יש לך את העגילים של הדגם הורוד עם דובי בצבע זהב?
צפה בקובץ המצורף 1772198
היא התכוונה אם יש את הדגם הזה בצבע זהב ולא כסףיש לך את העגילים של הדגם הורוד עם דובי בצבע זהב?
בבקשה:
Steet19 נירוסטה לב שיק לב חבוגי חישוק עגילים צבע זהב קישוט צבעים אופנתיים חינם תכשיטים לנשים - AliExpress 1524
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש.
לא אני מחפשת את הדובי בצבע זהב מחובר לתנוך ואז יוצא עיגול פנינה לבןהיא התכוונה אם יש את הדגם הזה בצבע זהב ולא כסף
אין דגם כזה
את מתכוונת לזה ? דגם 163?לא אני מחפשת את הדובי בצבע זהב מחובר לתנוך ואז יוצא עיגול פנינה לבן
כן ממש תודה!את מתכוונת לזה ? דגם 163?
עגילי טואוס
צפה בקובץ המצורף 1773599צפה בקובץ המצורף 1773600צפה בקובץ המצורף 1773601צפה בקובץ המצורף 1773603צפה בקובץ המצורף 1773604₪26.76 | Ste14 2024 ארנק קלאסי אופנה חדש, ארנק מטבע, מחזיק כרטיס
₪26.76 | Ste14 2024 ארנק קלאסי אופנה חדש, ארנק מטבע, מחזיק כרטיסs.click.aliexpress.com
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה ותמונה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בהזמנת מותג מוסתר יש לשים מספר טלפון שמקבל sms מכיון שרוב החברות משלוחים שולחים הודעות ולא מיילים,
ולכן לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את פרטי האיסוף כי הזמנתם מפלאפון כשר
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור.
סורי לאכזב אותך אבל אני הזמנתי תיק טומי 170 שח מלפני כמעט שנה וכלווווווווווווווום פניתי למוכר אחרי חודש ומשהו ופניתי אליו כמה פעמים וכלום ועד היום זה לא הגיעהיי,
אני אשמח לקבל את האתר שאפשר לעקוc ממנו איפה המשלוח
הזמנתי לפני יותר מחודש וחצי וכלום ...
מידי כמה זמן יש הודעה מהמוכר אני נכנסת ולא רואה כלום... ובפועל אפס
מישהי נתקלה בזה או יודעת איך לעזור לי???
לי קרה פעמיים פניתי למוכר והוא זיכה אותיסורי לאכזב אותך אבל אני הזמנתי תיק טומי 170 שח מלפני כמעט שנה וכלווווווווווווווום פניתי למוכר אחרי חודש ומשהו ופניתי אליו כמה פעמים וכלום ועד היום זה לא הגיע
היי,
אני אשמח לקבל את האתר שאפשר לעקוc ממנו איפה המשלוח
הזמנתי לפני יותר מחודש וחצי וכלום ...
מידי כמה זמן יש הודעה מהמוכר אני נכנסת ולא רואה כלום... ובפועל אפס
מישהי נתקלה בזה או יודעת איך לעזור לי???
יש עוד דגם כזה רק קצת שונה...את מתכוונת לזה ? דגם 163?
עגילי טואוס
צפה בקובץ המצורף 1773599צפה בקובץ המצורף 1773600צפה בקובץ המצורף 1773601צפה בקובץ המצורף 1773603צפה בקובץ המצורף 1773604₪26.76 | Ste14 2024 ארנק קלאסי אופנה חדש, ארנק מטבע, מחזיק כרטיס
₪26.76 | Ste14 2024 ארנק קלאסי אופנה חדש, ארנק מטבע, מחזיק כרטיסs.click.aliexpress.com
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה ותמונה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בהזמנת מותג מוסתר יש לשים מספר טלפון שמקבל sms מכיון שרוב החברות משלוחים שולחים הודעות ולא מיילים,
ולכן לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את פרטי האיסוף כי הזמנתם מפלאפון כשר
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור.
יש לך תמונה או מספר דגם שהזמנת?יש עוד דגם כזה רק קצת שונה...
הזמנתי לבת שלי לפני תקופה דגם דומה לזה אבל קצת שונה... נאבד לה העגיל ואני רוצה להזמין אותו דבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: