ערב טוב,
אני מארגנת אירוע משפחתי בערב לכ30 איש
האירוע יהיה חלבי בסגנון של: לחמניות שום\פוקאצות עם מטבלים למנה הראשונה
אח"כ מרק חלבי כלשהו
ולמנה עיקרית מוקרמים :פסטה מוקרמת , תפו"א מוקרמים ופשטידות אישיות וסלטי חסות\כרוב
אשמח לעזרתכם איך להתכונן מבחינת כמויות
כמה לחמניות צריך עבור כל סועד?
ובאופן כללי איך לחשב כמויות לכל סועד
תודה רבה!
אני מארגנת אירוע משפחתי בערב לכ30 איש
האירוע יהיה חלבי בסגנון של: לחמניות שום\פוקאצות עם מטבלים למנה הראשונה
אח"כ מרק חלבי כלשהו
ולמנה עיקרית מוקרמים :פסטה מוקרמת , תפו"א מוקרמים ופשטידות אישיות וסלטי חסות\כרוב
אשמח לעזרתכם איך להתכונן מבחינת כמויות
כמה לחמניות צריך עבור כל סועד?
ובאופן כללי איך לחשב כמויות לכל סועד
תודה רבה!