זה לא תמונה של מעילמחפשת מעיל של טומי לפעוטות-
משו בסגנון הזה-
זה לא תמונה של מעילמחפשת מעיל של טומי לפעוטות-
משו בסגנון הזה-
אין מקורי באלי אקספרסמחפשת תיקי צד מותגים בצבעים בהירים
משהו כמו זה אבל מקורי
(הרצועה חיקוי)
תודה ענקית
צפה בקובץ המצורף 1761670
אין כזה עם רצועה עם כיתובאין מקורי באלי אקספרס
יש לך תמונה יותר ברורה או גודל יותר גדול?העליתי את הקובץ הנכון
תודה
מצרפת לך קישור של זה מאמזוןיש לך תמונה יותר ברורה או גודל יותר גדול?
כדי לשלוח למוכרים לבדוק אם קיים אני צריכה שיהיה יותר ברור
מצויןמצרפת לך קישור של זה מאמזון
כזה סוג?אין כזה עם רצועה עם כיתוב
שרשראות טואוסהי אפשר בבקשה קישור זמין לשרשרת הזאת של טאוס, וגם אם אפשר בבקשה קישור לעגילים כאלה כמו השרשרת.
תודה
תודה רבה, יש לך גם עגילים של טאוס כמו התמונה ששלחתי?שרשראות טואוס
צפה בקובץ המצורף 1761780צפה בקובץ המצורף 1761781צפה בקובץ המצורף 1761782צפה בקובץ המצורף 1761783צפה בקובץ המצורף 1761784צפה בקובץ המצורף 1761785Stn8 סגסוגת זהב אופנה צבע סגסוגת תליון צמידים מאחלים תכשיטי כרטיס לנשים מתנה ליום הולדת - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה ותמונה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בהזמנת מותג מוסתר יש לשים מספר טלפון שמקבל sms מכיון שרוב החברות משלוחים שולחים הודעות ולא מיילים,
ולכן לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את פרטי האיסוף כי הזמנתם מפלאפון כשר
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור.
עגילי טואוסהי אפשר בבקשה קישור זמין לשרשרת הזאת של טאוס, וגם אם אפשר בבקשה קישור לעגילים כאלה כמו השרשרת.
תודה
וואי אלופה איך את זריזה, ממש תודה רבהעגילי טואוס
צפה בקובץ המצורף 1761793צפה בקובץ המצורף 1761794צפה בקובץ המצורף 1761796צפה בקובץ המצורף 1761797צפה בקובץ המצורף 1761798צפה בקובץ המצורף 1761799מתכת 11 כסף יוקרה עגילי צירקוניה פשוט מעוקב עבור נשים עגול הצהרת חתונה מתנות תכשיטים מתנות - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מותג מוסתר
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בהזמנת מותג מוסתר יש לשים מספר טלפון שמקבל sms מכיון שרוב החברות משלוחים שולחים הודעות ולא מיילים,
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור.
שעוני סיליקון טומיאפשר לישלוח לי בבקשה קישור זמין לשעון הזה תודה
וואי ממש תודה, אחיינית שלי קפץ לה להזמין הרגע דברים, אבל כל קישור שאני נכנסת הוא לא זמין, את ממש מצילה אותי, כל הכבוד לך שאת כך מהר מגיבה....שעוני סיליקון טומי
צפה בקובץ המצורף 1761807צפה בקובץ המצורף 1761808צפה בקובץ המצורף 1761809צפה בקובץ המצורף 1761810צפה בקובץ המצורף 1761811צפה בקובץ המצורף 1761812צפה בקובץ המצורף 1761813צפה בקובץ המצורף 1761814₪61.23 | A2108 Big Size Men's Business Pants Plus Size 40-52 95-155kgLong Pants Suit Pants Casual Trousers
₪61.23 | A2108 Big Size Men's Business Pants Plus Size 40-52 95-155kgLong Pants Suit Pants Casual Trouserss.click.aliexpress.com
מותג מוסתר
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
זה לא ממוכר שאני עובדת איתויש לך אולי קישור זמין לתיקים האלו תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: