ברגע שאת כותבת mali אני יכולה לעמוד מאחורי ההזמנה@מלי 5 גם כאן, אני צריכה לרשום למוכר בהערות mali?
את הדגמים האלו ראיתי בקישור רגיל.
הגיע?
את התיק הזה הזמנתי (עדיין לא הגיע, אני יעדכן..)
צמידי פנדורה מכסף 925 sאשמח שתעלי פנדורה, יש מצב?
הזמנתי קפוצ'ון וחולצת פולו מהקישור שלך, הגיע מהמם ואיכותי !!קפוצ'ונים פולו, איכות מצויינת
מלאי מוגבל (מצורף טבלת מידות)
21.9US $ |2022 אופנה אישית גברים הסווטשרט סווטשירט רגיל אישית פרסום סווטשירט A1311 לבן עמוק כחול אדום צהוב| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לכל קישור מצורפת תמונה , כשתלחצו על הלינק תראו מוצר אחר מכיוון שאסור למוכר למכור העתק מותגים. יש לבחור את הפריט הרצוי לפי הקוד שמופיע באדום בתמונה.
יש להיצמד לטבלת המידות, רצוי להשוות עם סוודר אחר שיש לכם בבית.
יש לכתוב בהודעה למוכר mali בסיום ההזמנה, כדי שנוכל לעמוד מאחורי הזמנתכם. בכדי שהחנות לא תיסגר נא לא לכתוב למוכר שום הודעה!! למעט המילה mali
אני רוצה יותר קטן וצד, בערך בגודל של התיק של טומי הכחול ששלחו פהיש מלא.. תכווני אותי מה הסגנון/ גודל/צבע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: