תיק גב אדידסמחפשת תיק מותג לבן/בת לגן
תודה!
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו שרשרת, התעלמו, יש לבחור בלינק המצ"ב את הקוד הרשום בצד התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
תיק גב אדידסמחפשת תיק מותג לבן/בת לגן
תודה!
יותר קטן אבל זה מושלם תביא קישורכזה דבר הולך?
צפה בקובץ המצורף 1313424
תיק קטן Coach, מידות 25X3X14 ס"מיותר קטן אבל זה מושלם תביא קישור
מצאתי עוד אחד בסגנוןיותר קטן אבל זה מושלם תביא קישור
הזמנתי את השעון לפני חודש וזה עדיין לא הגיע. תוך כמה זמן זה אמור להגיע?
הזמנתי את זה דרכך כבר לפני כחודש, ועכשיו קיבלתי הודעה שההזמנה בוטלה, איך את יכולה לעזור לי?תיק מייקל קורס, מידות: 25X10X19 ס"מ
קישור לרכישה
כשתכנסו לקישור תראו חולצה, התעלמו, יש לבחור בלינק המצ"ב את הצבע הרשום בצד התמונה
לאחר הרכישה, יש לרשום למוכר בהודעה את הקוד BEST , לכל בעיה אין לפנות למוכר, בשביל זה אני כאן
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1290998צפה בקובץ המצורף 1290999צפה בקובץ המצורף 1291000צפה בקובץ המצורף 1291001צפה בקובץ המצורף 1291002צפה בקובץ המצורף 1291003צפה בקובץ המצורף 1291004צפה בקובץ המצורף 1291005
תראי מה מצאתי לך.. מקווה מאוד שזה יעמוד על בקשתךיותר קטן אבל זה מושלם תביא קישור
תיק גב של טומי , מידות: 23X28X13 ס"מתיק גב לא קשיח של טומי יש?
צריכה שייכנס לי קלסר גדול
מעלה עוד 2 תיקים גדולים של טומי שיכנס שם קלסרתיק גב לא קשיח של טומי יש?
תיק יד טומי , מידות: רוחב למטה 28 ס"מ, גובה 24 ס"מ, עומק 12 ס"מ רוחב למעלה 37 ס"מתיק גב לא קשיח של טומי יש?
חיפשתי ולא מצאתי חיקוי מותגשעוני BERING לגברים יש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: