מעניין איך מגיעים למוצרים האלה?אליאקספרס הוא אתר עם הרבה מוכרים סינים, אפשר למצוא שם הרבה דברים איכותיים ושווים
אישית , רב הבית שלי משם, קל לי יותר לשבת ולחפש מאשר לגשת לחנויות (בעיה פיזית אישית)
אפשר למצוא שם הכל, לבית , לבוש, לתינוק, לרכב, גאדגטים וכו' ובמחירים שווים ומוצרים איכותיים
לגבי חולצה שמגיע שעון,
באליאקספרס אסור למכור מותגים, ולכן המוכר מסתיר את המוצר - מעלה תמונה של מוצר אחר באליאקספרס,
אני מקבלת ממנו את התמונה + לינק לרכישה ולפי זה מעלה את הפוסט
ובעצם איך יודעים שאנו על המוצר הנכון?
לכל תמונה יש קוד בצד, כשנכנסים לקישור עוברים קוביה קוביה עד שמגיעים לקוד המוצר הרצוי
בוחרים את הקוד , מזמינים ומגיע בדיוק מה שהופיע בתמונה
הזמנתי כבר המון מוצרים ממותגים מוסתרים, וב"ה עד כה לא היו לי בעיות
כמובן שאם יש לך בעיה עם המוצר / פגום וכו' לא פותחים סכסוך ולא פונים למוכר ,
תרשמי לי ואני פונה אליו בוואטסאפ והוא מטפל בכך.
אם יש לך עוד שאלות או שאת מחפשת מותג מסויים אשמח לעזור לך
בהצלחה!
חולצות גאנט שרוול קצראשמח לחות מקישור, שגם יהיה זמין.
בעיקר של חולצות קצרות.
בבקשה, המלצות לשעונים מומלצים איכותיים וטובים וכמובן כולם תומכים בעבריתאם בקישורים עסקינן...
מחפשת המלצה לשעון חכם עגול וטוב!!!
רק מאליעקספרס...רק עליהם אני סומכת.
ורק מניסיון אישי!!!
דרישות ממש חשובות
אז אם יש לך מניסיון אישי ומומלץ בבקשה שלחי
תודה רבה ענקית!!!
תיק Mark Jacobs , מידות: 12X20X7 ס"מאשמח לתיקים של KATE SPADE ו FURLA או MARK JACOBS ולתיקי גן לילדים של KIPLING
תיק Mark Jacobs, מידות: 12X20X7 ס"מאשמח לתיקים של KATE SPADE ו FURLA או MARK JACOBS ולתיקי גן לילדים של KIPLING
תיק קיפלינג, מידות: 30X22X9.5 ס"מאשמח לתיקים של KATE SPADE ו FURLA או MARK JACOBS ולתיקי גן לילדים של KIPLING
זה קרוב למחיר של מקורי בסיילים בארה"בתיק קיפלינג, מידות: 30X22X9.5 ס"מ
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו מוצר אחר, התעלמו, יש לבחור לפי הקוד הרשום בצד התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1377226
תיק Kate Spade , מידות 1-9 : 23X10X17 ס"מ, מידות 10-13 : 19.5X8.5X12 ס"מאשמח לתיקים של KATE SPADE ו FURLA או MARK JACOBS ולתיקי גן לילדים של KIPLING
תיק Kate Spade, מידות: 20X13 ס"מאשמח לתיקים של KATE SPADE ו FURLA או MARK JACOBS ולתיקי גן לילדים של KIPLING
תיק Kate Spade, מידות: 21X12X5 ס"מאשמח לתיקים של KATE SPADE ו FURLA או MARK JACOBS ולתיקי גן לילדים של KIPLING
בבקשה,
קלמר קיפלינג תא אחד, מידות: 20X4.5X10.5 ס"מאשמח לקישור לתיק סמינר וקלמר של קיפלינג
קלמר קיפלינג , מידות: 23X7X10 ס"מאשמח לקישור לתיק סמינר וקלמר של קיפלינג
קלמר קיפלינג, מידות: 18.5X3X11 ס"מאשמח לקישור לתיק סמינר וקלמר של קיפלינג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: