שששש" מהעויזר...
יש חיידרים שהטקס נעשה במכינה (גיל 5-6)ואם כבר מדברים על הטקס ... מה עם שאר הכיתה?????
ילדים בני שנתיים וחצי-3 וחצי יושבים משועממים לפחות חצי שעה! הייתי בכמה חידרים במשפחה, רק בחידר אחד העויזר היה מסתובב עם איזה צעצוע מדליק אורות בין הילדים, שאר המקומות העויזר רק עובר בין הילדים ואומר לשבת יפה ומידי פעם מחלק עדש, מה עם להעסיק אותם? אולי לתת דף ציור לכל ילד ואח"כ יקבל חתן החלאקה חוברת ציורים ? הזוי שבגיל הזה ילד במעון מקבל תעסוקה שמתחלפת כל 10-20 דקות- ופה הם אמורים להיות ילדי חידר גדולים שיודעים לשבת יפה חצי שעה!!!! ותמיד אני אקלוט את הילד שיותר קשה לו לשבת והוא זוכה להכי הרבה גערות ו-"שששש" מהעויזר...
בדיוק כמו שמורה נוסעת לטיול שנתי וזה קשה- ואף אחד לא משלם לה כי זה חלק מהעבודה,אבל בסוף לטענתך המנהל נהנה הורה נהנה והמלמד עבד עבודה לא קשה ולא שיגרתית בלי תשלום כי כל אחד זורק את זה על השני
ושעושים את זה שנה לפני שנכנסים לחיידר...בדיוק כמו שמורה נוסעת לטיול שנתי וזה קשה- ואף אחד לא משלם לה כי זה חלק מהעבודה,
כך טקס קבלת הילד לחיידר היא חלק מהעבודה- גם אם היא נעשית בשנה שלפני הלימודים.
- כמובן שזה מדובר רק ששולחים את הילד אח"כ לחיידר שמבצעים את החלקה.
ואולי בסוף יחליטו ללכת לחיידר אחר...ושעושים את זה שנה לפני שנכנסים לחיידר...
כן, התכוונתי להוסיף שיש כאלה שעושים יותר משנה לפני שנכנסים לחיידר...ואולי בסוף יחליטו ללכת לחיידר אחר...
ואם אמא תחליט לפנק את המורה ולשלוח לה איזה שוקולד ופינוק חמוד לטיול זה יהיה מאוד יפה.בדיוק כמו שמורה נוסעת לטיול שנתי וזה קשה- ואף אחד לא משלם לה כי זה חלק מהעבודה,
כך טקס קבלת הילד לחיידר היא חלק מהעבודה- גם אם היא נעשית בשנה שלפני הלימודים.
- כמובן שזה מדובר רק ששולחים את הילד אח"כ לחיידר שמבצעים את החלקה.
(אין לי בעיה אם משלמים, סתם כי אני חושבת שמגיע לאנשי חינוך הרבה יותר כסף ממה שהם מקבלים- וכל תוספת או מתנה מקובלת -מוצדקת,
אבל אם לא משלמים- זה עדיין לא שהמלמד ביצע עבודה ללא תשלום, אלא חלק מהעבודה שלו היא טקס קבלת התלמיד לחיידר- גם אם זה קורה שנה קודם)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: