אין גדליםיש משהי שלא חסומה לה התמונה הזו ותוכל להגיד לי אם כתוב בה גדלים (של תיק)??
תודה מראש!
אין גדליםיש משהי שלא חסומה לה התמונה הזו ותוכל להגיד לי אם כתוב בה גדלים (של תיק)??
תודה מראש!
ש מגוון ענק מי שרוצה משהו ספציפי שתשלח תמונה ואני ישתדל למצוא לה קישורים, זה מותג מוסתר אני מצרפת תמונות ומספר דגם שיש לבחור, מוכר אמין,
יכול להיות שאין כלום במלאי יותר?לדגם הזה?
תיק צד קיפלינג, מידות: 30X5X27 ס"מ
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו רצועת שעון, התעלמו, יש לבחור את הקוד לפי הרשום בצד התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1356965
לגבי הנייטיב - זה מותג גלוי וזה מוסתר
אין לי מושג עם מגיע עם טיקט תכלת, שלי עדיין לא הגיע
כן.הקישור הזה עדיין פעיל לתיק הזה?
הקישור פעיל, אך התמונה של התיק שהעלתי חסומה לי, אנסה פעם אחרת לראות על איזה תיק את מדברת.@תתתתת אם אפשרי, אשמח לדעת לגבי הקישור הזה -
האם עדיין ניתן להזמין ממנו והאם ידוע לך מה הגדלים שלו, בתודה מראש!!
אני לא רואה את התמונות האלו כשלחצתי SL-363? זה מראה לי כל הזמן אותה תמונה!צמיד ורוד תליון דובי לבחור בדגם SL-363
ק.ש
צפה בקובץ המצורף 1437333
את הדגם השני משום מה לא מצאתי אם את רוצה יש דברים דומים,
כי זה מותג מוסתר, בגלל שאסור למכור חיקויים באלי אז המוכר מסווה את המוצר, תבחרי בדגם שכתבתי SL-363 ויגיע לך בדיוק כמו בתמונות ששלחתי, זה מוכר אמין שהזמנתי ממנו הרבה פעמים הכל מגיע באיכות מצוינת ודי מהר,אני לא רואה את התמונות האלו כשלחצתי SL-363? זה מראה לי כל הזמן אותה תמונה!
יש גם לילדות? לא חייב דווקא הדוגמא הזו.חולצות פולו לבנות הסמינר (מותג מוסתר)
https://s.click.aliexpress.com/e/_DdWnabp
יש לבחור את הצבע לפי הקוד האדום שמופיע על התמונה.
מצורף טבלת מידות
צפה בקובץ המצורף 1435452
ק.ש
איך אני כן יכולה לראות את מה שאני מזמינה?כי זה מותג מוסתר, בגלל שאסור למכור חיקויים באלי אז המוכר מסווה את המוצר, תבחרי בדגם שכתבתי SL-363 ויגיע לך בדיוק כמו בתמונות ששלחתי, זה מוכר אמין שהזמנתי ממנו הרבה פעמים הכל מגיע באיכות מצוינת ודי מהר,
תיקים חדשים של גסס יש משהו ?
יש לך עוד תמונה?תיק אדידס לסמינר
86 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_DlEDpPP
מותג מוסתר, יש לרשום למוכר בהודעה ALI
צפה בקובץ המצורף 1410419צפה בקובץ המצורף 1410420
ק.ש
לא שמת מייל?היי עשית הזמנה מאלי אקספרס בטעות התנתקתי ונכנסתי מחשבון אחר,
עכשיו זה אחרי שכבר שילמתי
אין לי מספר הזמנה ואני לא יודעת מה קורה איתה
מה עושים?
זה פעם ראשונה שאני עושה הזמנה
@תתתתת אם אפשרי, אשמח לדעת לגבי הקישור הזה -
האם עדיין ניתן להזמין ממנו והאם ידוע לך מה הגדלים שלו, בתודה מראש!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: