לא כולל מס,היה פה לפני כמה ימים מעיל של POLO [עם סמל צבעוני גדול] וכנראה שנמחקה ההודעה שבה הוא הופיע
מישהו יכול להעלות מחדש????
עוד שאלה, כשאני מזמין ביותר מ70$ האם המחיר שרשום לי הוא כולל המיסים? ואם לא איך אפשר לדעת כמה מיסים צריך לשלם?
אני הזמנתי דרכה כמה דברים והכל הגיע לי ומה שלא מגיע פותחים סכסוךהיי כמה שאלות
אני הזמנתי דרך דיאנה זוהר (שהיא גם מותג מוסתר) 5 דברים ולא הגיע לי כלום מישהו יודע עליה משהו???
אין לי אפילו לאן לפנות!
ושאלה לגבי הדברים פה ש @מונופול מעלה מישהי הזמינה כבר משהו??
וזה הגיע??
ואם כן איך הגיע??
ועוד משהו אם יש אפשרות לקישור למעיל שחור לק עם פרווה מטורפת בכובע
תודה!!!
ועוד משהו אם יש אפשרות לקישור למעיל שחור לק עם פרווה מטורפת בכובע
זה חיקוי של משהו?
לא חיקויזה חיקוי של משהו?
ואיך הפרווה מגיעה?
מעיל MONCLERאפשר עוד קישור כי עכשיו ראיתי שאין מידות
ואשמח לחיקוי של מונקלר או טומי
אפשר????היה פה לפני כמה ימים מעיל של POLO [עם סמל צבעוני גדול] וכנראה שנמחקה ההודעה שבה הוא הופיע
מישהו יכול להעלות מחדש????
5 דולר בקניה מעל 45 דולר - AENY5
שאלה: העברה של הקישור כמו שהוא לא משאירה את בעלותכם עליו כקישור שיווקי? ואם כן- אדרבה, כדאי להעביר, או שאני מפספסת משהו?מאחורי כל העלאה של מותג נסתר,
שלא כמו מוצר רגיל - עומדים כוח זמן והשקעה רבה,
כמובן שהעמלות המתקבלות יחסית לכל קישור שיווקי רגיל - הם מזעריים ממש ביחס להשקעה,
יש כאלו שלוקחים ומעתיקים את הקישורים ומעלים לאשכולות סמוכים, או אפילו לאחר זמן מה לאשכול זה,
או רשימות תפוצה או כל מקום אחר.
לי ספציפית יש סימן מיוחד על התמונות שאני מעלה, ואני מיד מבחינה מי שמעלה/מפרסמת קישורים שהעלתי.
דבר זה אינו מוסרי וגורם לכך שפחות מעלים לאשכול מותגים נסתרים.
חבל, חבל, חבל.
העברת הקישור כמו שהוא - כן משאירה בעלות על הקישור. מבחינתי ברור שאשמח אם יעבירו.שאלה: העברה של הקישור כמו שהוא לא משאירה את בעלותכם עליו כקישור שיווקי? ואם כן- אדרבה, כדאי להעביר, או שאני מפספסת משהו?
בבקשה,הקישור כבר לא קיים
יש לך קישור תקין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: