אשמח גםשלום
מחפשת תיק סמינר עם רצועה אלכסונית, שיכנס קלסר a4, 'התחק לא יהיה מעור או בד יציב, יותר בסגנון של קיפלינג. תודה
אשמח גםשלום
מחפשת תיק סמינר עם רצועה אלכסונית, שיכנס קלסר a4, 'התחק לא יהיה מעור או בד יציב, יותר בסגנון של קיפלינג. תודה
אבדוק מה זמין עכשיואני פעם אחת הזמתני נעלי פומה ויצאה לי ממש יפה ואיכותי
אם אפשר לעלות קישורים אני אשמח
כרגע עדיין לאמעילים לילדים יש?
אני אבדוק,אני מאמינה שבהמשך השבוע יהיה יותריש לך עוד מעילים מותגים לנשים?
תראו איזה מושלם זה הגיע, יושב פצצה על הרגלנעלי בלנסיאגה לילדים
ממליצה לקחת מידה יותר מנסיון
צפה בקובץ המצורף 1757183צפה בקובץ המצורף 1757184צפה בקובץ המצורף 1757185צפה בקובץ המצורף 1757186צפה בקובץ המצורף 1757187צפה בקובץ המצורף 1757188צפה בקובץ המצורף 1757189צפה בקובץ המצורף 1757196צפה בקובץ המצורף 1757190צפה בקובץ המצורף 1757191צפה בקובץ המצורף 1757192צפה בקובץ המצורף 1757193₪142.56 | מפת שולחן, צבע מוצק, אנטי שמן, בידוד חום, בד קטיפה עבה, בד קטיפה d3f881
₪142.56 | מפת שולחן, צבע מוצק, אנטי שמן, בידוד חום, בד קטיפה עבה, בד קטיפה d3f881s.click.aliexpress.com
מותג מוסתר
חובה לרשום למוכר miri בהודעה.
ולשלוח מספר הזמנה ותמונה למייל
myaliexpres635
ק.ש.
שימו
בהזמנת מותג מוסתר יש לשים מספר טלפון שמקבל sms מכיון שרוב החברות משלוחים שולחים הודעות ולא מיילים,
ולכן לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את פרטי האיסוף כי הזמנתם מפלאפון כשר
בכדי שנוכל לעקוב אחר ההזמנה ולעזור במידת הצורך, חשוב לבצע את ההזמנה ישירות לאחר הכניסה מהקישור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: