סליחה על הבורות.. מה זה בורר מצבים?בורר מצבים
לי התפוצצה הדלת של הקינג אחרי חודשיים שימוש של זוצ..קינג. למרות כל הדיס. הוא מהמם.
יש לנו שלוש כאלה במשפחה. שתיים עברו כבר לפחות חמש שנים. והשלישי שנתיים. אופה מהמם. וגם הגז והמבערים מעולים.(לאפחד מאיתנו לא התפוצצה הדלת ואנו מנקים עם חומרים חריפים)
הכפתורים שמסובביםסליחה על הבורות.. מה זה בורר מצבים?
קיבלתי המלצות על קינג ועל אלקטרלוקס, לא הצלחתי להכנס לפרטים מה ההבדל בין שתיהם
בחנות המליצו לי על בוש, קצת יותר יקר מאלקטרלוקס אבל טוב בהרבה
או לחילופין - דלונגי ב-1000 ש"ח יותר
יצאתי מבולבלת.
מישהי יכולה לעזור לי?
מודה
אצלי הלך הבורר בדלונגי דו תאיאחרי 8 שנים, והתרמוסטט גם בערך באותה תקופהלכל מי שמעלה את דלונגי על ראש שמחתו....
כדאי לדעת שלתנורי דלונגי יש חלק רגיש מעין כמותו שנקרא 'בורר מצבים' והחלק הנ''ל מתקלקל בתנורי דלונגי ברמה קיצונית מה שאין בשום תנור אחר ,התקלות בחלק הזה קורות לרוב לאחר 4-3 שנים כך שלא רלוונטי כאן 'יש לי את התנור חצי שנה ומאוד מרוצה...' ,בתור טכנאי זה התיקון הכי מצוי שיש לי בעשרות אחוזים יותר מכל תקלה אחרת בכל מכשיר חשמלי ,יידע הציבור וישקול את שיקוליו
איזה דגם יש לך?יש לי דלונגי שנתיים פלוס, מרוצה מאד מאד! התנור התחתון אופה פצצה והעליון לבשרי מוצלח מאד.
יש לו יתרון אדיר לימי שישי קצרים שאפשר לאפות בשתי התאים בן זמנית בהכשר הבדץ עד"ח.
גם הכיריים מתנקות בקלות ממש לעומת הסאוטר שהיה לי פעם. חוזרות למצב מבריק בכמה דקות עם סבון כלים בלבד.
בשחור זה 2 דק' עבודהאיזה דגם יש לך?
והצבע- זה שחור/ לבן או נירוסטה?
כי כמה כבר אמרו לי שהניקוי קשה ואת כותבת שזה ממש קל....
לכל מי שמעלה את דלונגי על ראש שמחתו....
כדאי לדעת שלתנורי דלונגי יש חלק רגיש מעין כמותו שנקרא 'בורר מצבים' והחלק הנ''ל מתקלקל בתנורי דלונגי ברמה קיצונית מה שאין בשום תנור אחר ,התקלות בחלק הזה קורות לרוב לאחר 4-3 שנים כך שלא רלוונטי כאן 'יש לי את התנור חצי שנה ומאוד מרוצה...' ,בתור טכנאי זה התיקון הכי מצוי שיש לי בעשרות אחוזים יותר מכל תקלה אחרת בכל מכשיר חשמלי ,יידע הציבור וישקול את שיקוליו
ואנחנו קנינו תנור "פשוט " יחסית, רק 2200 ש''ח, ואחרי 4 חודשים קלטנו שהוא לא מפסיק לפעול למרות שכיבינו אותו , אז אנחנו בינתיים מוציאים מהשקע בין אפייה לאפייה...לכל מי שמעלה את דלונגי על ראש שמחתו....
מה זה אומר ?ואנחנו קנינו תנור "פשוט " יחסית, רק 2200 ש''ח, ואחרי 4 חודשים קלטנו שהוא לא מפסיק לפעול למרות שכיבינו אותו , אז אנחנו בינתיים מוציאים מהשקע בין אפייה לאפייה...
לא נתקלתי בתנור שמועד לתקלות באופן יוצא דופן מלבד דלונגי (גם ללופרה ותקה יש את אותה חולשה של דלונגי רק שהם נפוצים פחות ולכן אין לי אומדן מדויק מה הסבירות) ולכן ההמלצה שלי מסכמת במה לא ופחות במה כןאכן קניתי דלונגי דו תאי ואחרי 5 שנים התא העליון פשוט הפסיק לפעול .
תנור בילד אין , מה מומלץ?
מסכימהמה זה אומר ?
תקלות תמיד קרו ,קורות ,ויקרו בכל תנור ובכל חברה כל השאלה היא מהי תדירות התקלות ומה הסיכוי ליפול על תקלה
במקרה שלכם ספציפית אני מתאר לעצמי שיש לכם עדין אחריות אז ממשו אותה
יש לי תנור אלקטרלוקס פירוליטי והוא ננעל לי תוך כדי נקיון מה עושים?לא נתקלתי בתנור שמועד לתקלות באופן יוצא דופן מלבד דלונגי (גם ללופרה ותקה יש את אותה חולשה של דלונגי רק שהם נפוצים פחות ולכן אין לי אומדן מדויק מה הסבירות) ולכן ההמלצה שלי מסכמת במה לא ופחות במה כן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: