Srulik frid

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אם יעשו חוק שלתושבי חיפה יש זכות קדימה ברכבלית הרי הדבר יתקבל בהבנה. אבל אין שום הצדקה לקדם אדם על פי חזות פניו (ואם אנחנו משפחה חרדית שגרה בחיפה ורוצה לחזור לבית?)
בצד שמאל של הכניסה זה לנכים מי שמגיע עם תעודת נכה יכול להיכנס עם כל המשפחה לבתוכו...
אז לא תמיד רואים שהבן אדם נכה אז אולי זה המקרה אבל ברור שבכל מקום יש את הקשרים שלו...
ועוד משהו שחשוב לציין זה לא מקום תיירותי בנו את הרכב לסטודנטים ולאנשים שצריכים להגיע ללמעלה..
והמגזר החרדי בעיקר הפך את זה למקום תיירותי למשהו שהם לא תיכננו בכלל שזה יהיה כזה עמוס ובלאגן...

יאט

משתמש פעיל
שום בלאגן .
הכל מתנהלת בסדר מופתי,
הלוואי על הרבה מקומות עמוסים שכך הכל יתנהל,
היינו ונהננו עד השמיים.

מצפה ופועל לישועה

משתמש פעיל
עריכה תורנית
בצד שמאל של הכניסה זה לנכים מי שמגיע עם תעודת נכה יכול להיכנס עם כל המשפחה לבתוכו...
אז לא תמיד רואים שהבן אדם נכה אז אולי זה המקרה אבל ברור שבכל מקום יש את הקשרים שלו...
לא הייתי שם ואין לי מושג. כתבתי לפי מה שאנשים כתבו פה.
ועוד משהו שחשוב לציין זה לא מקום תיירותי בנו את הרכב לסטודנטים ולאנשים שצריכים להגיע ללמעלה..
והמגזר החרדי בעיקר הפך את זה למקום תיירותי למשהו שהם לא תיכננו בכלל שזה יהיה כזה עמוס ובלאגן...
הכל מובן, ועדיין אין שום הצדקה (במידה והדבר נכון) להקדים אדם לא דתי לחרדי. (אם אני חרדי וגר שם?)

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
כשאני הייתי שם, עמד מאחורי אדם חילוני עם ארבעה ילדים והוא חיכה בתור כמו כולם.
כשנכנס בחור חילוני לבד, שאלו אותו אם הוא סטודנט, וכשהוא ענה שכן נתנו לו לעלות לפני כולם.

טאי דאי

משתמש פעיל
כן מיל"ג יש קו 3 מטרונית.
מתחם חוצות זה מתחם ענק התחנה בכניסה למתחם

לרדת לילג? כן?
ומתחנת חוצות המפרץ צריך ללכת או שהתחנה צמודה
אז למה שאני בודקת בגוגל מפות כתוב לי לרדת בחוצות המפרץ ואז הליכה של 8 דקות למתחם

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אז למה שאני בודקת בגוגל מפות כתוב לי לרדת בחוצות המפרץ ואז הליכה של 8 דקות למתחם

צילום מסך 2022-08-24 142023.png

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שימו לב החוף השקט נסגר לרחצה..

בשל תוצאות חריגות בדגימות; החוף השקט נסגר לרחצה​

החוף השקט נסגר הבוקר (רביעי) לרחצה בשל תוצאות חריגות שהתגלו בדגימות שבוצעו. בעירייה הבהירו כי הרחצה בחוף אסורה עד להחזרת איכות מי הים לתקינות.

בעקבות תוצאות חריגות, שנמצאו בדיגום מי הים בחוף השקט, מודיעה עיריית חיפה, כי הרחצה בחוף אסורה עד לחזרת איכות מי הים לתקינות מלאה.
ממשרד הבריאות נמסר כי הוא מזהיר את הציבור מרחצה בחוף השקט בחיפה עד להודעה חדשה, בשל תוצאות בקטריאליות חריגות שנמצאו בבדיקות איכות מי ה

כותבת הרבה

משתמש פעיל
שימו לב החוף השקט נסגר לרחצה..

בשל תוצאות חריגות בדגימות; החוף השקט נסגר לרחצה​

החוף השקט נסגר הבוקר (רביעי) לרחצה בשל תוצאות חריגות שהתגלו בדגימות שבוצעו. בעירייה הבהירו כי הרחצה בחוף אסורה עד להחזרת איכות מי הים לתקינות.

בעקבות תוצאות חריגות, שנמצאו בדיגום מי הים בחוף השקט, מודיעה עיריית חיפה, כי הרחצה בחוף אסורה עד לחזרת איכות מי הים לתקינות מלאה.
ממשרד הבריאות נמסר כי הוא מזהיר את הציבור מרחצה בחוף השקט בחיפה עד להודעה חדשה, בשל תוצאות בקטריאליות חריגות שנמצאו בבדיקות איכות מי ה
איפה פורסם?

אפשר להיכנס קצת למים בפארק הכט לדוגמה? בבת גלים?

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
פורסם בתקשורת הכללית
בטיילת בת גלים ובפארק הכט אפשר להכנס קצת למים
איפה פורסם?

אפשר להיכנס קצת למים בפארק הכט לדוגמה? בבת גלים?
זה חוף לא מוכרז!
בלי מציל!
לדעתי זה לא שווה את הסיכון
רק אתמול הלכתי לנחם אבלים ממשפחה שאיבדה את הבן שלהם בכינרת שבוע שעבר בחוף מוכרז..
לא חושבת ששוה לאבד את החיים בשביל הנאה רגעית אפשר ללכת לאיזה מעין במקום יותר בטוח...

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אגב פריצות קשה בכל חלקי שכונת הדר גם ברוב הרחובות החרדיים.
הנשים ה"צנועות" יותר הולכות רק בלי שרוולים, ויש מהדרות שיראו עוד ועוד.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
מעניין. אני הייתי ברחוב מיכאל השבוע ולא שמתי לב לזה בכלל.
זה נמצא בעיקר מסביב בהרצל וארלוזורוב וכדומה
אבל גולש מעט גם לרחובות החרדיים.
אפשר להיות בחיפה מבלי לצאת מגבולות הרחובות החרדיים הצרים?

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
זה נמצא בעיקר מסביב בהרצל וארלוזורוב וכדומה
אבל גולש מעט גם לרחובות החרדיים.
אפשר להיות בחיפה מבלי לצאת מגבולות הרחובות החרדיים הצרים?
תלוי לאיזה מטרה מגיעים. אני ירדתי מהאוטובוס במיכאל והלכתי לכמה חנויות שם (גנטלמן, קידישיק, ועוד כמה) ואז עליתי על אוטובוס למרכזית המפרץ מאותה תחנה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה