ירושלמי במבטא
משתמש פעיל
אני מנסה למצוא ולא מצליחה לכן חשבתי שאולי תוכלו לעזור לייש לך תמונה או מספר דגם שהזמנת?
אני מנסה למצוא ולא מצליחה לכן חשבתי שאולי תוכלו לעזור לייש לך תמונה או מספר דגם שהזמנת?
זה?אני מנסה למצוא ולא מצליחה לכן חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי
בדיוק! ממש תודה
עגילי טואוסבדיוק! ממש תודה
איזה דגם זה?
מישהי יכולה להסביר לי בבקשה איך בוחרים מידה של טבעת?סטים פנדורה
צפה בקובץ המצורף 1771232צפה בקובץ המצורף 1771233צפה בקובץ המצורף 1771234צפה בקובץ המצורף 1771235צפה בקובץ המצורף 1771236צפה בקובץ המצורף 1771237₪28.29 | Pjs5 נשים חדשות בנות קיבולת גדולה הכתף תיק נקבה
₪28.29 | Pjs5 נשים חדשות בנות קיבולת גדולה הכתף תיק נקבהs.click.aliexpress.com
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה ותמונה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בהזמנת מותג מוסתר יש לשים מספר טלפון שמקבל sms מכיון שרוב החברות משלוחים שולחים הודעות ולא מיילים,
ולכן לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את פרטי האיסוף כי הזמנתם מפלאפון כשר
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור.
מישהי יכולה להסביר לי בבקשה איך בוחרים מידה של טבעת?
איך אני יודעת איזה מידה אני?
יש טבלה או משהו?
יש למידות קטנות יותרקפוצ'ון פולו לילדים
צפה בקובץ המצורף 1772619צפה בקובץ המצורף 1772620צפה בקובץ המצורף 1772623צפה בקובץ המצורף 1772624₪87.21 | 2024 אישית אישית אישית אישית גברים הוביל ללבוש ריקוד ron ללמוד קושי גוף טוב כחול כהה עמוק ירוק a2094 מקום אחר
₪87.21 | 2024 אישית אישית אישית אישית גברים הוביל ללבוש ריקוד ron ללמוד קושי גוף טוב כחול כהה עמוק ירוק a2094 מקום אחרs.click.aliexpress.com
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה ותמונה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בהזמנת מותג מוסתר יש לשים מספר טלפון שמקבל sms מכיון שרוב החברות משלוחים שולחים הודעות ולא מיילים,
ולכן לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את פרטי האיסוף כי הזמנתם מפלאפון כשר
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור.
מגפוני בלנסיאגה למבוגריםיש מגפונים שחור מבד גרב עם סוליה לבנה.
של טומי או מותג אחר?
לאא
יש למידות קטנות יותר
לכל מי ששאלה:שכפץ MONCLER
חובה לרשום EVA למוכר ברכישהכיסוי 2024 ספר עור, שולחן אוכל, מפת שולחן קפה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ולשלוח אליי מייל עם תמונה ומס' הזמנה liexpress.co.il @ gmail.com
צפה בקובץ המצורף 1775562צפה בקובץ המצורף 1775566צפה בקובץ המצורף 1775568צפה בקובץ המצורף 1775563צפה בקובץ המצורף 1775565
ק.ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: