תיקי קלואה לנסיעות
95 ש"ח
גודל 48 * 24 * 27 ס"מ
מותג מוסתר, יש לרשום למוכר בהודעה ALI
ק.ש
95 ש"ח
גודל 48 * 24 * 27 ס"מ
ק.ש
למה זה כזה יקר אם זה חיקוי סך הכל??תיקי קלואה לנסיעות
95 ש"ח
גודל 48 * 24 * 27 ס"מ
צפה בקובץ המצורף 1439163צפה בקובץ המצורף 1439164צפה בקובץ המצורף 1439165צפה בקובץ המצורף 1439166
ק.ש
זה לא יקר בכלל.את יודעת כצה עולה המקורי?למה זה כזה יקר אם זה חיקוי סך הכל??
למה זה כזה יקר אם זה חיקוי סך הכל??
בדיוק.זה לא יקר בכלל.את יודעת כצה עולה המקורי?
הזמנתי ילקוט כבר לפני שבוע, והוא עדיין לא יצא למשלוח,תיקי קיפלינג לבית ספר
נשארו דגמים בודדים
154 ש"ח
מידות 44 * 35 * 20.5 ס"מ
צפה בקובץ המצורף 1435859צפה בקובץ המצורף 1435867צפה בקובץ המצורף 1435871צפה בקובץ המצורף 1435875צפה בקובץ המצורף 1435874צפה בקובץ המצורף 1435877
צפה בקובץ המצורף 1435878צפה בקובץ המצורף 1435879
ק.ש
כן, מותגים מוסתרים לוקחים יותר זמן.הזמנתי ילקוט כבר לפני שבוע, והוא עדיין לא יצא למשלוח,
זה תקין? בטוח אמין הדבר הזה?
כתבתי למוכר ALI...
מעולה לי, העיקר שיגיע ..כן, מותגים מוסתרים לוקחים יותר זמן.
עד כחודש וחצי עד שההזמנה אצלך.
בהצלחה.
זה נחשב יקר, אני השגתי מוצרים של מותגים מקוריים במחיר של החיקויים שמעלים לפה כמו שעון של טומי ונעלי ספורט של פומה.זה לא יקר בכלל.את יודעת כצה עולה המקורי?
אז אולי תעלי לפה?זה נחשב יקר, אני השגתי מוצרים של מותגים מקוריים במחיר של החיקויים שמעלים לפה כמו שעון של טומי ונעלי ספורט של פומה.
אני אגיד לך מה, זה לא המחיר המלא שלהם פשוט עקבתי אחרי כמה מוצרים שרציתי להזמין ואז כשנשאר מהמוצר כמות קטנה מאוד והאתר לא מתכוון להמשיך להביא את המוצר הזה הם עושים עליו הנחות מטורפות של כמעט 80% הנחה!!אז אולי תעלי לפה?
איפה קנית?
קייםאשמח מאוד אם מישהיא יכולה לפתוח שרשור בצרכנות. דברים מאליאקספרס. שיין....מנסיון. (עיקר בגדי נשים)
מה שיש בחכמת
נטפרית
תיקים מותג, תכשיטים, (מכסף) יש מצב למצוא מקורי במחירים של החיקויים? באלו אתרים?אני אגיד לך מה, זה לא המחיר המלא שלהם פשוט עקבתי אחרי כמה מוצרים שרציתי להזמין ואז כשנשאר מהמוצר כמות קטנה מאוד והאתר לא מתכוון להמשיך להביא את המוצר הזה הם עושים עליו הנחות מטורפות של כמעט 80% הנחה!!
צריך לזה המון סבלנות וקצת מזל, אני אישית קניתי בasos שלוש זוגות של נעלי פומה שהמחיר נע בין 85-100 ושעון של טומי ב-180.
אבל לאחרונה שמתי לב שasos הפסיקו למכור שעונים באותה כמות שהם היו מוכרים פעם.
זה מה שהוא כתב לי:מספר הזמנה:
3024295637830995
מספר מעקב:
JNTCU9000780666YQ
תודה
אוקיזה מה שהוא כתב לי:
החבילה מעורבבת בסניף הדואר
כתבתי את זה לקונה?
נשלח לה חבילה חדשה.
נראה לי חודש גג.אוקי
תודה רבה
תוך כמה זמן בערך זה יגיע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: