הקישור לא תקין יש קישור נוסף?המשך תמונות וטבלת מידות
הקישור לא תקין יש קישור נוסף?המשך תמונות וטבלת מידות
לא אני העלתי אותוראיתי שכתבת על התיק של טומי חובה לכתוב מירי למוכר לכן אני מתפלאת למה פה לא האם זה תקף רק לתיק ההוא או לכל המוצרים ?
ואת השעונים של גאס?לא אני העלתי אותו
לא אני העלתילא צרפתי תמונה...צפה בקובץ המצורף 1643026צפה בקובץ המצורף 1643026
אוקי תודה ענקית אני מזמינה עכשיו את התיק אין מילים......לא אני העלתי
יש לך תמונה?למישהו יש קישור לסניקרס לבנות טומי/ משו דומה
בסגנון ששלחו פה אבל סוליה קצת יותר נמוכה
תודה!
הקישור אינו תקין
שעוני טואוסיש גם לילדים?
שעוני guessיש קישור לשעוני מותג של גס או מייקל קורס??
השעונים מהממים!!!!שעוני guess
צפה בקובץ המצורף 1643829צפה בקובץ המצורף 1643827צפה בקובץ המצורף 1643826Gsw1 כבל ברזוית וינטג 'מלבנים פלדה השרוול צמיד צמיד ייחודי מעצב חג המולד מתנה - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1643832צפה בקובץ המצורף 1643831צפה בקובץ המצורף 1643830Gsw2 צמיד השרוול מפלדה נשים גברים celtics kneot amulet תכשיטי אירוס בציר מתנה מתנה תכשיטים - AliExpress 36
צפה בקובץ המצורף 1643835צפה בקובץ המצורף 1643834צפה בקובץ המצורף 1643833Gsw3 צמידים אזיקים פלדה מגב לנשים קסם תכשיטים טיטניום קלאסי טיטניום - AliExpress 36
צפה בקובץ המצורף 1643838צפה בקובץ המצורף 1643837צפה בקובץ המצורף 1643836Gsw4 שקיות עבור חתונה חג המולד מתנה לחג חתונה חבילה קטנה pouches רגיל בית dustproof אחסון שקיות - AliExpress 1524
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור
השענים מושלים אבל הקישורים לא!!שעוני guess
צפה בקובץ המצורף 1643829צפה בקובץ המצורף 1643827צפה בקובץ המצורף 1643826Gsw1 כבל ברזוית וינטג 'מלבנים פלדה השרוול צמיד צמיד ייחודי מעצב חג המולד מתנה - AliExpress 36
צפה בקובץ המצורף 1643832צפה בקובץ המצורף 1643831צפה בקובץ המצורף 1643830Gsw2 צמיד השרוול מפלדה נשים גברים celtics kneot amulet תכשיטי אירוס בציר מתנה מתנה תכשיטים - AliExpress 36
צפה בקובץ המצורף 1643835צפה בקובץ המצורף 1643834צפה בקובץ המצורף 1643833Gsw3 צמידים אזיקים פלדה מגב לנשים קסם תכשיטים טיטניום קלאסי טיטניום - AliExpress 36
צפה בקובץ המצורף 1643838צפה בקובץ המצורף 1643837צפה בקובץ המצורף 1643836Gsw4 שקיות עבור חתונה חג המולד מתנה לחג חתונה חבילה קטנה pouches רגיל בית dustproof אחסון שקיות - AliExpress 1524
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: