דרוש מידע חיפאים?! תתחילו להתרגש לקראת הקבוצה החיפאית כאן בפרוג !

יודעלה

משתמש מקצוען
@ההדר שבהדר, עפת רחוק!
1. סך הכל אני נמצא במו"מ עם הרב @הכלבויניק, דרך האימייל על מועד ואופן פתיחת הקבוצה.
ולא חסר לי לכתוב עוד עד שיהיו דברים ברורים.

2. לגבי המאפי'ה- נראה לך שבאמת בשביל לפתוח מאפי'ה הייתי עושה כאן קמפיין ולא בעיתון המקומי, אין לי שום כוונה לפתוח מאפי'ה, ואדרבה לדעתי לפתוח סופר זה הרבה יותר נצרך!
המאפי'ה הראשונה שהזכרת ברשימה היא לצערנו כרגע המאפי'ה ההגיונית היחידה.
המאפי'ה השני'ה זה לא נמצא באזור המרכזי, כמה תושבים יורדים עד הרצל בשביל מאפה?
"המאפי'ה" השלישית, אני מכבד את אותה אבל זה יותר מכולת ממאפי'ה.
המאפי'ה הרביעית, זה רק לעוגות.

אבל אל תדאג, כוונת הקבוצה החיפאית היא באמת לנסות ולשפר בכל התחומים את סביבת חיינו בחיפה.

"תודה לה'"

משתמש מקצוען
אבל אל תדאג, כוונת הקבוצה החיפאית היא באמת לנסות ולשפר בכל התחומים את סביבת חיינו בחיפה.
Facebook_like_thumb.png

יודעלה

משתמש מקצוען
@אין דברים כאלה
@פ.נ
@"תודה לה'"
@בעז''ה יהיה בסדר
@חוטיוטיק

@רצוני לעשות רצונך
@מוטי זילבר
@ש.כ
@אם פי 17
@ש.ב.א
@מנסה להיות אני
@הודייה
@מני דגני
@זהו שמי!
@shloimi
@CHEVI MARMORSHTAIN
@אבישי 123
@The gardeners
@חיים הקוסם
וכל המשתמשים החיפאיים.
באם הנכם תושבי חיפה ועשיתם לייק בהודעה הראשונה כאן באשכול/בקשתם להצטרף לקבוצה/או שאתם מעוניינים להצטרף לקבוצה ללא איתות ראשוני, אנא בקשו להצטרף לקבוצה, בקישור הרשמי.
בלחיצה על שם הניק שלכם בצד שמאל למעלה האזור האישי שלכם תפתח, כנסו ל"הצטרפות לקהילות", חפשו את "קהילת חיפה" והגישו את הבקשה.
הקבוצה ככל הנראה לא תפתח עד שיהיה 25 בקשות רשמיות להצטרפות.

נערך לאחרונה ב:

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מה הבעיה במטעמים?
לא קונה גם ככה במאפיה
אבל יש איתם בעיה?
שצריך עוד אחד?

יודעלה

משתמש מקצוען
@איטא, לא התכוונתי באופן אישי על הצורך במאפי'ה חדשה !
@רצוני לעשות רצונך, בפן הזה הנני כמוך ואין לי מושג כמה הצטרפו, שים לב שהקבוצה החיפאית מנוהלת ע"י מנהלי על.
אם אנו רואים שהקבוצה עדיין לא נפתחה, סימן שחסרים עוד משתמשים.

ומכאן תצא הקריאה לכל חיפאי הרוצה לפתח קשר מסוג אחר עם סובביו בשכונה, קשר שבעז"ה יוכל למנף את עצמו בשינויים הנצרכים אם בסופר חדש (-טוב, נכנעתי, לא מאפי'ה חדשה;)) ואם בגיבוש והבנה לקראת איזשהו שינויים נצרכים בתחבורה ציבורית וכו' וכו' תוך שמירה על דיסקרטיות עצמו, ותוך שמירה על רמה רוחנית ע"י מנהלי האתר היקרים,
שבבקשה יצרף את עצמו, לפי ההוראות שנכתבו בהודעה הקודמת שלי.

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
@איטא, לא התכוונתי באופן אישי על הצורך במאפי'ה חדשה !
@רצוני לעשות רצונך, בפן הזה הנני כמוך ואין לי מושג כמה הצטרפו, שים לב שהקבוצה החיפאית מנוהלת ע"י מנהלי על.
אם אנו רואים שהקבוצה עדיין לא נפתחה, סימן שחסרים עוד משתמשים.

ומכאן תצא הקריאה לכל חיפאי הרוצה לפתח קשר מסוג אחר עם סובביו בשכונה, קשר שבעז"ה יוכל למנף את עצמו בשינויים הנצרכים אם בסופר חדש (-טוב, נכנעתי, לא מאפי'ה חדשה;)) ואם בגיבוש והבנה לקראת איזשהו שינויים נצרכים בתחבורה ציבורית וכו' וכו' תוך שמירה על דיסקרטיות עצמו, ותוך שמירה על רמה רוחנית ע"י מנהלי האתר היקרים,
שבבקשה יצרף את עצמו, לפי ההוראות שנכתבו בהודעה הקודמת שלי.
לידיעתכם הקבוצה נפתחה ופעילה כבר בעזרת ה' יתברך.
ותודה ל @יודעלה על היוזמה

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני רוצה להיתחבר איך אני עושה את זה

נו כבר!!!

משתמש חדש
הקהילה החרדית ב"הדר חיפה" הינה קהילה מזן אחר, כמעט כולם מכירים את כולם אך למרות זאת אף אחד לא מכיר את השני.

אסביר:
כידוע אנו מתרכזים ב-6-7 רחובות מרכזיים בשכונת הדר.
הפרצופים לרוב מוכרים לנו מהסופר הכפול בשכונה, נאדבורנא, מהפיצה, מהמאפיה(-היחידה:() ומהצ'ולנטיאדות.
אך למרות זאת ההרגשה הכללית הינה תחושה של ניתוק.
ישנם הרבה דברים ומיזמים שאפשר לעשות כמו תלמוד תורה חדש, סופר ומאפי'ה חדשים, אך מיכוון שאין כרגע במה מרכזית לדעת הציבור(חוץ ממודעות השבת אבידה שיש את הקו המרכזי של תועלת הרבים) אז התחושה היא תחושה של קירטוע.

יעיד על כך העובדה שכבר פתחו כאן אשכולות סקרים על עיתון שכונתי מוביל ועל מורה נהיגה מוביל וכו' וכו'.
וזה לא מגיע מהציע, אלא מחוסר וודאות.

האתר שלנו, ששם מתרכזים עשרות חיפאים יכולה להיות פתרון מצוין לשמוע ולהשמיע את המידע החיפאי הנצרך, ולהוות אופצי'ה ונתיב להתפתחות הקהילתית שלנו.

לאחר ה OK שקיבלנו מאת @הכלבויניק, הננו מכריזים כאן על הקמת הקבוצה החיפאי כאן בפרוג.
נקווה שהקבוצה החדשה תהיה אבן פינה לההתפתחות קהילתית הנצרכת בשכונה שלנו.

מוזמנים להצטרף בחום.
אשמח להצטרף

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה